Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

CANIM KAN VERSE İDİN KESİN SONUÇ ALIRDIN HER GEBELİK BİR OLMUYOR Kİ
Bundan önceki hamileliğimin sonucu kürtaj olunca ne yapacağımı bilemiyorum.hem hamile kalmak istiyorum hem korkuyorum,ya çift çizgi çıkmazsa ayyy ya çıkarsa ve aynı şeyleri yaşarsam vs vs diye diye bekliyorum :/ 21 Temmuz'da geçerse bi geçsin bakalım...

Önceki sonucum 288.7 idi
Simdiki aldığım sonuç:757.6 kızlar
canımsın yaaa nasıl mutlu oldum anlatamam 3 katından da fazla 41 kere maşallah maşallah
pazartesi dr keseni görür artık bence bu artışla keseyi gördüğünde de bildir oldumu
allah tamamına erdirsin hemşom çok sevindim tebrik ederim seni kuzuna kardeşi geliyor hayırlısı ile

Can ım benim Allah razı olsun.drumla. konusamadım.geri döneceklerini söylemişlerdi ama söylediler.cok yığınlar.benim sat 20 haziran.protestan kullanıyorum sabah akşam.bu cumartesi bir daha vereyim diyorum.değerin 1500 ü bulur inşallah o zaman.şimdilik tam sevinemiyorum.kalp atislarını duyana kadar .rahat olmaya çalışıyorum stres yapmamaya çalışıyorum.haftaya çarşamba de gideceğim.Rabbim insallah hepinize saglikli hamilelikler nasip eder tekrar

herşey güzel olacak allahın izniyle korkma canım. gelişmeleri yaz oldumu tekrar tebrik ederim

herşey güzel olacak allahın izniyle korkma canım. gelişmeleri yaz oldumu tekrar tebrik ederim
İnşallah canım ya.degerim arttı çok şükür.sat 20 haziran.kac haftalık oluyor simdi.daha cok yeni ama iste anne yüreği merak ediyorum çok.dr konuş aamadım.cok yoğun bir doktor.carsamba günü gidecegim yanına.bthcg kac olunca gözüküyor kese acaba.birde yarın kan verecegim bakalım yine yukselmis mi

bana dr 1500-2000 arası kese alttan muayene ile görünüyor demişti. inşallah sende göreceksin merak etme eğer bir sıkıntın yoksa kan verme artık çarşambaya inşallah güzel haberlerini alırız inşallah

Su an degerim 757.6 cumartesi 1500 olmadı lazım.bir sıkıntım yok.progestan atıyorum.cok kücük bir leke vardı birkac gun önce.baska olmadı.arada akıntı oluyor bende kanama sanıyorum cok korkuyorum wc gitmeye bile.kan vermek sıkıntı olur mu ki canım?

olur allahın izniyle değerin 1500 üstü canım. ben kendini strese sokma diye dedim. ben gebe olduğumu öğreneyim kan bir kez veririm hadi iki sonra bırakırım canım bir hafta bekler sonuna giderim dr geçen seferden çok kan verdim o dönem aklıma geliyor geriyor beni kan verme süreci

Hımm anladım canım.bekleyip görecegiz.panik yapmak istemiyorum.inşallah bu kez nasip olur.Allaha emanetiz.Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.ayagımı suruyeyim sizde gelin arkamdan insallah.

dua et canım benim bat bu gün 4. gün önce test yaptım negatifti adet olayım aşılama olacak allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Cnm birde şoyle birsey var kan sonucu yeterli artmayip saglikli bebekleri olanlar var. Artisa takilma sen 1 kere baktin guzel artmis. Doktora git o zamana kadar sakin ol olur mu:)

Kızlar merhaba,
19 unda adet olmam lazımdı gebelik testi yaptım negatif...ilk gebeliğimdede böyle olmuştu benim 10 gün sonra kanda çıkmıştı.Hamile değilsem niye gecikiyor acaba?şimdiye kadar gebeliklerim dışında hiç gecikme yaşamadım,28 bilemedin 29.gün olurdum...sağ kasığımda ve baldırımda günlerdir ağrı var...Hayırlısı olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…