• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurtaj yaptirmam gerekiyor

:KK70::KK70::KK70::KK70: ahahahhaha ay hiç güleceğim yoktu valla. Allah ta seni güldürsün. Allah bağışlasın canım benim. Gaza gelmemek lazımmış dimi deseydin. Ama iyi şans hee. İlk seferde tutmuş. Maşallah. :-):emir_bebek:

Nasip :) Lohusaliktan sonra 3 ay adet olmadim hamile kalacagim sekilde bir birliktelik yasamadik ama insanin acaba yine mi diye kurt dusuyo icine. Test aldim negatif çıktı ama tabi esime pozitifmis gibi gösterdim adamin bi beti benzi atti kekelemeye basladi hadi canim ciddi olamazsin falan o derece korkuttum gözünü :D sende yakinda doguruyorsun sanirim allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah.

Bi aile hekiminin lafıyla şuan kürtaj mı olacaksınız. 3 4 ayrı doktora gidin. Bir yolu bulunur. 1 buçuk ay lohusalık var. Nasıl hamile kalıp hamileliğinizi anladınız ki? Niye hayati tehlike oluyormuş?

Ya herşeyi geçtim sizin bebek iki aylıksa siz ne ara sezaryanlı sezaryanlı birlikte olabildiniz,ne ara hamile kaldınız.kırkınız da çıkmamış olması lazım...offf şu bencil sex düşkünü erkeklere yok mu
Bende sezaryen oldum. Kırk gün geçtikten sonra kanaman bitti ağrımda yoktu. Normale döndük. 2 ay kısa bir süre değil bence. Yani ilk birliktelikte hamile kalmış olabilir

Daha yeni sezaryen olmuşsunuz.daha dikişleriniz bile iyileşmeden karnınız büyüyecek o yüzden o yüzden tehlikeli diye biliyorum.keşke daha sağlam bi yöntemle korunsaydınız yazık günah hem size hem bebeğe.kadın Doğum uzmanına görünün acilen

Bende evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım. Esim korunuyodu. Sadece bir kere gaza geldi aman bir kereden birsey olmaz diye sonuc bingo? 6 aylık oglum var suan. Tabi esimde bu durumlarin ciddi isler olduğu şakaya gelmediğini öğrenmiş oldu. kemal sunalin bi repligiydi sanirim "bu karının üstüne ceket atsan hamile kaliyor yav" konu sahibide aynen o trajedide suan da.
Aynı şeyi bizde yaşadık. Kızımız şuan 3 yaşında :KK76: hatta riskli bir gün de değildi.
Bi defada kim hamile kalmış o işler öyle olmuyo diyen arkadaşlarım vardı birde. Onlara güvendim ertesi gün hapı almadım :dondurma:

Hanımefendi ya lütfen bir kadın doğum uzmanına gide misiniz.
google'a 'esenyurt kadın doğum doktoru' yazarsanız çıkar.
hastanelerde doktor var.
hastane görseniz tanımıyor musunuz?
kürtaj yapan hastane var mı ne demek yani?
kapısında 'kürtaj yapılır' yazan bir yer mi arıyorsunuz.
tüm hastanelerde tüm kadın doğum doktorları yapar zaten.

Büyük konuşmak istemiyorum ama sakat kalacağımı falan bilsem yine de aldıramam heralde..Demek ki böyle olması gerekiyor diye düşünürüm..Hamile kalmışım sonuçta,o canlı oradan kazınması gereken bir çöp değil ..Ha zehirlenme başlar birşey olur tamam ama “olabilir” “belki” lerle kürtaj kararı verilir mi..Hem de uzman bile olmayan biri tarafından??

