- Konu Sahibi leylimley33
-
- #1.861
Cnm hava sicak belki gecikme ondandir ya da fazlaca hamile kalma istegi vucudu kandiriyor olabilir belkide pko vardırKızlar merhaba,
19 unda adet olmam lazımdı gebelik testi yaptım negatif...ilk gebeliğimdede böyle olmuştu benim 10 gün sonra kanda çıkmıştı.Hamile değilsem niye gecikiyor acaba?şimdiye kadar gebeliklerim dışında hiç gecikme yaşamadım,28 bilemedin 29.gün olurdum...sağ kasığımda ve baldırımda günlerdir ağrı var...Hayırlısı olsun bakalım
Cnm kendini nasil mutlu hissedeceksen oyle yap:)Ama ben yine de yarın kan versem mi ki!
Eveeettt kırmızı kartı yedimCnm hava sicak belki gecikme ondandir ya da fazlaca hamile kalma istegi vucudu kandiriyor olabilir belkide pko vardır
Cnm havadan olmus demekkiEveeettt kırmızı kartı yedim
Pko birden olabiliyor mu? Ben şu ana kadar hiç gecikme yaşamadım ki...
Hayırlısı olsun cnm inşallah her şey gönlünce olsunKızlar az önce kırmızı kart yedim demek nasip değilmiş 22 mm yumurta ile yumurtlama öncesi ve sonrası sıkı çaalışma herşey denendi ve olmadı
Dua edin aşılama ile sonuç alabileyim tüp bebeğe kadar yolumuz var hakkımızda hayırlısı
Canım benim hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah.duamdasınKızlar az önce kırmızı kart yedim demek nasip değilmiş 22 mm yumurta ile yumurtlama öncesi ve sonrası sıkı çaalışma herşey denendi ve olmadı
Dua edin aşılama ile sonuç alabileyim tüp bebeğe kadar yolumuz var hakkımızda hayırlısı
Benide ekleee :)
Canım benim hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah.duamdasın
Allah razı olsun canım.Darısı isteyen herkese olsun insallah.ama çok sevinemedim.korkuyorum galiba.daha önceki yaşadıklarındam dolayı.kimseye soylemeyi düşünmüyorum 3 ay filan.birde ağrım var benim regl ağrısı gibi.15 temmuzda olmam gerekiyordu.2 gün gecince test yaptım bugün.sonuç bu çıktı.yarın kan vericem.bana kürtaj yapan hamile kalır kalmaz progestan kullan dedi.bende rahimde perde varmış.dua edin kızlar insallah bu kez ogluma kardeş nasip olur
Kızlar merhaba,
19 unda adet olmam lazımdı gebelik testi yaptım negatif...ilk gebeliğimdede böyle olmuştu benim 10 gün sonra kanda çıkmıştı.Hamile değilsem niye gecikiyor acaba?şimdiye kadar gebeliklerim dışında hiç gecikme yaşamadım,28 bilemedin 29.gün olurdum...sağ kasığımda ve baldırımda günlerdir ağrı var...Hayırlısı olsun bakalım
Allh razı olsun canım.darısı tüm isteyenlere olsun inşallahArkadaşım çok sevindim gebeliğine, Allah sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin, hepimizde herşeyi baştan mı yaşayacağız korkusu bar merak etme, inşallah sağlıkla gelsin miniklerimiz :) bol bol dua et, kan vermeyle hep yatmayla dursaydı bebişler keşke ama sabit bile kalsak gidecek bebişi tutamıyoruz, düşsün diye neler yapıyo insanlar, düşmüyo mesela. O yüzden hiç sıkıntılanma, dua et oğluşuna sağlıkla kardeşi gelsin.
Canım muhtemelen ilk gebeliğinde geç döllenme olmuş, çünkü oluştuktan 11 gün sonra kanda çıkıyo gebelik. Stres yapma, hayırla gelsin :)
Kızlar persembe günü degerim 757.6 çıkmıştı.bugün sizce kan vermelimiyim?hastaneden acilden yaptirsam diyorum ama karar veremedim gidip gitmeme konusunda
Cok şükür yok.henüz bulantım yok.progestan kullanıyorum sabah akşam.degerim artmismi onu merak ediyorum.Canım bi kanaman sıkıntın var mı?
Doktorum cuma günü yanıma gel dedi.zaman gecmiyor sanki sabırsızlandım.
Bende aynı gün yedim canım...herşey müsaitken sat tan bat a kadar gün aşırı yoğun çalışmaya rağmen olmadı...Yaş itibarı ile dr a gitmeliyim bende...Hayırlısı olsun hakkımızda...Kızlar az önce kırmızı kart yedim demek nasip değilmiş 22 mm yumurta ile yumurtlama öncesi ve sonrası sıkı çaalışma herşey denendi ve olmadı
Tebrik ederim inşallah sağlıklı devam eder darısı başımızaAllh razı olsun canım.darısı tüm isteyenlere olsun inşallah
.Tebrik ederim inşallah sağlıklı devam eder darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?