- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi leylimley33
-
- #1.901
üzülmezmi canım yaa seni çok iyi anlıyorum umudu yitirmek yok inşallah yine olacak sağlıkla kucağımıza alacağız kuzuları canımKızlar ben 9Mart tarihinde kürtaj olmuştum neredeyse 5 ay oldu. Bugün adet olmuşum. Bu ay pek beklentim yoktu ama insan genede bir üzülüyor hayirlisini dilemekten başka birşey düşünemiyorum...
Hayırlısı ne ise hakkında o olsun canım...inşallah hamilelik gerçekleşir aşılamayla...Merhabalar dün dr idim canım çok sıkıldı miyon benim tekrarlamış geçen temmiz ve kasımdaki operasyonlar boşa gitti dr pes etti artık. üçünçü ameliyatı ben olmak istemiyorum olacaksam bebek tedaviside burda kalsın dedim. dr ameliyat bizi çok geciktirir dedi. yaşın ilerliyor dedi ben aşılama denemek istiyorum olursa olur olmazsa olmaz sonuçta oğlumada miyon varken gebe kaldım dedim. dr tamam dedi. ameliyat yapmayacağım yapsamda birkaç ay içinde tekrarlıyor yapılacak birşey bırakmıyor
rahim dedi. Yumurtlama ve kalitesi gençlerde yok ama sende de onlardaki rahim yok dedi. anlayacağınız kısır döngüMiyonun bulunduğu yer gebeliğin oluşmasını engelleyebilecek yerde diyor
Dr benim ısrarımla aşılama başlattı iğne vurduk dün akşam artık hayırlısı olur olmaz ben ilerde pişman olmamak için ne gerekiyorsa yapacağım bu rahimle ne olursa artık
allah razı olsun kardeşim ne güzel yazmışsın her işin başı sağlık ve iman gücü
senin yavrun kaç yaşında ne zamandır istiyorsun
Kürtajdan sonra 3.adeti de dün itibariyle gördüm
Bi de insanlar hamileliğini planla doğum iznin yaza gelmesin deyip duruyor sanki benim planlamamla oluyormuş gibi ..
Bu ay da geçti bakalım bizi daha neler bekliyor
korkmayin belki bebekle ilgili degildirKızlar daha dr gitmemistim.yarin randevum vardı.az önce iç camasirimda kan gördüm kirmiziydi.cok kotuyim
.suan yoldayım dr gidiyorum.dua edin ne olur
Kızlar daha dr gitmemistim.yarin randevum vardı.az önce iç camasirimda kan gördüm kirmiziydi.cok kotuyim
allah bağışlasın canım evladını evet benim bir oğlum var 9 yaşında 5 yıldır istiyoruz bizdekızım 3 yaşında, korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım, 20 mayısta kürtaj oldum kanamayla. bu ay deneyelim istiyoruz bakalım neler olacak. Senin oğlun mu var?
benim kızkardeşim öğretmen çok istedi zor buldu evladlarını ikisinde de yaz dönemine geldi doğum izni bunlara takılma derim rabbim hayırlı zamanda hayırlısı ile versin inşallahKürtajdan sonra 3.adeti de dün itibariyle gördüm
Bi de insanlar hamileliğini planla doğum iznin yaza gelmesin deyip duruyor sanki benim planlamamla oluyormuş gibi ..
