Katılıyorum gerçekten sizi istemeyen birisi için kendinizi harap ediyorsunuz resmenŞaka mısınız? Bu ne biçim bir konu, nasıl bir yazım şekli. Düzenleyin, noktalama kullanın.
Bile bile ateşe yürümüşsünüz, hata üstüne hata yapmışsınız, bu rezillikler silsilesi içinde bir de çocuk mu doğuracaktınız. Aldırmanız en hayırlısı olmuş. Açıkçası sizde bir evliliği yürütebilecek, bir çocuk büyütebilecek sağlıklı bir ruh hâli göremedim. Karşı taraf da aynı şekilde. Bu dünyaya bir bebek getirerek hataları katmerlerdiniz.
Yazarken anlatırken elim ayağım titriyor tekrar tekrar yaşıyorum o anı evet pisikolojim bozuk evet bozulduŞaka mısınız? Bu ne biçim bir konu, nasıl bir yazım şekli. Düzenleyin, noktalama kullanın.
Bile bile ateşe yürümüşsünüz, hata üstüne hata yapmışsınız, bu rezillikler silsilesi içinde bir de çocuk mu doğuracaktınız. Aldırmanız en hayırlısı olmuş. Açıkçası sizde bir evliliği yürütebilecek, bir çocuk büyütebilecek sağlıklı bir ruh hâli göremedim. Karşı taraf da aynı şekilde. Bu dünyaya bir bebek getirerek hataları katmerlerdiniz.
Doktor da sanki tutulmuş gibi aldırın aldırın eşime baskı yaptı o imza atmasaydı gel gidek deseydi giderdim babası konuşuyor hep o hiç konuşmuyor o konuşuyor biz dinliyoruz daha eşimle konuşmadım bille bu olaylarda babası bırakmadı annesi konusturmadiBebeği istediğini söylemedinmi doktora kürtajın yapıldığı gün?
Okurken anlaşılmıyor, sonuna kadar geldim evet ama zor oldu. O yüzden düzenleyin dedim.Yazarken anlatırken elim ayağım titriyor tekrar tekrar yaşıyorum o anı evet pisikolojim bozuk evet bozuldu
Anladım. Ben ilk yazınızda boşanma evraklarını imzaladığını sandım.Doktor da sanki tutulmuş gibi aldırın aldırın eşime baskı yaptı o imza atmasaydı gel gidek deseydi giderdim babası konuşuyor hep o hiç konuşmuyor o konuşuyor biz dinliyoruz daha eşimle konuşmadım bille bu olaylarda babası bırakmadı annesi konusturmadi
ilk başta ben istemedim çünkü bebeğim acı çekecek sandım eşim çok tuhaf birisiydi yemin ederim herkes bunu burak dedi bırakmadım çocuğum olmaz sandım rahatsızlığım vardı sonra ben çok istedim arkamda durmadı önün suçu yoktu benim gibi ezik annesi olacaktı acı çekecekti onu çok özlüyorum ne yapacam onsuz gözümde yaş durmuyor bebeğimi çok özledimOkurken anlaşılmıyor, sonuna kadar geldim evet ama zor oldu. O yüzden düzenleyin dedim.
Öncelikle mantık çerçevesinden bakın, sizi istemeyen bir adam var, bebeği de istemiyor. Zaten bu evliliğin olması fecaat. Görünen köy kılavuz istemez, şaka gibi dediğim de sevgiliyken şiddet gördünüz, neden evlendiniz, hadi evlendiniz neden çocuk yaptınız? Okuduğum en mantıklı kısmı aldırmanız olmuş. Sizi ve psikolojinizi çok hırpalıyorsa mutlaka psikolojik destek alın, aklınız başınıza geldiğinde o adamdan kurtulduğunuza, doğurmadığınıza şükredeceksiniz. Ama siz hala “gel gidek dese giderdim” kafasındasınız.
Hep kendimi suçluyorum susaydım otursaydım bebeği istemiyorum demeydim keşke o gün gitmeseydim kaçsaydım nasıl olacaktı elli ayağı Dayanamıyorum uyuyamiyorum ben ne yaptım nasıl aldırdım diyorum çok kötüyümOkurken anlaşılmıyor, sonuna kadar geldim evet ama zor oldu. O yüzden düzenleyin dedim.
Öncelikle mantık çerçevesinden bakın, sizi istemeyen bir adam var, bebeği de istemiyor. Zaten bu evliliğin olması fecaat. Görünen köy kılavuz istemez, şaka gibi dediğim de sevgiliyken şiddet gördünüz, neden evlendiniz, hadi evlendiniz neden çocuk yaptınız? Okuduğum en mantıklı kısmı aldırmanız olmuş. Sizi ve psikolojinizi çok hırpalıyorsa mutlaka psikolojik destek alın, aklınız başınıza geldiğinde o adamdan kurtulduğunuza, doğurmadığınıza şükredeceksiniz. Ama siz hala “gel gidek dese giderdim” kafasındasınız.
InşallahÇok büyük geçmiş olsun.. Olan olmuş Malesef.. çok üzgünüm.. şimdi burda ne yazsam fayda etmez aldirmasaydin etmeseydin evlenmeseydin bunlarin hepsini söylemek boş olur..Malesef kendi öz aileniz bile sahip çıkamamış size .. ne yazık utanmadan kürtaja destek olmuşlar birde..Gel kızım sen biz sanada bebegede bakarız diyememisler.. O bebeğin hesabini senden önce ödeyecek olanlar var..
Sizin için Rabbimden biran önce yesyeni ve gönlünüze göre mutlu bir hayat diliyorum.. İnshaAllah doğru kişi den Annelik duygusunu tadarsiniz..
Inşallah allah razı olsun inşallah anne olurumÇok büyük geçmiş olsun.. Olan olmuş Malesef.. çok üzgünüm.. şimdi burda ne yazsam fayda etmez aldirmasaydin etmeseydin evlenmeseydin bunlarin hepsini söylemek boş olur..Malesef kendi öz aileniz bile sahip çıkamamış size .. ne yazık utanmadan kürtaja destek olmuşlar birde..Gel kızım sen biz sanada bebegede bakarız diyememisler.. O bebeğin hesabini senden önce ödeyecek olanlar var..
Sizin için Rabbimden biran önce yesyeni ve gönlünüze göre mutlu bir hayat diliyorum.. İnshaAllah doğru kişi den Annelik duygusunu tadarsiniz..
Ailem destek oluyor tedavi görüyorum şuan pisikolojik annemde perişan onlar haklı çıktı annem benim yüzümden hep ağlıyor beni gördükçe babamda üzülüyor onlar için ayakta kalcam allah hepinizden razı olsunÇok üzücü evet , ama bir de çocuğunuz doğduğunda çekeceği sıkıntıları düşünün. Eşinizden de uzak durun . Bosanin kesinlikle. Pis bir adam belli ki. Tekrar kanmayın. Adamın tek bir iyi yanı yok. Çocuğunuz olsa o adamla sürekli bir araya gelmek zorunda kalacaktiniz. Hiç bir çocuk böyle bir babayı hak etmez.
Aklilli davranın ,iş bulabilirseniz iş bulun. Kimseye muhtaç olmayın . Bu psikoloji den de çıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?