Kürtaj ve boşanma

Aşk böyle bir şey değil. Bilmiyorum ne kadar doğru ama büyüdüğünüz evde ruhunuzu doyuramamışlar ve siz kendi ailenizi kurup temize çekmek istiyorsunuz gibi bir izlenime kapıldım. Ama bu koşullarda olmaz, oldurmaya çalışmayın artık yazık. Eğitiminiz nedir sizin? Çalışıyor musunuz?

Büyük ihtimalle de daha 20 lerinde gencecik kizsiniz. Hayatınız bitmiş gibi davranmayın. Daha çok gencsiniz.
24 yasindayim üniversite okudum hep onun yüzünden okul okurken korkuyla okudum yanıma bir erkek oturursa görürse beni döver diye ben çok salağım bir bilseniz neler yaşadım ben

Tabi ayakta kalın. Bunlar size ders olsun. Bir daha bu tip adamların peşinden gitmeyin. Kendinizi geliştirin ,is bulun . Karısını döven adamdan hiçbir şekilde fayda gelmez .seven,değer veren adam vurmaz . Kendinize değer evrin kimsenin size bu şekilde davranmasına izin vermeyin.
Ne güzel aileniz arkandaymis. Siz de toparlanın onlarida daha fazla uzmeyin

Kaç canını kurtar iyiki bebeğin doğmamış ilk defa diyorum bunu doğsaydı mutsuz bir ailede psikolojisi bozulurdu.
Lütfen boşan yoluna bak ilerde sever yine evlenirsin bebeğin de olur.
O eş musveddesinden bir halt olmaz.

Çalışmıyorum hiç çalışmadım izin vermedi eşim ailem çalış derdi insanlarin icine gir böyle evde durma yani eşim sevgililigimden beri kadın çalışmaz derdi bırakmazdı bende onu dinlerdim

Size kötü bir şey yazmıyorsam sebebi kız evlat sahibi olmam. Allah akıl fikir versin Adam gel dese gidersiniz siz
Yazdı zaten gel gidek dese giderdim yazdı, bir de kendini suçluyor sussaydım, keşke onu bunu demeseydim diye. Acımasız olmak istemiyorum;ama bazıları iflah olmaz.

24 yasindayim üniversite okudum hep onun yüzünden okul okurken korkuyla okudum yanıma bir erkek oturursa görürse beni döver diye ben çok salağım bir bilseniz neler yaşadım ben
Ya birde üniversite mezunu insansın okumuş,etmişsin cahil değilsin.Yaşıtız da aynı zamanda.
Kendine bunları nasıl reva gördün?
O adam bebeği aldırmak istemese her şeyin farklı olacağını sanacak kadar da safsın ayrıca,kusura bakma.
Bence üzülme sevin.Çünkü o bebek doğsa ne maddi ne manevi anlamda düzgün bir hayat sunamayacaktınız.
Sende annelik potansiyeli yok bence o adamda babalık potansiyeli hele hiç yok.

Ayrıca konunu düzeltip baştan yaz bence.Hiç bir şey anlaşılmıyor yazdıklarından.Okumuş etmiş birisin derdini daha düzgün anlatıp,kendini daha düzgün ifade edebilirsin.
Kendini düzgün ifade edebilsen o adamın karşısında da bu kadar ezilmezdin mesela,en basit örneği.

Size kötü bir şey yazmıyorsam sebebi kız evlat sahibi olmam. Allah akıl fikir versin Adam gel dese gidersiniz siz
Ben artık o adamın neyine gidim beni evlendiğinden beri kafayı yedirti ben bebeğimi istemedim hayalim anne olmakti hep bebek derdim keşke olsa derdim bu adam bana öyle birşey yaptı ki ben bebeğimi istemedim yazarken bille inanamıyorum. sonra ben istedim kıyamadım ona arkamda kimse yoktu bana eşim ailem ne derse o onları istemeyini istemem dedi ben bebeğimi kendi ellerimle aldırdım ben artık ne onu nede adını bille duymak istemiyorum salağım evet pisligim evet ama ben çok çaresizim buraya yazdım çünkü tarafsızca bana doğruları burası söyleyecek diye düşündüm yaşadığımı kimse dilerim yaşamaz

Allah size bin türlü işaret göndermiş kulum bu adam beş para etmez diye. Keşke zamanında tekmeyi bassaydınızda en acı şekilde öğrenmeseydiniz bir pislikle evli olduğunuzu. İnsanlar çekeceği çileye aşık oluyor gerçekten.

İnsan biraz da kendi kaderini kendisi belirliyor.
Yanlış olduğu o kadar belliymiş ki bu evliliğin.
Senle yaşıtız ama o kadar farklı hayatlara sahibiz ki mesela.
Ben mesela kendi ayaklarımın üstünde durabiliyorum çok şükür,kimseye bağımlı değilim en güzelide hayatımda böyle toksik,iğrenç biri yok.
Evlilik güzel şey ama doğru kişi ve doğru zamanda.
Üniversiteden senle aşağı yukarı aynı zamanda mezun olmuşuzdur.Okul biter bitmez evlenmek yerine,hayatını kurmaya çalışsaydın benim gibi şu an bu durumda olmazdın.
En azından evladına bir hayat sunabilirdin.

Çok doğru haklısın

Çok doğru haklısın
Gerçekten sen üzül diye söylemiyorum bunları.
Ama çok kızdım konunu okuyunca.
Sen kendi değerini bilmezsen başkası hiç bilmez.
O bebeğin doğmaması şu durumda inan çok daha iyi.
Elinde 2.bir şans var öyle düşün,sıfırdan her şeye başlayabilirsin.
Öncelikle kendi ayakların üstünde durmakla başla.
Anadan,babadan bile hayır yok bazen.Sen zaten bunu yaşayarak görmüşsün.

Öyle yapacam zaten başaracağım yeniden başlayacağım birileri bana bunlari söylemesini istiyordum ben hatalarımdan ders aldım acı bir şekilde artık ayağa kalkmam lazım teşekkür ederim

Fake ya. Senin isteğin olmadan kürtaj yapılamaz. İstemiyorum diye imza atsan da halin ortada. Gerçekçi gelmedi bana. Hayır gerçekse de. Tülayyy geri dön diyesim var hiç kusura bakma. Eşin ayrı eve de çıksan adam olmaz. Sende Tülay geri dönnnn. Yav bırak . Adam kalmadı sanki dünyada . Tamam kalmadı ama buda yani . Bile bile lades. Bence sen sevmiyorsun. Kendini çaresiz hissediyorsun. Duygularınızı karıştırmayın. Terapi alman gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…