- 15 Ağustos 2021
- 4.645
- 6.844
- 108
- 39
- Konu Sahibi mutlubiroz
-
Geçmiş olsun üzülme sağlıklı olsaydı düşmezdi derdim.Eltiniz 8haftalık düşük yaptığında siz nasıl davranırsınız mesela? Lütfen dürüstçe cevap verin
E bunu demişler zaten sonra da kendi hayatlarına dönmüşler olması gerektiği gibiGeçmiş olsun üzülme sağlıklı olsaydı düşmezdi derdim.
Şimdi duygusal ya birinden bir şeyleri çıkaracak.Onu da anlamak lazım yanında birileri olsun istiyor.Umarim en yakın zamanda dileğine kavuşurE bunu demişler zaten sonra da kendi hayatlarına dönmüşler olması gerektiği gibi
Çok haklısınız insan böyle günlerde anlıyor zaten iyiyi kötüyü.belli ki sizin acınız eltinizi ve kaynınızı mutlu etmiş.o kadar kötü niyetli insanlar var ki şaşırmadım.daha beterini yaşayanı bile duydum.uzak durun onlardan yararınıza olurMerhabalar. Ben dün bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj olmak zorunda kaldim. Baştan beri riskli ilerleyen bir gebelikti. Doktorum bana olabilecekleri anlatıyordu sürekli ve belki de kaçınılmaz sona geldik.
Aile apartmaninda otuyorum. Eltim, kaynanam, eşimin akrabaları vs çok yakiniz birbirimize. Bugün gorumcelerim ve eltim geçmiş olsuna geldiler. Az önce eltimlerin cocuklari bahane edip sinemaya gittiklerini öğrendim ve çok üzüldüm.
Moralim çok bozuk cok hassas bir donemden geciyorum evet ama kaynimin kapidan bana bir geçmiş olsun demeye gecmeyip sinemaya gitmesi cok üzdü beni. Eşimle konusmuslar tamam ama ben de onun yengesiyim evimize gecmis olsuna gelebilirdi hadi gelmedi keyip yapar gibi sinemaya gitmesi gerekmiyordu. Keza eşimin amcasigil vs onlarda gelmedi bugun yanima. Hepsi telefonda geçmiş olsun dedi sanki birbirimize çok uzakta oturuyormusuz gibi.
Gereksiz mi aliniyorum bilmiyorum gözümü kapattigim an hastane odasi canlaniyor dogumhaneye bebegimi almak için degil de aldirmak için girmek canımı çok acıttı.... Hıncımı onlardan mi almaya çalışıyorum belki de hic bilmiyorum.. Birbirimize sürekli destek olduk bu grupta paylaşmak istedim hissettiklerimi..
Bu durumun benzerini yaşayan teyzem oldu etlisi o kadar mutlu oldu ki aynı gün içerisinde canlı müziğe gitti ve habire eşiyle durumlar paylaştı sabah kalkıp neden yaptın dediğinde pek oralı bile olmadı eşi zaten uğramadı bile kardeşi nasıl insanlar olduğunu gördü o yüzden diyorum.önemsenmekten değil başkasının acısına o kadar saygı göstermiyoruz ki her şeyi.sevmeyebilir insan ama saygı olmalı benceAşırı gereksiz. Bu kendini çok fazla onemsemekten geliyor sanirim. Çok geçmiş olsun öncelikle. Yani eşinizin kardeşinin size geçmiş olsun dememesi abes bı kere orda kesinlikle haklısınız fakat hayat her şeye rağmen devam ediyor. Tabiki sinemaya gidebilir. Baska aktivite yapabilir. Siz kürtaj oldunuz diye sizinle aglayamazlar bunuda beklemeniz bence biraz hastalıkli bı durum olmus olur. İnsanlar ailesini gömüyor hayata devam ediyorken bu tavrı takinmaniz saçma. Ne diye herkes siz kürtaj oldunuz diye sizin etrafinizda dolaşsın geçmiş olsun gelsin bu kadar onemsemeyin kendinizi
Anlayamadiginiz durum şu bu bı cenaze değil yahut öyle olsa bile hayat devam ediyor kürtaj oldu diye niye gitmesin? Oturup yas mi tutsunBu durumun benzerini yaşayan teyzem oldu etlisi o kadar mutlu oldu ki aynı gün içerisinde canlı müziğe gitti ve habire eşiyle durumlar paylaştı sabah kalkıp neden yaptın dediğinde pek oralı bile olmadı eşi zaten uğramadı bile kardeşi nasıl insanlar olduğunu gördü o yüzden diyorum.önemsenmekten değil başkasının acısına o kadar saygı göstermiyoruz ki her şeyi.sevmeyebilir insan ama saygı olmalı bence
benim de ilk bebeğimin kalbi durmuştu sizi çok iyi anlıyorum. Şu an çok hassas bir dönem geçiriyorsunuz o yüzden insan her şeye alınıyor. O hassasiyetle insan abartıyor da bazen zaman geçtikten sonra diyorsun abartmışım. Ben de kendi anneme küsmüştüm yeterince ilgi göstermedi çok üzülmedi diye o zaman. şimdi saçma geliyor ama o an çok duygusal oluyor insan. Kafanıza takmamaya ve düşünmemeye çalışın. Benim doktorum ilk üç ay içinde hasta bebekler ölüyor eğer ölmezlerse işte engelli çocuklar, insanlar doğuyor demişti.Merhabalar. Ben dün bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj olmak zorunda kaldim. Baştan beri riskli ilerleyen bir gebelikti. Doktorum bana olabilecekleri anlatıyordu sürekli ve belki de kaçınılmaz sona geldik.
Aile apartmaninda otuyorum. Eltim, kaynanam, eşimin akrabaları vs çok yakiniz birbirimize. Bugün gorumcelerim ve eltim geçmiş olsuna geldiler. Az önce eltimlerin cocuklari bahane edip sinemaya gittiklerini öğrendim ve çok üzüldüm.
Moralim çok bozuk cok hassas bir donemden geciyorum evet ama kaynimin kapidan bana bir geçmiş olsun demeye gecmeyip sinemaya gitmesi cok üzdü beni. Eşimle konusmuslar tamam ama ben de onun yengesiyim evimize gecmis olsuna gelebilirdi hadi gelmedi keyip yapar gibi sinemaya gitmesi gerekmiyordu. Keza eşimin amcasigil vs onlarda gelmedi bugun yanima. Hepsi telefonda geçmiş olsun dedi sanki birbirimize çok uzakta oturuyormusuz gibi.
Gereksiz mi aliniyorum bilmiyorum gözümü kapattigim an hastane odasi canlaniyor dogumhaneye bebegimi almak için degil de aldirmak için girmek canımı çok acıttı.... Hıncımı onlardan mi almaya çalışıyorum belki de hic bilmiyorum.. Birbirimize sürekli destek olduk bu grupta paylaşmak istedim hissettiklerimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?