- Konu Sahibi leylimley33
-
- #1.881
Tebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsinTeşekkür ederim canım.inşallah.darısı tüm isteyenlere olsun
.
Çok teşekkür ederim.Allah razı olsun canımTebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsin
Canım ona adetle başlanıyordu birde hamile olmadığına eminmisinBende adetimi bekliyorum artık. Soğan kürüne başladım bugün. Adet olunca değerlere batktıracgm sonra da inşallah size güzel haberler veririmsizden de güzel haberler duyarım:)
mormlde adetten 1 hafta sonra yapıyordum canım ama kürtaj sonrasıi ara kanama falan olunca 2 hafta sonra başlamış oldum. Yok canım hamile değilimdir. Doğum kontrol hapı kullanmıyorum pıhtılaşmadandolayı ama dikkat ediyorumCanım ona adetle başlanıyordu birde hamile olmadığına eminmisin
canım benim en kısa surede hamile kalırsın inşallahMerhabalar dün dr idim canım çok sıkıldı miyon benim tekrarlamış geçen temmiz ve kasımdaki operasyonlar boşa gitti dr pes etti artık. üçünçü ameliyatı ben olmak istemiyorum olacaksam bebek tedaviside burda kalsın dedim. dr ameliyat bizi çok geciktirir dedi. yaşın ilerliyor dedi ben aşılama denemek istiyorum olursa olur olmazsa olmaz sonuçta oğlumada miyon varken gebe kaldım dedim. dr tamam dedi. ameliyat yapmayacağım yapsamda birkaç ay içinde tekrarlıyor yapılacak birşey bırakmıyor
rahim dedi. Yumurtlama ve kalitesi gençlerde yok ama sende de onlardaki rahim yok dedi. anlayacağınız kısır döngüMiyonun bulunduğu yer gebeliğin oluşmasını engelleyebilecek yerde diyor
Dr benim ısrarımla aşılama başlattı iğne vurduk dün akşam artık hayırlısı olur olmaz ben ilerde pişman olmamak için ne gerekiyorsa yapacağım bu rahimle ne olursa artık
Selam canım, canının ne kadar sıkıldığını tahmin edebiliyorum. Ama pozitif düşün olacağı varsa her koşulda oluyor. Umarım bir daha gebe kalırsın ama olmazsa da cok şükür ki bir evladın var. Allah onada uzun ömürler nasip etsin. Sıkma canını olur mu?Merhabalar dün dr idim canım çok sıkıldı miyon benim tekrarlamış geçen temmiz ve kasımdaki operasyonlar boşa gitti dr pes etti artık. üçünçü ameliyatı ben olmak istemiyorum olacaksam bebek tedaviside burda kalsın dedim. dr ameliyat bizi çok geciktirir dedi. yaşın ilerliyor dedi ben aşılama denemek istiyorum olursa olur olmazsa olmaz sonuçta oğlumada miyon varken gebe kaldım dedim. dr tamam dedi. ameliyat yapmayacağım yapsamda birkaç ay içinde tekrarlıyor yapılacak birşey bırakmıyor
rahim dedi. Yumurtlama ve kalitesi gençlerde yok ama sende de onlardaki rahim yok dedi. anlayacağınız kısır döngüMiyonun bulunduğu yer gebeliğin oluşmasını engelleyebilecek yerde diyor
Dr benim ısrarımla aşılama başlattı iğne vurduk dün akşam artık hayırlısı olur olmaz ben ilerde pişman olmamak için ne gerekiyorsa yapacağım bu rahimle ne olursa artık
Tmm cnm birde kürü yaptığın ayda hamile kalmaman gerekiyor diye biliyorum.mormlde adetten 1 hafta sonra yapıyordum canım ama kürtaj sonrasıi ara kanama falan olunca 2 hafta sonra başlamış oldum. Yok canım hamile değilimdir. Doğum kontrol hapı kullanmıyorum pıhtılaşmadandolayı ama dikkat ediyorumşüphem olsaydı yapmazdım
