- 1 Haziran 2018
- 420
- 236
- 103
- 35
- Konu Sahibi mutlubiroz
İnşallah bu sefer sağlıkla ilerler,kucağınıza alırsınız.Çok yeni daha. Kısa zamanda toparlarsinjz inşallah. Ben yine çok yeni hamileyimdarısı sağlıkla başınıza.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bu sefer sağlıkla ilerler,kucağınıza alırsınız.Çok yeni daha. Kısa zamanda toparlarsinjz inşallah. Ben yine çok yeni hamileyimdarısı sağlıkla başınıza.
Neden ağrınız var?Çok teşekkür ederim canım sanada çok geçmiş olsun. Agrilarim oldugundan dolayı evden çıkamıyorum şimdilik ama dediğin gibi yapacağım.Hayirlisi neyse o olsun hepimiz için
Gereksiz aliniyorsun evet. Dunya senin etrafinda donmuyorMerhabalar. Ben dün bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj olmak zorunda kaldim. Baştan beri riskli ilerleyen bir gebelikti. Doktorum bana olabilecekleri anlatıyordu sürekli ve belki de kaçınılmaz sona geldik.
Aile apartmaninda otuyorum. Eltim, kaynanam, eşimin akrabaları vs çok yakiniz birbirimize. Bugün gorumcelerim ve eltim geçmiş olsuna geldiler. Az önce eltimlerin cocuklari bahane edip sinemaya gittiklerini öğrendim ve çok üzüldüm.
Moralim çok bozuk cok hassas bir donemden geciyorum evet ama kaynimin kapidan bana bir geçmiş olsun demeye gecmeyip sinemaya gitmesi cok üzdü beni. Eşimle konusmuslar tamam ama ben de onun yengesiyim evimize gecmis olsuna gelebilirdi hadi gelmedi keyip yapar gibi sinemaya gitmesi gerekmiyordu. Keza eşimin amcasigil vs onlarda gelmedi bugun yanima. Hepsi telefonda geçmiş olsun dedi sanki birbirimize çok uzakta oturuyormusuz gibi.
Gereksiz mi aliniyorum bilmiyorum gözümü kapattigim an hastane odasi canlaniyor dogumhaneye bebegimi almak için degil de aldirmak için girmek canımı çok acıttı.... Hıncımı onlardan mi almaya çalışıyorum belki de hic bilmiyorum.. Birbirimize sürekli destek olduk bu grupta paylaşmak istedim hissettiklerimi..
Ya şöyle de olmuş olabilir çocukları da alır giderim ben evde bakamam sende rahat rahat git geçmiş olsun de ilgilen bi eksiği vs var mı demiştir adam karısına çocuklarda aklı kalmasın diyedir belki bazen oluyor böyle durumlar. Kürtaj için benim çevremde geçmiş olsuna gidilmiyorGeçmiş olsun. Kaç haftalık hamileydiniz?
2 aylıkmış.. Hamileliğinizin ilerki zamanları olsa yine anlardım. Ama herkesin başına gelebiliyor bu durum, bunun için geçmiş olsuna bile gelinmiyor gerçekten.
He ben aynı binada sinemaya gidermiydim, sanmıyorum. Ama daha çok yeni olan bir hamilelik için beklentiniz fazla olmuş.
Çok gereksiz alınıyorsunuz. Sizin bu ilgi konuda ilgi beklentinizi asla anlayamam mesela. Ben de iki defa aynı sebepten kürtaj oldum ama kimse arayıp sorsun istemiyordum. Eşime telefonum çalarsa sen bak kimseyle bu durumu konuşamam demiştim. Yani sizin tam tersinizim.Merhabalar. Ben dün bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj olmak zorunda kaldim. Baştan beri riskli ilerleyen bir gebelikti. Doktorum bana olabilecekleri anlatıyordu sürekli ve belki de kaçınılmaz sona geldik.
Aile apartmaninda otuyorum. Eltim, kaynanam, eşimin akrabaları vs çok yakiniz birbirimize. Bugün gorumcelerim ve eltim geçmiş olsuna geldiler. Az önce eltimlerin cocuklari bahane edip sinemaya gittiklerini öğrendim ve çok üzüldüm.
Moralim çok bozuk cok hassas bir donemden geciyorum evet ama kaynimin kapidan bana bir geçmiş olsun demeye gecmeyip sinemaya gitmesi cok üzdü beni. Eşimle konusmuslar tamam ama ben de onun yengesiyim evimize gecmis olsuna gelebilirdi hadi gelmedi keyip yapar gibi sinemaya gitmesi gerekmiyordu. Keza eşimin amcasigil vs onlarda gelmedi bugun yanima. Hepsi telefonda geçmiş olsun dedi sanki birbirimize çok uzakta oturuyormusuz gibi.
