Kürtaj ve boşanma

Hayatta herşeyin temeli kim ne derse desin eğitim.
Çok üzülüyorum özellikle kız çocuklarının eğitimsiz bir hayata adım atmalarına.
21.yüzyılda yaşanan şeylere bak ya.
O kadar çok eğitim alınacak konum varken yaşananlara bak. İnanılır gibi değil ya.
Üniversite hayatı da zorunlu olmalı.
Kollarından tutup zorla götürülmeli bu kızlar o sıralara.
Neden ya neden insan kendine bunu yapar ?
Ben anlayamıyorım. Lütfen anlayan birisi bana anlatsın.
Seni aşşalamak değil amacın. ama bunu neden kendine yapıyorsun be güzelim.

Üniversite mezunuymuş…

Ben inanıyorum artık ya. O kadar kötü durumda ki üniversite eğitimi. Adım başı üniversite açılırsa çıkan sonuç bu tabi.

Bizim kampüste de bi çift vardı, oğlan evire çevire döverdi kızı. Bir iki defa araya girip ayırdılar, sonra baktık ki yine sarmaş dolaş geziyorlar Bi noktadan sonra insanlar da ayırmaktan vazgeçmişti.

Konu sahibi, aşk böyle bir şey değil. Umarım bundan sonraki hayatınızda bunu deneyimlersiniz.

Bir is bulup ekonomik ozgurlugunuzu elinize alin, sonra es bulursunuz. Iki sene evli kalip iyi bir baba olup olmayacagina bakin, ondan sonra da cocuk dusunursunuz. Erkek milletine guven olmaz. Eger para kazanmadan evlenirseniz dayak, aldatilma, hakaret herseye goz yummaniz beklenir.

Valla ne bileyim
Eğitimli insanın bunları yapacağına inanmam istemiyorım.

Hay ağzına sağlık

24 yasindayim üniversite okudum hep onun yüzünden okul okurken korkuyla okudum yanıma bir erkek oturursa görürse beni döver diye ben çok salağım bir bilseniz neler yaşadım ben
Bu yazdığına katiliyorum.
E bunca dayağı yerken seviyordun adami, tokadı tatlı geliyordu, evlenince mi battı???

Öncelikle başın sağ olsun, doğmamış da olsa bir can kaybetmişsin ama aklını başına topla bu fırsatı değerlendirip boşan. Bu adam sana koca olmaz. Sana değil hiç kimseye koca olmaz. Hastalıklı insanlar bunlar. Karşına daha iyi bir insan çıkar, güzel bir evlilikten bir evladın olur. Mutlu büyütürsün evladını. Belli ki fazla safsın, inşallah annen baban seni çeker çıkarır oradan. Kendinin çıkamayacağı çok belli

Herkesin bu konuya inanmasi bile şaşirtici. Nicki bile ergen ergen bişey. Resmen dalga geçmelik bir konu.
Ben inandım arya çünkü böyle çok akıl yoksunu kız var. Benim eski iş arkadasim, ozel okulda okutulmus, babasının gozbebegi,bir evin bir kızı modunda bir kızdı. Sevgilisinden Dayağı yer yer çocuğa hediye secerdi. Adamı kızla basar, adama vurur eder sonra affederdi. Bu hirgurden sonraki ayrılık aşamasında ne küfürler, ne tehdit santajlar duyar yine de 'seviyorum,siz aşktan ne anlarsınız' der barisirdi, adam ayrılmak istese bu sefer o yakasına yapisirdi.
İnsan işte, kendine verdiği değer bu kadar oluyor bazen
Yıllar önce de bir kız sevgilisi tarafından çarşıda meydan dayağı yemişti,çalıştığı yerden çıkarılıp. Ağzı yüzü kaymıştı. Sonradan şey demiş; onu hiç böyle görmemiştim,çok kiskanmis
Yani bazen dayagi bile sevgi gösterisi sayanlar var...

Aileler yüzünden bebeği aldirmazdiniz. Berbat evliliğe bilerek çocuk yaptınız. Bu günah sizin. Aşığım evlendim diosun. Neden hamile kaldın. Kusura bakma . Bu kadar kotuyken herşey eşin ailesi. Senin ailen. Hamile kalmaman lazimdi

Hak etmişsin ağlama .. mutlu Mesut ikinciyi dördüncüyu doğur

Bir de siz hiç mi eğitim almadınız. Nasıl bir bozuk Türkçe bu. Tarzan gibi kurtlar mi büyüttü sizi

Yok bu tür olaylar olmuyor demiyorum ki. Sadece bu konu bana gerçek gelmiyor. Yazim şekli, içerikten felan. Yani doktor bile güya baski yapmiş kürtaj için. Hiç oluru varmi onun? Hamilelik demek her türlü para demek bir doktor için. Hani salt menfaata bakarsan bile.

Bana bir eksici, güya burdaki tüm konularin özeti gibi bir konu açiyor gibi geldi.

24 yasindayim üniversite okudum hep onun yüzünden okul okurken korkuyla okudum yanıma bir erkek oturursa görürse beni döver diye ben çok salağım bir bilseniz neler yaşadım ben
Üniversite okurken bile sizi dövme ihtimali olan adamı hayatınızda tutup, evlenip, ondan çocuk yapmak istediğiniz için salak demeyeyim ama normal olmadığınız belli. Çok üzücü.

Seçimlerinizin bedelini ödemişsiniz, Bebeği aldırmasanız ömür boyu o insanları çekecektiniz, boşanın ve yeni hayatınıza başlayın, sizi mutlu edecek insanlara açın kapınızı, ve bundan sonra çok dikkatli olun böyle insanlardan uzak durun ve çalışmaya başlayın..

Ya üniversite okudum demişsin. Ne yazın yazı, ne bakış açın bir şeye benziyor. Nasıl hala böyle bir adam için ağlayabiliyorsun? Biraz uzak kal ve kendini onsuzluğa alıştırıp boşan. Boşanırsan hem çocuğun olmadığı için bir bağın kalmayacak onunla, hem adamdan hem ailesinden kurtulacaksın. Daha ne istiyorsun. Sanki dünyada erkek kalmadı. Seviyorum da seviyorum. Aşığım da aşığım! Bu kadar seni ezik ve küçük düşürenin neyini seviyorsun?

Eşim bana sayıp çıkmadı ailesini dinledi ben inanamıyorum ya soktayim yasadiklarima
Neden şok oldun eşin arkanda durmadığı için.
Bu adam da nişanlıyken de dayak, küfür, kıskançlık varmış. Adam kendini göstermiş sen üstünü örtmüşsün.
Böyle bir adamdan karısının arkasında durması beklenir mi?
Evet yaşadığın zor bir süreç, bebeğinden vazgeçmek istememişsin zorlama olmuş.
Bunu söylemem belki seni yaralayabilir ama, en iyisi olmuş.
Bir çocuk olunca o adamla ömür boyu bağın olacaktı.
Şimdi sadece kendin için ayakta durmak zorundayken, bebek olunca bu ikiye katlanacaktı.
Ve en önemlisi de onu istemeyen birine çocuğun baba demek zorunda kalacaktı.
Bu şekliyle bakınca o çocuğunda hakkına girmiş olacaktın.

Bu adamı def et başından, boşanma davanı çekişmeli aç.
Altın, tazminat ne varsa almak için çabala. O kağıt imzalatmak isteyen kp nin içine otursun verdiği paralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…