Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Arkadaşlar bu ay yumurtlama günümde ilişki sonrası damar şeklinde kanamam oldu daha sonra koyu kıvamlı hafif pembe renkli geldi..aynı şeyi yaşayan var mı?

Bende adetimi bekliyorum artık. Soğan kürüne başladım bugün. Adet olunca değerlere batktıracgm sonra da inşallah size güzel haberler veririmsizden de güzel haberler duyarım:)

Merhabalar dün dr idim canım çok sıkıldı miyon benim tekrarlamış geçen temmiz ve kasımdaki operasyonlar boşa gitti dr pes etti artık. üçünçü ameliyatı ben olmak istemiyorum olacaksam bebek tedaviside burda kalsın dedim. dr ameliyat bizi çok geciktirir dedi. yaşın ilerliyor dedi ben aşılama denemek istiyorum olursa olur olmazsa olmaz sonuçta oğlumada miyon varken gebe kaldım dedim. dr tamam dedi. ameliyat yapmayacağım yapsamda birkaç ay içinde tekrarlıyor yapılacak birşey bırakmıyor
rahim dedi. Yumurtlama ve kalitesi gençlerde yok ama sende de onlardaki rahim yok dedi. anlayacağınız kısır döngü Miyonun bulunduğu yer gebeliğin oluşmasını engelleyebilecek yerde diyor

Dr benim ısrarımla aşılama başlattı iğne vurduk dün akşam artık hayırlısı olur olmaz ben ilerde pişman olmamak için ne gerekiyorsa yapacağım bu rahimle ne olursa artık

Canım ona adetle başlanıyordu birde hamile olmadığına eminmisin
mormlde adetten 1 hafta sonra yapıyordum canım ama kürtaj sonrasıi ara kanama falan olunca 2 hafta sonra başlamış oldum. Yok canım hamile değilimdir. Doğum kontrol hapı kullanmıyorum pıhtılaşmadandolayı ama dikkat ediyorum şüphem olsaydı yapmazdım

canım benim en kısa surede hamile kalırsın inşallah

Selam canım, canının ne kadar sıkıldığını tahmin edebiliyorum. Ama pozitif düşün olacağı varsa her koşulda oluyor. Umarım bir daha gebe kalırsın ama olmazsa da cok şükür ki bir evladın var. Allah onada uzun ömürler nasip etsin. Sıkma canını olur mu?

Tmm cnm birde kürü yaptığın ayda hamile kalmaman gerekiyor diye biliyorum.

Geçmiş olsun canim.umudunu kaybetme her karanlığın ardından mutlaka aydınlık günler gelecek.allah belkide sana bu şekilde verecek mucizeni korktuğuna uğratmasın rabbim.insallah hayırlısıyla gzl haberler bekliyorum senden.benim regli başladı 2 gün erken hemde korunmuş olsak bu kadar olmaz yani mutlaka kazara gebe kalırdık herhalde hayirlisi

Kızlar ben 9Mart tarihinde kürtaj olmuştum neredeyse 5 ay oldu. Bugün adet olmuşum. Bu ay pek beklentim yoktu ama insan genede bir üzülüyor hayirlisini dilemekten başka birşey düşünemiyorum...
Bende 2 martta kürtaj oldum seninle aynıyız canim inşallah önümüzdeki ay hepimiz gzl haberler veririz birbirimize

Canım allahtan Ümit kesilmez, şakın takma kafaya. Dua edelim isteyen herkesin içinde bizim de olsun.

bende de regl ve adet süresi kısaldı kürtaj sonrasında 29 günden 26 güne düştü senin gibi aaa erken geldi olmuştum ilk adette. regl süresi 7 günden 5e düştü.

Umudsuzluk asla yok ama işimin zor olduğunu biliyorum allah hayırlısı ne ise onu nasip etsin hepimize

korunsak kesin gebe kalırdık istiyoruz ya nazlanıyor kuzular

Canım allahtan Ümit kesilmez, şakın takma kafaya. Dua edelim isteyen herkesin içinde bizim de olsun.

kesinlikle kesilmez ama işimin zor olduğunu biliyorum. inşallah allah razı olsun canım rabbim gönlünden geçeni fazla bekletmeden hayırlısı ile kucağında göstersin

kesinlikle kesilmez ama işimin zor olduğunu biliyorum. inşallah allah razı olsun canım rabbim gönlünden geçeni fazla bekletmeden hayırlısı ile kucağında göstersin

aminn, sabah sabah hayır duası aldık hepimizde. ben bu işlerde kadere çok inanırım. asla çocuğu olmaz denilen insanlar artık herşeyi bırakmışken oluyo neler görüyoruz duyuyoruz. çokta kafaya takmamak lazım, akışına bırakmak en iyisi. zaten bir evladın var, şükür benimde var. Allahım inşallah 2.lerimizi çok bekletmeden sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. oldu ki kürtaj oldun, takma kafaya olur yine, sağlıklı olsun yeter ki :)

allah razı olsun kardeşim ne güzel yazmışsın her işin başı sağlık ve iman gücü
senin yavrun kaç yaşında ne zamandır istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…