Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

A anneveoglusu canim merhaba nasilsin? Aşılamaya başladın mi umarım gzl sonuçlar alırsın benim regli dün bitti. Bu ay OvulAsyon testi ile kontrol etmek istyrm.ne zaman başlamalıyım.gunun hangi saati vs. Bana yardımcı olurmusun ☺

Teşekkür ederim.kanamam durdu ama ara ara kahverengi lekelerim oluyor.cuma günü dr gidecegim tekrar.ozaman tam 6+6 olacağız.kalp atışlarını duymak istiyorum inşallah da duyarım rahatlarim.sen nasılsın?
Inşallah duyarsın stres yapma gzl düşün canim.

Teşekkür ederim.kanamam durdu ama ara ara kahverengi lekelerim oluyor.cuma günü dr gidecegim tekrar.ozaman tam 6+6 olacağız.kalp atışlarını duymak istiyorum inşallah da duyarım rahatlarim.sen nasılsın?

inşallah canım, dualarımız seninle

bizde bu ay olsuninşallah diyoruz ama bakalım nasip kısmet. 3. ay olacak artık.

canım iyiyim şükür benim iğneler dün son idi dr kontrolüm vardı 4 yumurta gelişmiş en büyüğü 17 mm idi bu gün gece çatlatma iğnesi olacağım carşamba öğlende aşılama olacak allahın izniyle

Canım adet döngün kaç gün senin. benim 10. gün başlamak gerek 26-28 gün arası döngüm 12-14 günler arası yumurtlama oluyor benim.
ben testleri akşam saat 18,30 da yapıyordum işte iken suyu kesiyorum 2'den sonra 4 saat sıvı alımı olmamış beklemiş idrarla testi yapıyorum. ama sabah yapıyor çoğu 11 gibi aynı usul ile ben işyerimde yapamam diye evde olsun diye böyle bir yöntemi uyguluyorum

Hangi marka aldın çok varsa elinde 10. gün başla derim teste. benim aşılama tutmazsa gelecek aya bende alacağım test elimdekiler bitti çünkü

allahın izniyle kalp atışlarınıda duyacaksın hemşom. lekelenme benim iki gebeliğimde de oldu bana o kadar normal geliyorki önemli olan tutunması ve gelişmesi

Allah'ın izni ile inşallah tutar aşılama canim benim.ayni bend3 26 -28 güne oluyrm adet..dun regli bitti 10.gun başlayayım o halde .Bende akşam yapma taraftariyim.5 te yapayım dyrm. 4 saat önceden sıvı alımını kesiyim, beklemiş idrarlami yapmak gerek .test markası laboquick .inşallah senin almana gerek kalmaz

Cnm merhaba A anneveoglusu cok guzel anlatmis. Benimde sana soyle bir tavsiyem var. Bazi insanlar adetten hemen sonra yumurtluyor olabilir o yuzden bu ay en azindan butun gunler yap ki. Olmazsa daha sonra ne zamana dogru oldugunu bilirsin...

Allah kolaylık versin ama içimde seninle ilgili hep güzel düşünceler var olacak inaniyorum. Su çektiğin acıların karşılığını alacaksın insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…