Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Cnm hava sicak belki gecikme ondandir ya da fazlaca hamile kalma istegi vucudu kandiriyor olabilir belkide pko vardır

Cnm hava sicak belki gecikme ondandir ya da fazlaca hamile kalma istegi vucudu kandiriyor olabilir belkide pko vardır
Eveeettt kırmızı kartı yedim
Pko birden olabiliyor mu? Ben şu ana kadar hiç gecikme yaşamadım ki...

Kızlar az önce kırmızı kart yedim demek nasip değilmiş 22 mm yumurta ile yumurtlama öncesi ve sonrası sıkı çaalışma herşey denendi ve olmadı

Dua edin aşılama ile sonuç alabileyim tüp bebeğe kadar yolumuz var hakkımızda hayırlısı

Hayırlısı olsun cnm inşallah her şey gönlünce olsun

Canım benim hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah.duamdasın

Arkadaşım çok sevindim gebeliğine, Allah sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin, hepimizde herşeyi baştan mı yaşayacağız korkusu bar merak etme, inşallah sağlıkla gelsin miniklerimiz :) bol bol dua et, kan vermeyle hep yatmayla dursaydı bebişler keşke ama sabit bile kalsak gidecek bebişi tutamıyoruz, düşsün diye neler yapıyo insanlar, düşmüyo mesela. O yüzden hiç sıkıntılanma, dua et oğluşuna sağlıkla kardeşi gelsin.

Canım muhtemelen ilk gebeliğinde geç döllenme olmuş, çünkü oluştuktan 11 gün sonra kanda çıkıyo gebelik. Stres yapma, hayırla gelsin :)

Allh razı olsun canım.darısı tüm isteyenlere olsun inşallah

Kızlar persembe günü degerim 757.6 çıkmıştı.bugün sizce kan vermelimiyim?hastaneden acilden yaptirsam diyorum ama karar veremedim gidip gitmeme konusunda

Bende aynı gün yedim canım...herşey müsaitken sat tan bat a kadar gün aşırı yoğun çalışmaya rağmen olmadı...Yaş itibarı ile dr a gitmeliyim bende...Hayırlısı olsun hakkımızda...

A anneveoglusu iyiyim canim bat a 4 gun var beklemedeyim bende.. senin regli başlamış hayırlı olsun inşallah önümüzdeki ay sağlıklı gebelik nasıp etsin rabbim..onumuzdeki ay test ile kontrol edeceğim bende eğer hala olmazsa dr.gidecem bende herşeyin vakti zamanı var kimseyi evlat hasretiyle birakmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…