Atma
atma

Eğer kendi doktorun bunu sana söylediyse yasal ve normal bir şekilde bu işlemi yapan hastanede söyler doktorda söyler

aile hekimi demis olabilir ama devlet hastanelerine gidin zaten hayati tehlike varsa butun hastaneler yapar bence kanuniyede bir gidin gidenler memnun evet size uzak ama en azindan konu cozume ulasir bu arada gecmis olsun
Bn iki cocugumuda orda yaptim

Arkadaslar nye bu kadar tepki gosterdiniz bn sadece sizden bilgi almak icin actim bu konuyu hastaneye gitmedim ama illaki gitcem bi doktora görünecegim zatn aile hekimm bu hafta soyledi bnde daha hastaneye gidemedigim icin sizden yardim istedim ama sagoln hepiniz yardimci oldunzzzz

bende anlamadim 2 ayda hamile kalmayi
zaten 40 gun kanama devam ediyor nasil 40 gunun sonunda vucut tekrar yumurtlamaya basliyor cozemedim
ben ilkinde 1 sene , kizimda da 10 ay regl olmadim , 2 ay cok sasirtti beni

Sanirim kisiden kisiye degisiyor. Ben 53.gun adet oldum dogumdan sonra. Demek ki lohusalik kanamasindan sonra hemen yumurtlama oldu ki adet oldum. Olabiliyor yani.

Bilmiyorm aranizda varmi ilk cocugundan 6 ay sonra ikinciye hamile kalan

Sanirim kisiden kisiye degisiyor. Ben 53.gun adet oldum dogumdan sonra. Demek ki lohusalik kanamasindan sonra hemen yumurtlama oldu ki adet oldum. Olabiliyor yani.
kisiden kisiye degistigini biliyorum :) ama bu kadar erken olani ilk defa duyuyuyorum o cok sasirtti beni , sizinki de cok erkenmis

Slm arkadaslar ilk once konuyu acayim size bana tepki gostermeyin ben evleneli iki yil oluyor biri 1.5 biri 2.aylik cocuklarim var ve suan yine hamileyim iki dogumumuda sezeryan yaptim eger bu cocugu aldirmassam hayatim tehlikeye girecek doktorum boyle dedi ve kesin kurtaj olmama soyledi esim korunuyordu fakat nasil olduysa hamile kaldim sizden istedigim yakin zamanda kurtaj olan varsa bilgi verebilir mi bana bide esenyurtta oturuyom kurtaj yapan hastane varmi bu civarda bilmiyorum bilen varsa yardimci olabilir mi lutfenn
Son 2-3 yılınızı hep hamile geçirmişsiniz . Bi de ben şuna takıldım: evlenmeden önce mi hamile kaldınız ? Tüm hamilelikleriniz kontrolsüz geldi bana

kisiden kisiye degistigini biliyorum :) ama bu kadar erken olani ilk defa duyuyuyorum o cok sasirtti beni , sizinki de cok erkenmis

Arkadasim benden de erken oldu :)
Yok yok kirki ciktigi gibi hemen hamile kalan cok var ama konu sahibi fazlasiyla hizli. 3 kere pes pese kolay olmasa gerek...

Bilmiyorm aranizda varmi ilk cocugundan 6 ay sonra ikinciye hamile kalan
Kimse sizin arka arkaya hamile kalmaniza tepki vermiyor.Hadi bunlar pes pese oldu digerinde onlem almadiginiz icin simdi kurtaj yapmaniza tepkiler.Gerci ben sizin esinizin dogru duzgun korundugunada inanmiyorum.

Bu kadar bilincsiz olmayin niye herseyi esinize birakiyosunuz? Guvenilmeyecek oldugu ilk 2 cocuktan ortada zaten neden kendiniz korunmuyosunuz??? Butun hayatinizi kurtaj ve dogum olarak gecirmeyi dusunmuyosunuz heralde. Karnindaki cocuga yazik sadece

Hic birsey olmaz be kardesim ne tehlikeli gebelikler dogumlar oluyo yinede dogum yapiyo anneler hayatta olan cocugun gibi oda canli hayatta olan cocugunu oldururmusun kiyamazsin demi karnindakide ayni hayatini sonlandircaksin Allah ol demis olmus bakin ogun tvde vardi gebe kadini kocasi vuruyo bicakliyo bacagini kaybeden kadin hayati tehlikrn var deselerde ben o cana nasil kiyarim diye ilac bile almak istememis neyse blki kizarsiniz bana ama bunlari soylemek istedim keske benim olsada olsa yani isde...

Back
X