- 1 Haziran 2009
- 744
- 147
- 628
- 40
- Konu Sahibi Chitlenbik
-
Ya arkadaşlar bişi sorcam. Ben ocak 15. inde bebeğim karnımda öldüğü için kürtaj olmak zorunda kaldım. Doktor bana 6 ay hamilelik yasak dedi. Ama çevremde kürtaj olan bi kaç kişiye başka şeyler söylemişler. Sağlık ocağında hiç bekleme diyolarmış devlet hastanesinde 4 ay diyolarmış... ben hamile kamlak istiyorum. Sizce hangisi doğru?
allah tamamına erdirir inşallah saglıkla kucağına alırsınız bebeğinizi......
eşim çok istiyor yanlız kürtajım uyuşturulmadan oldu ve psikolojim çok bozuldu anca kendimi toparlıyorum aslında çok istiyorum ama korkuyorum ilk bebeğim olucak..
o yüzden kafam hala çok karışık aslında ben de çok istiyorum ama cesaretimi toplayamıyorum sen nasıl cesaretini topladın??
ekincim sana da çok geçmiş olsun ben görev nedeniyle il değiştirmek zorunda kaldım testlerim ve kürtajım ist da olmadı malesef..
ama ist bahçelievlerde kolan hastanesi var doktorum murat beydi ve çok memnundumm..il değiştirdim herşey alt üst oldu malesef...
Arkadaşlar merhaba, bende ikinci kürtajımı 7 Nisan da oldum. Ve kısmet olursa ömüzdeki ay tekrar deneyeceğiz. 2 devlet hastanesine gittim. 2 düşüğüm oldu dedim. Test, tahlil yapılsın diye. Ama 3. düşükten sonra araştırmaya başlıyorlarmış. Özelde ise çok maliyetli oluyormuş. Hangi hastaneye gidip hangi testleri yaptırmam gerektiği konusunda kafam çok karıştı. Siz nasıl yaptırdınız testlerinizi.
Arkadaşlar merhaba, bende ikinci kürtajımı 7 Nisan da oldum. Ve kısmet olursa ömüzdeki ay tekrar deneyeceğiz. 2 devlet hastanesine gittim. 2 düşüğüm oldu dedim. Test, tahlil yapılsın diye. Ama 3. düşükten sonra araştırmaya başlıyorlarmış. Özelde ise çok maliyetli oluyormuş. Hangi hastaneye gidip hangi testleri yaptırmam gerektiği konusunda kafam çok karıştı. Siz nasıl yaptırdınız testlerinizi.
valla ben 2 duşukten sonra kartal devlet hastanesı basta kadın doguma gıttım ordan basladı tahlılerım baya tahlıl yaptılar tabı
proteın c.proteın s,Antı kardıyolopin ıg G,Antı kardıyolopin Ig M,Forward+reverse ,APTT,Fibrınojen sec,fıtrınojen ,PT SEC ,PT INC ,PT%Protrombın zamanı -sec,Prorrombin akvıtesı-%,Prorrombin -ınr
tsh A2 ,AO,F,smear testı,APTT ,BETAHCG,TSH,LH,FSH,ESTRADIOL,PROKLAKTIN.(BAK BUNLAR COK ONEMLI)
PEDIYATIK KANDA EDTA
Faktor VG1691A(Leıden),Faktör V H1299R(R2).ProtrombınG20210A,.Faktor XIIIV34L,Fibrinojen-455G-A,PAI-14G-5G,GPIIIa L33P(HPA-1),MTHFR C677T,MTHFR A1298C,ACE,ApoB R3500Q,ApoE(E2.E3.E4) esındende sperm testı istıyolar ondan sonra ınfertılıteye gıttım ultrasyonla alttan muayene edıyolar rahım ıçı fılm ıstıyolar cıkan sonuçlara gore tedavı oluyosun zaten su soyleyım tahlıller baya ugrastırıyo hepsı bı hastanede olmuyo 1 ay bekledıgımı bılırım ben olsun deger ama bıde kanda kromozon testı ıstemışlerdı oda cok onemlı ama 3.duşukten sonra bakıyolarmış ona yazdıgım tahlılerın hepsını yaptırabılırsın devlette bı kurusun bıle çıkmıyo sakın ozele gıtme ooooooooo cok tutar hayırlısı olsun canım sana tavsıye arastırmadan sakın ama sakın bebış duşunmeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?