Kürtaj Sonrası

kızlar herkese günaydın, benim sat 28 Ağustostu, herşey çok güzel rüra gibiydi, bebişimizin kalp atışlarını da duyduk, kan tahlilleri de güzel çıktı, sonra 12.haftada kontrole gittiğimizde hayatımızın şokunu yaşadık diyebilirim, bebeğimin kalbi durmuş 9. haftada sonra patolojiye gönderildi, sonuçlar temiz dedi doktor ama genetik sonucu önemli dedi, ondan nasıl sonuçlar çıkabiliyor bilginiz var mı acaba, bir de benden birkaç kan tahlili daha istedi, ilk regliden sonra yaptırmamı söyledi gebelik hormonlarının düşmesi için , 19 Kasım'da kürtaj oldum ama hala regl olmadım, acaba ne zaman olurum

Cok cok gecmis olsun canim Rabbim bir daha yasatmasin ben kurtaj oldugum günü 1.günü saydigimda 37.gün adet olmuştum kisiden kisiye değişiyor canim

Ben tam bir ay sonra regl olmuştum. Ocak ayında kürtaj olmuştum. Şubatta normale döndüm. Şimdi tekrar hamileyim. Yaklaşık 6 ay dinlendirdim vücudumu.

Ben tam bir ay sonra regl olmuştum. Ocak ayında kürtaj olmuştum. Şubatta normale döndüm. Şimdi tekrar hamileyim. Yaklaşık 6 ay dinlendirdim vücudumu.
Yaklasik 6 ay bebek dusunmedin korundun yani superr valla ben cok istedigimden ilk kurtajimda 3 aylik arayi zor doldurmustum ha o da olmadi ama saglik olsun vardir bundada bir hayır

Yaklasik 6 ay bebek dusunmedin korundun yani superr valla ben cok istedigimden ilk kurtajimda 3 aylik arayi zor doldurmustum ha o da olmadi ama saglik olsun vardir bundada bir hayır
Aslında bilinçli korunmadım. Ekstra bir şey yapmadım. Sadece yumurtlama günlerinde birlikte olmamaya çalıştım.

Kurtajdan ne kdr sonra hamile kaldin canm

Bnde birebr aynilarini yasadm canim bn orda beklerken yanimda 2 dogum oldu ama hayat bu sorgulama kader allh nasip..onlarida at kendini uzme bosuna

Korunmayi biraktktan snr hemen oldumi cnm

ben de aynen senin gibi yapmayı düşünüyorum canım, peki senin kürtajdan önceki adet tarihlerinle kürtaj sonrası adet tarihlerin aynı mı, yoksa tarihler değişti mi, ben mesela kürtajdan önce hep ayın 30 unda -31 inde falan olurdum, bu değişiyor mu yoksa bir süre sonra eski düzenine mi dönüyor, bir de hemen korunmayı bırakır bırakmaz ilk ay hamile kalabildin mi canım

Arkadaşlar benimde başımdan geçti maalesef bu tarz acı kayıplar.. yaklaşık 3yıldır denediğimiz halde gebelik hiç olmadı ardından 2aşılama negatif, 1tüp negatip derken 2. tüp denemesinde ılk defa pozıtıfı gorduk.tabı herşey çok güzel yılladır beklenen bebek geliyordu kese kalp atışı derken herşey yolundaydı. güle oynaya gittiğim muayenede kalp atışının durduğunu öğrendik ve hemen ertesi gün kürtaj dedi tabi gerisini hatırlamıyorum ağlama krizleri isyanlar vs
5ekimde oldu bebeğim alındı, o gnleri hatta haftaları hafızamdan silsinler istiyorum.
üzerinden geçti 2,5ay evet hala acıyor içimde bir yerler ama yeni başlangıçlar için de iyi olmalıyız diye düşünüyorum.
biz kendimizi salarsak yeni bebek nasıl tutunacak vardır Allahımın bir bildiği bir hikmeti benim için yazdığı bir zaman deyip güçlü olma tarafını seçtim ben.
siz de öyle yapın emin olun yalnız değilsiniz..
hepinize geçmişler olsun

Kesinlikle katiliyrm sana canim.peki rahim filmo vs yaptnzmi yani belli 1 sorun varmi

Kesinlikle katiliyrm sana canim.peki rahim filmo vs yaptnzmi yani belli 1 sorun varmi
ben hepsini yaptım canım rahım fılmı hormon testeri vs. bunlar ilk aşamada yapılan şeylerdi.
ne bende nede eşimde hiçbir sorun yok herşey tam olduğu halde gebelik olmuyor sebepsiz kısırlık dediler, Allahtan ümit kesilmez hala doğal olabilir diyorum ancak donmuş embriyolarım var şubat gibi tekrar gitmyi planlıyorum.
umarım doğru zamandır umarım Rabbim benim gibi tüm isteyenleri sevindirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…