Geçmiş olsun canim.umudunu kaybetme her karanlığın ardından mutlaka aydınlık günler gelecek.allah belkide sana bu şekilde verecek mucizeni korktuğuna uğratmasın rabbim.insallah hayırlısıyla gzl haberler bekliyorum senden.benim regli başladı 2 gün erken hemdeMerhabalar dün dr idim canım çok sıkıldı miyon benim tekrarlamış geçen temmiz ve kasımdaki operasyonlar boşa gitti dr pes etti artık. üçünçü ameliyatı ben olmak istemiyorum olacaksam bebek tedaviside burda kalsın dedim. dr ameliyat bizi çok geciktirir dedi. yaşın ilerliyor dedi ben aşılama denemek istiyorum olursa olur olmazsa olmaz sonuçta oğlumada miyon varken gebe kaldım dedim. dr tamam dedi. ameliyat yapmayacağım yapsamda birkaç ay içinde tekrarlıyor yapılacak birşey bırakmıyor
Bende 2 martta kürtaj oldum seninle aynıyız canim inşallah önümüzdeki ay hepimiz gzl haberler veririz birbirimizeKızlar ben 9Mart tarihinde kürtaj olmuştum neredeyse 5 ay oldu. Bugün adet olmuşum. Bu ay pek beklentim yoktu ama insan genede bir üzülüyor hayirlisini dilemekten başka birşey düşünemiyorum...
Merhabalar dün dr idim canım çok sıkıldı miyon benim tekrarlamış geçen temmiz ve kasımdaki operasyonlar boşa gitti dr pes etti artık. üçünçü ameliyatı ben olmak istemiyorum olacaksam bebek tedaviside burda kalsın dedim. dr ameliyat bizi çok geciktirir dedi. yaşın ilerliyor dedi ben aşılama denemek istiyorum olursa olur olmazsa olmaz sonuçta oğlumada miyon varken gebe kaldım dedim. dr tamam dedi. ameliyat yapmayacağım yapsamda birkaç ay içinde tekrarlıyor yapılacak birşey bırakmıyor
evet canım adeten önce yapacağım zaten. adet olunca bırakacağım. Sonrarı da allah a kalmış artık.Tmm cnm birde kürü yaptığın ayda hamile kalmaman gerekiyor diye biliyorum.
Geçmiş olsun canim.umudunu kaybetme her karanlığın ardından mutlaka aydınlık günler gelecek.allah belkide sana bu şekilde verecek mucizeni korktuğuna uğratmasın rabbim.insallah hayırlısıyla gzl haberler bekliyorum senden.benim regli başladı 2 gün erken hemdekorunmuş olsak bu kadar olmaz yani mutlaka kazara gebe kalırdık herhalde hayirlisi
Canım allahtan Ümit kesilmez, şakın takma kafaya. Dua edelim isteyen herkesin içinde bizim de olsun.
kesinlikle kesilmez ama işimin zor olduğunu biliyorum. inşallah allah razı olsun canım rabbim gönlünden geçeni fazla bekletmeden hayırlısı ile kucağında göstersin
allah razı olsun kardeşim ne güzel yazmışsın her işin başı sağlık ve iman gücüaminn, sabah sabah hayır duası aldık hepimizde. ben bu işlerde kadere çok inanırım. asla çocuğu olmaz denilen insanlar artık herşeyi bırakmışken oluyo neler görüyoruz duyuyoruz. çokta kafaya takmamak lazım, akışına bırakmak en iyisi. zaten bir evladın var, şükür benimde var. Allahım inşallah 2.lerimizi çok bekletmeden sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. oldu ki kürtaj oldun, takma kafaya olur yine, sağlıklı olsun yeter ki :)
Bilmiyorum artık mantıklı dusunemiyorum...Bende 2 martta kürtaj oldum seninle aynıyız canim inşallah önümüzdeki ay hepimiz gzl haberler veririz birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?