- Konu Sahibi Chitlenbik
-
bir doktora gitmemekte kötü canım..
ben şuan görev nedeniyle doğudayım ilk hamileliğimde doktorun da çok ihmalkarlığı oldu ve zaten benim kürtajımdan sonra sürüldü burdan...o yüzden doktor bulmakta çok zor..
o yüzden kafam hala çok karışık aslında ben de çok istiyorum ama cesaretimi toplayamıyorum sen nasıl cesaretini topladın??
ekincim sana da çok geçmiş olsun ben görev nedeniyle il değiştirmek zorunda kaldım testlerim ve kürtajım ist da olmadı malesef..
ama ist bahçelievlerde kolan hastanesi var doktorum murat beydi ve çok memnundumm..il değiştirdim herşey alt üst oldu malesef...
Kürtajdan sonra bebeğimi ankaraya yolladılar neden öldüğüne bakmak için...
Doktor tamamen şanssızlık dedi yani anomali yoktu. Kontrol dediğiniz bu mu? BUysa yaptılar bende
merhaba kızlar bende ıkı kez kurtaj oldum ve doktor her ıkısındede 3 ay sonra hamıle kalabılırsın dedı ılkkınden sonra 9 ay sonra hamıle kaldım ve duştu gelışmemış bebışım ılkıdede kalbı durmuştu arastırdım ve kanda pırtılaşma cıktı aspırıne basladım hamıle kalmadan once kaldıktan sonra ve kan sulandırıcı igneye ve aspırıne devam edıyorum sımdı 33 haftalık hamıleyım ogluşum olcak ve sukur hersey guzel gıdıyo bence tekrarlayan duşuklerın mutlaka arastırılması lazım acıyı ceken bılır cok zor yasadıklarımız umudunuzu hıç bır zaman yıtırmeyın doktorlar 10 haftasını tamamlamamış bı bebegın duşmesı anne ıı uzucu dıyo ama bızım ıçın ıı cunku bebek saglıksız oluyomuş herseyde vardır bı hayır sıkmayın canınızı
Canım bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Ben Eyüp ve Bakırköy Devlet Hastanesine gittim. Eyüp devlet hst. sinde tahlillerin çoğu yapılmıyormuş. Bakırköy devlet hst.si ise 3. düşükten sonra araştırma yapabiliriz dedi. Bende illa 3.yü demi düşürüp geleyim dedim.Düşük olacağını nerden biliyorsun dedi. Elime bir kağıt verdi. Burda olmuyor dışarda eşinle birlikte Karyotip analizi yaptırın dedi. Özel hastaneye gittim tahliller 2.250 TL. tutuyor. Özel çok pahalı. Devlet hastaneleri ise yardımcı olmuyor. Birdaha aynı şeyleri yaşamak hiç mi hiç istemiyorum. Kartal Devlet hst.sini de denemekten başka çarem yok sanırım.
ben ilk once zepnep kamıle gıttım bana tahlıl lıstesını verıp gıt kartal kosuyolu hastanesınde yaptır dedı yaptırdım sonunları 1 ay surdu yıne tahlıller verdı kartal arstırmaya gıttım ve orda kaldım cunku zeynep kamıl cok dolu doktor 1 yıl sonra senın tahlıllerıne sıra gelır dedı duşun ama kartalda hemen alıyosun ozel hastaneler el yakıyo bıde capaya gıt dıyem ama orasına cok sonraya verıyo bı dene şansını dene cnm ya kartalda sana cook uzak bakırkoy hastanesıde sacmalamış bashekıme falan cıksaydınız keske olur mu ole sey cnm o zaman her hastane bakmasın dımı ama doktor bana cok ıyıyapmışsın arastırak demıştı eee canımın acısını bı ben bılırım yanı neyse cnm hayırlısı hakkımızda canım ya bak aklıma ne geldı madem bular 3 duşukten sonra bakarız dıyo sende 3 duşugum oldu de nerden bılcek madem 3 kez canın yanmamıs bakmıyolar hı ne dersın :uhm::uhm::uhm:
ekincim sigortan yok sanırım sigorta az da olsa maliyeti düşürüyor...
ben özelde yaptım bütün işlerimi herşeyimizi sigorta karşıladı..
ama diyorum ki keşke bebeğim kalsaydı da paramızla gitseydikkk...
Canım, ssk sigortalısıyım. Ancak yapılacak testleri sigorta karşılamıyormuş. Ben özel hst. gittiğim için testler özel tanı merkezlerine gönderiliyormuş.
Asıl sorun, birçok kişinin 1.düşükten sonra devlet hastalerinde testleri yapılırken, benim 2.düşüğüm olduğu halde test yaptıramıyor olmam.
Ama bugün güzel bir gelişme oldu, Bağcılar devlet hst. ne gittim. Orda bütün testlerimi yaptırmaya başladım. Allahtan hepimiz için hayırlısını diliyorum.
Svg.
sevindim canım...umarım istediğin bebişini kucagına sağlıkla almak nasip olurr..
:Saruboceq:
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah Cenabı Hak hepimize sağlıklı, sıhatli, hayırlı evlatlar nasip etsin. :Saruboceq:
arkadaşlar meraba ben geçen hafta bebeğimin kalbinin durması sonucu kürtaj oldum. bugün göğsümden süt geliyor böyle birşey yaşayan var mı ???
merhabalar arkadaşlar ; 2 gün önce kürtaj oldum fakat kasıklarımda inanılmaz ağrı var kürtaj olmadan öncede bir ağrı söz konusuydu doktorum iltihap var demişti verdiği ilaçları kullandım ama hala geçmedi ve kürtaj olmama rağmen hala göğüsümdeki hassasiyet devam etmekte sebebeini bilen var mı şimdiden teşekkürler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?