- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Allah sabır versinYaklaşık iki hafta önce bebeğimin kalp atışı olmadığı için aldırmak zorunda kaldım.. ama hâlâ toparlanamadım, aklımdan çıkmıyor.. doktor bir ay korun sonra hamile kal dedi.. ama ben aynı şeyleri yaşamak tan korktuğum için süreyi uzatmak istiyorum.. benimle aynı olayı yaşayıp tekrar hamile olan var mı acaba?
Ayni durumdayiz canımBugün tam 1 ay oldu kürtaj olalı. 7+4 tü. Kalbi durmuştu. Bu kadar sık karşılaşılan birşey olduğunu bilmiyordum başıma gelip araştırana kadar. Dün gece yine ağladım saatlerce aklıma geldikçe üzülüyorum elbette. Ben de keyfi yapılan kürtajı aklıma be vicdanıma sığdıramıyorum.
Doktorum 3 ay korun dedi hem bedenen hem ruhen toparlanmak gerek bence de..
Allah herkesin hakkında hayırlısını versin ve isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin
Bende 12 gün önce kürtaj oldum malesef((( patoloji sonucunda bir sorun çıkmadı.kan pıhtılaşması testi patoloji sonucunda çıkmıyormu? Ayrımı yaptırıyoruz?[/QUOT
Geçmiş olsun( patolojide genelde bişi söylemiyorlar birşeyde çıkmıyor zaten. genetik ayrı bir test. bunu yaptırmakta fayda var.
Zaman uzun geliyor evet ama bende de tekrar aynı şeyi yaşama korkusu var..bende 31 ekimde kurtaj oldum bebegimin kalbi durmustu zor bi surec dr 2 ay beklevtekrar deneyebilirsiniz dedi esim marta deneriz diyo bana da cok uzun geliyo ama napiyim beklicem
Bende 28 eylulde kurtaj oldum bende beklemk istemiyorum ama tekrar ayni seyi yasamakdan cok korkuyorumbende 31 ekimde kurtaj oldum bebegimin kalbi durmustu zor bi surec dr 2 ay beklevtekrar deneyebilirsiniz dedi esim marta deneriz diyo bana da cok uzun geliyo ama napiyim beklicem
evet cmm ins hayirlusu olurBende 28 eylulde kurtaj oldum bende beklemk istemiyorum ama tekrar ayni seyi yasamakdan cok korkuyorum
evet ins hayirlisi olsun cnmZaman uzun geliyor evet ama bende de tekrar aynı şeyi yaşama korkusu var..
Belki beklemek hepsine ilaçtır
Rabbim hayırlısını versin
Öncelikle çok geçmiş olsun canım. Ocak ayinda düşük yaptım 8 haftalikti. Haziranda tekrar hamile kaldım şuan 5 aylığız ilk bebeğim düşük oldu hala aklımdan çıkmıyor kafadan atmak pek mümkün değil malesefYaklaşık iki hafta önce bebeğimin kalp atışı olmadığı için aldırmak zorunda kaldım.. ama hâlâ toparlanamadım, aklımdan çıkmıyor.. doktor bir ay korun sonra hamile kal dedi.. ama ben aynı şeyleri yaşamak tan korktuğum için süreyi uzatmak istiyorum.. benimle aynı olayı yaşayıp tekrar hamile olan var mı acaba?