Bu ay da geçti bakalım bizi daha neler bekliyor
canım iki gebelikte de oldu kanama oğlum doğru şükürler olsun onda bordo kan gelirdi 5-7 haftalar arası olmuştu progestran kullanıyorsan korkma allahın izniyle sonucu bize yaz canımKızlar daha dr gitmemistim.yarin randevum vardı.az önce iç camasirimda kan gördüm kirmiziydi.cok kotuyim
allah bağışlasın canım evladını evet benim bir oğlum var 9 yaşında 5 yıldır istiyoruz bizde
inşallah rabbim bir daha yaşatmaz kayıp bizlere
Canım dr gittim.muayene etti.progestan sabah aksam kullanıyordum.kese gözüktü şükür.cok korktum.insallah dis gebelik degildir dedi.baktı.kese var .bende rahimde perde var.düşük riskim var.hastaneye yatis yapalim mi dedi. Ama fark eden birsey olmaz.evde dinlendedi.progestanı 3 cikartti.hagtada bir igne yazdi.bir dr coraspiron yazdı.kalp atisi yok dedi.5hafta 5 gunlukmus.haftaya bugün grl dedi.ama hersey olabilir dikkat et dedi.Allaha emanet yavrum.dr sagliksizsa düser ssglikli ise hicbirsey olmaz dedi.dua edin ne olurcanım iki gebelikte de oldu kanama oğlum doğru şükürler olsun onda bordo kan gelirdi 5-7 haftalar arası olmuştu progestran kullanıyorsan korkma allahın izniyle sonucu bize yaz canım
kese görünmüş çok sevindim dış gebelik olmadığına çok zor çünkü yaşayan bilir allahın izniyle gelecek hafta kalp atışınıda dinleyeceksin sen dinlen ve ilaçlarını düzgün kullan canımCanım dr gittim.muayene etti.progestan sabah aksam kullanıyordum.kese gözüktü şükür.cok korktum.insallah dis gebelik degildir dedi.baktı.kese var .bende rahimde perde var.düşük riskim var.hastaneye yatis yapalim mi dedi. Ama fark eden birsey olmaz.evde dinlendedi.progestanı 3 cikartti.hagtada bir igne yazdi.bir dr coraspiron yazdı.kalp atisi yok dedi.5hafta 5 gunlukmus.haftaya bugün grl dedi.ama hersey olabilir dikkat et dedi.Allaha emanet yavrum.dr sagliksizsa düser ssglikli ise hicbirsey olmaz dedi.dua edin ne olur
İnşallah canım o kadar cok koktum ki.düşük için ignemi yaptirdim hastanede.1 tanede progestan attim 200mglik .coraspirin kalp atisi icinmis.onuda sabah 1 yazıyor.acaba simdi atsam mi yoksa yarin sabah mı atayimkese görünmüş çok sevindim dış gebelik olmadığına çok zor çünkü yaşayan bilir allahın izniyle gelecek hafta kalp atışınıda dinleyeceksin sen dinlen ve ilaçlarını düzgün kullan canım
Cnm korkma olur mu doktorlar bizi en kotusune hazirliyorlar. Daha cok minik annesi 6 haftalikken bile bazen kalp atisi duyulamayabiliyormus. Hersey guzel olacak inan. Pozitif dusun insallah allahin izniylede sagsaglim kucagina alacaksinCanım dr gittim.muayene etti.progestan sabah aksam kullanıyordum.kese gözüktü şükür.cok korktum.insallah dis gebelik degildir dedi.baktı.kese var .bende rahimde perde var.düşük riskim var.hastaneye yatis yapalim mi dedi. Ama fark eden birsey olmaz.evde dinlendedi.progestanı 3 cikartti.hagtada bir igne yazdi.bir dr coraspiron yazdı.kalp atisi yok dedi.5hafta 5 gunlukmus.haftaya bugün grl dedi.ama hersey olabilir dikkat et dedi.Allaha emanet yavrum.dr sagliksizsa düser ssglikli ise hicbirsey olmaz dedi.dua edin ne olur
Amin canım inşallah.rabbim herkese sağlıklı hamilelikler nasip etsin.isteyen bekleyen herkesin yüzünü guldursun inşallahCnm korkma olur mu doktorlar bizi en kotusune hazirliyorlar. Daha cok minik annesi 6 haftalikken bile bazen kalp atisi duyulamayabiliyormus. Hersey guzel olacak inan. Pozitif dusun insallah allahin izniylede sagsaglim kucagina alacaksin
Cnm fsh oyle bir kac ayda bu kadar yukselebiliyormuymusMerhaba arkadaşlar. Bugün adetimin 1. Günü. Hormon tahlili verdim. Önceki tahlil de yani 5 ay önce falan fshve lh değeri biri 3 diğeri 2 idi. Şimdi yükselmiş moralim bozuldu.bir de siz yorumlar misiniz. Tsh 1.3
Prolaktn 13.8
Fsh 10.1
Lh 7.9
Estradiol e2 67
Total testeströn 10
Hamile kalmam zor mu 10 ile:-(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?