Gereksiz mi aliniyorum bilmiyorum gözümü kapattigim an hastane odasi canlaniyor dogumhaneye bebegimi almak için degil de aldirmak için girmek canımı çok acıttı.... Hıncımı onlardan mi almaya çalışıyorum belki de hic bilmiyorum.. Birbirimize sürekli destek olduk bu grupta paylaşmak istedim hissettiklerimi..
10 haftadan küçük gebeliklerde kürtaj uygulanıyor diye biliyorum.Çocuk kaç haftalikti bu arada
Öyle bir ağrı yaşanmıyor ben de anlamadım. Hastanedeyken ağrı ve mide bulantisiyla uyanmıştım ikinci kürtajımda, iğne yaptılar geçti. Hastaneden çıkınca eşime yürümek istiyorum dedim eve yürüyerek gittim hatta. Bir de zaten ağrı olunca ağrı kesici almak gerektiğini söylüyorlar, hiç ihtiyaç duymamistim. Konu sahibi biraz fazla mı dramatize ediyor anlamadım.Neden ağrınız var?
Aynen olabilir. Çocuklara da söz vermiş olabilirler. Eltinin gitmediğini anlamamışım. Çok mantıklı. Ben düşük yaptım ve şahsen kimsenin gelmesini istemedim. Telefonlara bile tahammülüm yoktu. 4 aylık olmak üzereydim bir de. Herkes farklı demek ki.Ya şöyle de olmuş olabilir çocukları da alır giderim ben evde bakamam sende rahat rahat git geçmiş olsun de ilgilen bi eksiği vs var mı demiştir adam karısına çocuklarda aklı kalmasın diyedir belki bazen oluyor böyle durumlar. Kürtaj için benim çevremde geçmiş olsuna gidilmiyor
Kuzenimin eşi düşük yaptı telefondan geçmiş olsun dedik hastanede anneme gidip bi gördük o kadar
Çok geçmiş olsun başınız sağ olsunAynen olabilir. Çocuklara da söz vermiş olabilirler. Eltinin gitmediğini anlamamışım. Çok mantıklı. Ben düşük yaptım ve şahsen kimsenin gelmesini istemedim. Telefonlara bile tahammülüm yoktu. 4 aylık olmak üzereydim bir de. Herkes farklı demek ki.
İkinci ayimdaydim dediğim gibi fazla hassas bir donemdeyim bir süre kendimi işime verip kafami dagitmak en iyisi olacak. Allah evlatlarinizi size bağışlasın yorum yapan herkese teşekkür ederim
Bende acaba doğum yaptı mı diye merak ettim kalbi durduğu için kürtaj olmuş10 haftadan küçük gebeliklerde kürtaj uygulanıyor diye biliyorum.
Bende kelimesi kelimesine aynı düşünüyorum. Hamileliğimde başta boş gebelik dediler kürtaj bekledik ki tedavi ile hamile kalmıştım kimseden de birşey beklemedim . Ben büyük yıkım yaşamıştım teyzem biliyordu o gün gitmiş düğüne gruba eğlence videosu atmış . Üzüldüm mu evet yani sabah kürtaj konuşuyoruz bir kaç saat sonra gruba video atıyor ama onane işte herkes kendi bilirEşinizin amcasının kardeşinin sizde ne işi var? Kanamanız var ve yatıyorsunuz yeni kürtaj oldunuz, henüz iki aylık bir gebelik sonlandı değil mi? Ne dicek adamlar gelip vah vah yenge hanım çok geçmiş olsun kanaman çok mu parça filan kalmadı inşallah mı diyecek?
Çocuklarıyla sinemaya gitmeleri de çok normal siz düşük yaptınız diye millet yas mı tutacak?
Ben düşük yaptım ne kayınvalidem geldi ne görümcelerim, hiç de vay niye gelmediler demedim, ne yapacaklar gelip dön dur aynı konu nasıl oldu doktor ne dedi kanaman çok mu ah yazık tüh….telefona bile cevap vermedim eşimle konuştular. Hele ben kürtaj olacam kayınpeder kayın filan gelmeye kalkacak kabul etmem ki iyileşeyim sonra gelsinler derim
Ben düşük yaptıktan birkaç gün sonra görümcem nişan yaptı, siz benim yerimde olsaydınız ömrü billah konuşmazdınız herhalde, ben ise üzüntü benim üzüntüm kız neden mutlu gününü yaşamasın dedim erteleyelim mi diye sorana