Kürtaj ve boşanma

Neye inanamıyorsunuz. Ta nişanlıyken bile sizi döven küfür eden adamın siiz gerçekten sevdiğine mi inanıyorsunuz. ağzı burun kıranlar daha çok sevmiyor eşini. Kendinize gelin. En başından kötü giden bir ilişkide çocuk niye. Kendi cehenneminize arkadaş mı arıyorsunuz yoksa çocuk olursa eve bağlarım düzelir mi dediniz? Bencilsiniz.

Yazım dilinizden o kadar zorlayıcı olmasına rağmen okudum.
Sevgiliyken dayak ye sus, evlen dayak ye baskı gör sus ama hamile kalınca, bebek aldırılsın.. Bu safhaya gelene kadar aklınızı nasıl kaybettiniz?
Şimdi bu keşkelerin hiç bir önemi yok ama belki birilerine ders olur.
Aşktan kör olup da böyle adi yaratıklarla evlenmesin kimse.
Siz dayak yediğiniz halde "sevdiğiniz" için evlenmişsiniz ya öyle sevgi olmaz, olmamalı.
Size vuran adama kalbiniz nasıl sıcak kaldı.
Üstelik sevmek yeter mi, sevilmek de gerekti.
Buraya kadar yazdıklarım sizin değiştiremeyeceğiniz şeyler, anlamsız size göre.
Şimdi yazacağım ise kısa ve net "boşanın"
Gidin sadaka verin kurtulduğunuz için.

Nisanliyken bile size hor davranmis, dövmüş gercekten boyle bir erkege bebek vermek ne kadar mantikli? Daha gecen aylarda babasi tarafindan dayak yiyen 3 aylik bebegi gördük, hatta birden cogunun haberini gorduk ne yazik ki. Bebegi dövüp, zarar vermeyecegi ne malum? Bana kalırsa bu insanla hic evlenmemeliymissiniz, bu surec icindeki en dogru karariniz kurtaj olmus. Su saatten sonra arkaniza bile bakmadan kaçın esinizden

Adam bildiğin parazit. Hangi akla hizmet ettin çocuk istiyorum diye can attın. Sende çok normal değilsin.

Daha sevgiliyken ne mal oldugu belli adamla evlenmişsiniz.
Ancak bu adamdan bir de hamile kalacak kadar aklinizi neyle yediniz anlayamadim.

Hayır yani çoçuk aldırılmasana karşıyım ama bu kadar da olmaz sırf içgüdüsel duygularınız için C çocuğu istiyorsunuz siz hiç çalışmamışsınız eş kişisi babalık yapacak bir insan değklg aileniz istemiyor neden illa da çoçuk da çoçuk keşke korunsaydınız hiç olmasaydı yazık hem böyle ortama doğacak çoçuğa Biraz da böyle düşünün ünv mezunuyum diyorsunuz aklınızı başınıza alın biranönce o insandan kurtulun ve kendinize yeni hayat çizin
Ayrıca sevgililik döneminde böyle yapan bir adamla evlenmeniz de çok büyük bir problem psikolojik desteği lütfen doktorunuz demedikçe bırakmayın
Hayatınız bence bundan sonra daha güzel olcak kendi ayaklarınızın üzerinde durun ve zamanla doğru insanı İnş bulur ve anne olursunuz

Gerçekçi bakarsak en doğrusu olmuş. Üzgünüm ama gerçek bu
Adam dayakçı, tacizci yarın bir gün öz çocuğuna bile neler yapabileceğini Allah bilir.
Siz bile isteye bu batağa düşmüşsünüz ama zavallı yavrunuz hiç suçu olmadan o ortamda büyüyecekti.
Kendisi de en az ailesi kadar korkunç bu adamdan kurtulun lütfen, endişelenmeyin bundan sonra yapacağınız evlilik en fazla bu kadar kötü olabilir.

Ben ne okudum kiiii.
Tamam bebeğinizle ilgili duygusallığınızı anlamlandırabilirim amaaaaaa;
Adam daha nişanlıyken sizi dövmüş. Dövmüş yahu dövmüş... Aşk böyle bir şey değil. Aşıktım evlendim kısmını anlamlandıramam. Evlendim hakaret, aşağılanma, dayak hepsini yaşadım odama geçtim çocuk için uğraştım kısmını anlamlandıramam. Tamam doğacak varsa doğar , kader kısmına da inanırım ama kaderde bizim çabamızdan bağımsız kendiliğinden gelişen bir şey değil yani.
Allah bundan sonraki yaşamınız için akıllı fikirli davranmanızı nasip etsin inşallah.

Sizi gerçekten sevecek değer verecek biriyle sıcacık bir yuva kurup sağlıklı çocuklar yetiştirme imkanını tepmeyin. Boşanın kurtulun.

Neye inanmıyorsunuz? Gerçeksenşz bi gidin tedavi olun. Ağır hastasınız. Döven, küfür eden, kardeşten babadan kıskanan mahlukatın neyini sevdinizde neyinden hemen çocuk istediniz ?

Yeni üye fakeler fakesi konu.
Gercekten bu kafayla evlenicek yasa gelmis olamazsınız.

Adana canolarına mı gelin gittin naptın?Hala özledim diyo?
Özlediysen cak ikitane kendine ,özlem gider.
Adam da aynısını yapıyomus zaten.

Önce tedavi olun kesinlikle... mantıklı düşünemiyorsunuz hemde hiç... yaşadıklarınz başınıza geleceği belliydi bile bile evlendiniz zaten..

Ay valla nisanliyken sevgiliyken hep dayak küfür kismindan sonrasini okumaya deger gormedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…