Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Kızlar ben 9Mart tarihinde kürtaj olmuştum neredeyse 5 ay oldu. Bugün adet olmuşum. Bu ay pek beklentim yoktu ama insan genede bir üzülüyor hayirlisini dilemekten başka birşey düşünemiyorum...
üzülmezmi canım yaa seni çok iyi anlıyorum umudu yitirmek yok inşallah yine olacak sağlıkla kucağımıza alacağız kuzuları canım

Hayırlısı ne ise hakkında o olsun canım...inşallah hamilelik gerçekleşir aşılamayla...

allah razı olsun kardeşim ne güzel yazmışsın her işin başı sağlık ve iman gücü
senin yavrun kaç yaşında ne zamandır istiyorsun

kızım 3 yaşında, korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım, 20 mayısta kürtaj oldum kanamayla. bu ay deneyelim istiyoruz bakalım neler olacak. Senin oğlun mu var?

Kürtajdan sonra 3.adeti de dün itibariyle gördüm
Bi de insanlar hamileliğini planla doğum iznin yaza gelmesin deyip duruyor sanki benim planlamamla oluyormuş gibi ..
Bu ay da geçti bakalım bizi daha neler bekliyor

Bi de insanlar hamileliğini planla doğum iznin yaza gelmesin deyip duruyor sanki benim planlamamla oluyormuş gibi ..

öğretmen misiniz? haklılar aslında ama siz de haklısınız. en güzeli eylüle doğması ama Allah sağlıkla güzel vakitte versin ne diyelim.

Kızlar daha dr gitmemistim.yarin randevum vardı.az önce iç camasirimda kan gördüm kirmiziydi.cok kotuyim
.suan yoldayım dr gidiyorum.dua edin ne olur

canım progesteron alıyodun zaten dimi? her kanama kötü diye bişi yok, sıkıntılanma.

kızım 3 yaşında, korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra hamile kaldım, 20 mayısta kürtaj oldum kanamayla. bu ay deneyelim istiyoruz bakalım neler olacak. Senin oğlun mu var?
allah bağışlasın canım evladını evet benim bir oğlum var 9 yaşında 5 yıldır istiyoruz bizde
inşallah rabbim bir daha yaşatmaz kayıp bizlere

benim kızkardeşim öğretmen çok istedi zor buldu evladlarını ikisinde de yaz dönemine geldi doğum izni bunlara takılma derim rabbim hayırlı zamanda hayırlısı ile versin inşallah

Kızlar daha dr gitmemistim.yarin randevum vardı.az önce iç camasirimda kan gördüm kirmiziydi.cok kotuyim
.suan yoldayım dr gidiyorum.dua edin ne olur
canım iki gebelikte de oldu kanama oğlum doğru şükürler olsun onda bordo kan gelirdi 5-7 haftalar arası olmuştu progestran kullanıyorsan korkma allahın izniyle sonucu bize yaz canım

allah bağışlasın canım evladını evet benim bir oğlum var 9 yaşında 5 yıldır istiyoruz bizde
inşallah rabbim bir daha yaşatmaz kayıp bizlere

aminn inşallah. Allahım tez zamanda size de sağlıklı bi evlat versin. hepimiz birbirimizi duamızda analım. kabul olsun inşallah :)

canım iki gebelikte de oldu kanama oğlum doğru şükürler olsun onda bordo kan gelirdi 5-7 haftalar arası olmuştu progestran kullanıyorsan korkma allahın izniyle sonucu bize yaz canım
Canım dr gittim.muayene etti.progestan sabah aksam kullanıyordum.kese gözüktü şükür.cok korktum.insallah dis gebelik degildir dedi.baktı.kese var .bende rahimde perde var.düşük riskim var.hastaneye yatis yapalim mi dedi. Ama fark eden birsey olmaz.evde dinlendedi.progestanı 3 cikartti.hagtada bir igne yazdi.bir dr coraspiron yazdı.kalp atisi yok dedi.5hafta 5 gunlukmus.haftaya bugün grl dedi.ama hersey olabilir dikkat et dedi.Allaha emanet yavrum.dr sagliksizsa düser ssglikli ise hicbirsey olmaz dedi.dua edin ne olur

kese görünmüş çok sevindim dış gebelik olmadığına çok zor çünkü yaşayan bilir allahın izniyle gelecek hafta kalp atışınıda dinleyeceksin sen dinlen ve ilaçlarını düzgün kullan canım

İnşallah canım o kadar cok koktum ki.düşük için ignemi yaptirdim hastanede.1 tanede progestan attim 200mglik .coraspirin kalp atisi icinmis.onuda sabah 1 yazıyor.acaba simdi atsam mi yoksa yarin sabah mı atayim

Cnm korkma olur mu doktorlar bizi en kotusune hazirliyorlar. Daha cok minik annesi 6 haftalikken bile bazen kalp atisi duyulamayabiliyormus. Hersey guzel olacak inan. Pozitif dusun insallah allahin izniylede sagsaglim kucagina alacaksin

Cnm korkma olur mu doktorlar bizi en kotusune hazirliyorlar. Daha cok minik annesi 6 haftalikken bile bazen kalp atisi duyulamayabiliyormus. Hersey guzel olacak inan. Pozitif dusun insallah allahin izniylede sagsaglim kucagina alacaksin
Amin canım inşallah.rabbim herkese sağlıklı hamilelikler nasip etsin.isteyen bekleyen herkesin yüzünü guldursun inşallah

Merhaba arkadaşlar. Bugün adetimin 1. Günü. Hormon tahlili verdim. Önceki tahlil de yani 5 ay önce falan fshve lh değeri biri 3 diğeri 2 idi. Şimdi yükselmiş moralim bozuldu. bir de siz yorumlar misiniz. Tsh 1.3
Prolaktn 13.8
Fsh 10.1
Lh 7.9
Estradiol e2 67
Total testeströn 10
Hamile kalmam zor mu 10 ile:-(((((

Cnm fsh oyle bir kac ayda bu kadar yukselebiliyormuymus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…