Öncelikle çok geçmiş olsun canım. Ocak ayinda düşük yaptım 8 haftalikti. Haziranda tekrar hamile kaldım şuan 5 aylığız ilk bebeğim düşük oldu hala aklımdan çıkmıyor kafadan atmak pek mümkün değil malesefyiyecek ekmeği varsa ne olursa olsun dünyaya gelir. Bende senin gibi çok korkuyordum aynı şeyleri yaşarım diye o yüzden ocaktan nisana kadar korundum. Şu anki hamileligimi öğrendiğim gün kanamalarim başladı 3 gun sürdü o yüzden hiç sevinemedim bile sadece bol bol dua ettim Allaha şuan çok şükür bi sıkıntı yok. İnşallah sağlıklı bi şekilde tekrardan hamile kalırsın
Cok gecmiş olsun canım aynı şeyi bnde yaşadım yaklaşık 1 bucuk yıl önce ,1 sene kdr ara verdim kendimi hazır hissettiğimde korunmayı bıraktım bir kimyasalım oldu akabinde , şimdi hamileyim cok sukur , korkma sakın kendini hazır hissetmen cok önemliYaklaşık iki hafta önce bebeğimin kalp atışı olmadığı için aldırmak zorunda kaldım.. ama hâlâ toparlanamadım, aklımdan çıkmıyor.. doktor bir ay korun sonra hamile kal dedi.. ama ben aynı şeyleri yaşamak tan korktuğum için süreyi uzatmak istiyorum.. benimle aynı olayı yaşayıp tekrar hamile olan var mı acaba?
Geçmis olsun canım haziran sonu ben de ayni olayı yaşadım 8 haftalıktı kalp atılı durdu doktor 1 adetten sonra hamile kalabilirsin beklemene gerek yok dedi ama kendimi biyolojik olarak hazır hissetmedim 4 ay bekledim. Dün idrar testinde pozitif sonuç aldım allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin herkese. En doğru zaman annenin hazır hissettiği zaman bence
Amin inşallah rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah canımBebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Amin inşallah Rabbim herkese nasip etsin sagsalim kavuşmayiInşallah canım.. umarım sen de bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
Aynı şeyleri yaşama korkusu bende de var, hatta o yüzden 3 ay beklemek hem ruhen hem fiziken iyi gelecek diye umuyorum.Konuyu görunce icim bir ciz etti ve buradakilere umut olmak adina yazmak istedim , benimde ilk bebegim karnimda oldu ve kurtaj oldum sonrasinda ilk hamileligimde gittigim doktoru degistirdim ve baska bir doktora gittim. kan koyulasmasi sebebiyle dusuk yapmisim hibor diye bir igne var ona basladim kurtajdan yaklasik 2 ay kadar sonra yeniden hamile kaldim ve bebegim su anda 2 yas 3 aylik . allahim sizlerede nasip etsin insallah sakin umutsuzluga kapilmayin bebegime hamile oldugumu ogrendigimde ya tekrar ayni seyleri yasarsam diye cok korktum cok agladim elhamdülillah yasamadim ama yasayadabilirdim ama asla vazgecmezdim .
Zaten o tekrar kaybetme korkusu insanı hayattansogutuyo ya olursa diyosun ve gerçekten tekrar olursa ben toparlananam birincide boyle olduysa ikincide biterim ben yaAynı şeyleri yaşama korkusu bende de var, hatta o yüzden 3 ay beklemek hem ruhen hem fiziken iyi gelecek diye umuyorum.
O kadar kısa sürede bağ kuruluyormuş ki bebekle, bilmiyordum. Tarifsiz bir heyecan.
Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın
Sizin bebişinize de sağlık sıhhat ve hayırlı ömür versin
Sakin oyle söyleme canim Allah korusun tabi benim 6 yasinda kızım var 2.cocuga ocak 2016 da gebe kaldım cok sevindim (hic kurtajim yok ben yapamm edemem ölürüm korkudan ama biseyim olmaz diyordum çünkü ilk gebeligimde bi sıkıntım olmamisti)neyse 8 haftalikken bebegimin kalbi durdu hopp kurtajdayim o masadayim orada yatan hastalardan 2 si dis gebelikti ve ben dedim ki iyiki dis gebelik degilim 1 haftadır yatiyorlarmis ben 1 gun yattim ciktim derken 5 ay sonra 3.gebeligim e gebe kaldım ekimin son haftasi dis gebelik teşhisi konuldu(kimyasalda olabilir net birsey yok mus) bende 2 gebelikten sonra bir daha yasamam diye kendimi olumlu seylere yöneltiyordum ama asla ölürüm biterim deme Allahin gücüne giderZaten o tekrar kaybetme korkusu insanı hayattansogutuyo ya olursa diyosun ve gerçekten tekrar olursa ben toparlananam birincide boyle olduysa ikincide biterim ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?