kızlar herkese günaydın, benim sat 28 Ağustostu, herşey çok güzel rüra gibiydi, bebişimizin kalp atışlarını da duyduk, kan tahlilleri de güzel çıktı, sonra 12.haftada kontrole gittiğimizde hayatımızın şokunu yaşadık diyebilirim, bebeğimin kalbi durmuş 9. haftadasonra patolojiye gönderildi, sonuçlar temiz dedi doktor ama genetik sonucu önemli dedi, ondan nasıl sonuçlar çıkabiliyor bilginiz var mı acaba, bir de benden birkaç kan tahlili daha istedi, ilk regliden sonra yaptırmamı söyledi gebelik hormonlarının düşmesi için , 19 Kasım'da kürtaj oldum ama hala regl olmadım, acaba ne zaman olurum
Yaklasik 6 ay bebek dusunmedin korundun yani superr valla ben cok istedigimden ilk kurtajimda 3 aylik arayi zor doldurmustum ha o da olmadi ama saglik olsun vardir bundada bir hayırBen tam bir ay sonra regl olmuştum. Ocak ayında kürtaj olmuştum. Şubatta normale döndüm. Şimdi tekrar hamileyim. Yaklaşık 6 ay dinlendirdim vücudumu.
Yaklasik 6 ay bebek dusunmedin korundun yani superr valla ben cok istedigimden ilk kurtajimda 3 aylik arayi zor doldurmustum ha o da olmadi ama saglik olsun vardir bundada bir hayır
Ne kdr korundun canim bide bu surecte her hangi bir test (genetik)veya tedavi gordun muBen tam bir ay sonra regl olmuştum. Ocak ayında kürtaj olmuştum. Şubatta normale döndüm. Şimdi tekrar hamileyim. Yaklaşık 6 ay dinlendirdim vücudumu.
Kurtajdan ne kdr sonra hamile kaldin canmCanim ben de bos gebelikten dolayi kurtaj olmustum. tekrar hamile kaldim. ilk haftalarimda doktoruma aynisini yasarim diye cok korkuyorum dedim. doktor kardesin var mi dedi. var dedim. benziyor musunuz dedi. hayir dedim. nasil her kardes birbirinden farkliysa her gebelik de farklidir demisti. gercekten. cok sukur o gebelikten cok farkli her sey. uzme canini. cok insan yasiyor bunu. Sonra catir catir doguruyorlar. allah korusun daha kotulerini yasayanlar var. kalp atisini duyup da kaybetsen cok daha aci. Hemen basla cocuk calismalarina. ara verme
Bnde birebr aynilarini yasadm canim bn orda beklerken yanimda 2 dogum oldu ama hayat bu sorgulama kader allh nasip..onlarida at kendini uzme bosunaAllah kimseye yaşatmasın bu durumu.. çok zor.. yarın 2. Ay dolacak ve ben hâlâ unutamıyorum.. ultrason resimlerini ve ilk öğrenmemi sağlayan hamilelik testini hâlâ saklıyorum.. bazen onlara bakıp ağlıyorum, o günleri düşünüyorum.. o günü düşünüyorum.. ben masada kürtaj için beklerken koridor dan gelen bebek seslerini unutamıyorum.. ama yaşamaya, güçlü olmaya çalışıyorum..
Korunmayi biraktktan snr hemen oldumi cnmGeçmis olsun canım haziran sonu ben de ayni olayı yaşadım 8 haftalıktı kalp atılı durdu doktor 1 adetten sonra hamile kalabilirsin beklemene gerek yok dedi ama kendimi biyolojik olarak hazır hissetmedim 4 ay bekledim. Dün idrar testinde pozitif sonuç aldım allahım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin herkese. En doğru zaman annenin hazır hissettiği zaman bence
Ben tam bir ay sonra regl olmuştum. Ocak ayında kürtaj olmuştum. Şubatta normale döndüm. Şimdi tekrar hamileyim. Yaklaşık 6 ay dinlendirdim vücudumu.
Allaha şükür oldu canım şimdi 7 haftalık olduk. korku var içimde ama geçmiyor bir türlüKorunmayi biraktktan snr hemen oldumi cnm
3 ay sonra canim. mayista kurtaj oldum. agustosta son kez adet oldumKurtajdan ne kdr sonra hamile kaldin canm
Ne kdr gzl bnm 4 ay oldi hala tik yok:/3 ay sonra canim. mayista kurtaj oldum. agustosta son kez adet oldum
Ne guzel iste hamilesnBende kürtaj olalı 3 ay oldu.. adetim 2 gün geçti
Ne guzel iste hamilesn
Stresten gecikti o zamanSabah test yaptım negatif çıktı ama
Kesinlikle katiliyrm sana canim.peki rahim filmo vs yaptnzmi yani belli 1 sorun varmiArkadaşlar benimde başımdan geçti maalesef bu tarz acı kayıplar.. yaklaşık 3yıldır denediğimiz halde gebelik hiç olmadı ardından 2aşılama negatif, 1tüp negatip derken 2. tüp denemesinde ılk defa pozıtıfı gorduk.tabı herşey çok güzel yılladır beklenen bebek geliyordu kese kalp atışı derken herşey yolundaydı. güle oynaya gittiğim muayenede kalp atışının durduğunu öğrendik ve hemen ertesi gün kürtaj dedi tabi gerisini hatırlamıyorum ağlama krizleri isyanlar vs
5ekimde oldu bebeğim alındı, o gnleri hatta haftaları hafızamdan silsinler istiyorum.
üzerinden geçti 2,5ay evet hala acıyor içimde bir yerler ama yeni başlangıçlar için de iyi olmalıyız diye düşünüyorum.
biz kendimizi salarsak yeni bebek nasıl tutunacak vardır Allahımın bir bildiği bir hikmeti benim için yazdığı bir zaman deyip güçlü olma tarafını seçtim ben.
siz de öyle yapın emin olun yalnız değilsiniz..
hepinize geçmişler olsun
ben hepsini yaptım canım rahım fılmı hormon testeri vs. bunlar ilk aşamada yapılan şeylerdi.Kesinlikle katiliyrm sana canim.peki rahim filmo vs yaptnzmi yani belli 1 sorun varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?