Kürtaj yasası

Siddetin her turlusune karsiyim ama
Boylelerinin kocalarini elime bir verseler de hayata dair butun hincimi onlardan alsam soyle evire cevire bir pataklasam diyorum
Mune abla banlarsan da napayim yani soylemesem catlardim ;(

Böyle adama neden çocuk yaptın? Madem boşanacaktın neden hamile kaldın? Tarzındaki laflar yargılama değil, evet. Vicdani sorumluluk başka yargılamak başka. Vicdani sorumluluğunu yazar geçersin ama bunlar ne yapıyor? Sorusu yasal değil,söylendi zaten yapan yerler de yasal değil diye. Bal gibi de yargılanıyor burada konu sahibi. Bi de üstüne başka üyeler birbiriyle polemiğe girmişler falan... Site yönetimini konuya çağırıyorum onlar ne yapacaklarını bilirler. Kadın bulmuş kendini anlayan birilerini, onlarla özelden konuşuyor işte şimdi. Yargılanmaya ihtiyacı yok yani, yargılamadan da vicdani sorumluluk yerine getirilir. Hata olmuş buraya bu konuyu açması. Aklı başında değilse yargılanması daha çok zarar verir ona.
Mune

canın istemiyor diye kalbi oluşmuş bebeğin cinayeti ol . ama canın istedi diye düşünmeden hamile kal.. ben artık istismar tecevüz dışı kürtajı doğum kontrolü gibi kullanan zihniyetten tiksiniyorum. gerçekten tiksiniyorum.

Net bilgi: Cok pisman olursun.
Yapma. Resmi olarak evlendigin kisiden sana koca olmaz, olmamis.
Bebegi degil kocayi hayatindan kazi.

Durumun zor. Insallah her sey guzel bir hal alir. Insallah bugunlerini geride birakirsin.

yavrum ben o bebege üzülüyorum.Belki de yarın onu aldıracak bir yer bulacaklaar canına kıyacaklar ve ya doğsa bile onu istemeyen bir anası ve babası olacak

ya o başka tabi de konu kapanırsa yazık olur bence. en azından o masum bebek için belki faydalı olur. onu yazan birkaç kişi için değmez yani

Cok uzun hıkaye ama suanda onmlı olan tamam kurtaj olmayı kabul edıyorum desem bebegı aldırabılırmıyız aldıramaZmıyız? Evet yasal surec 10 hafta ama yıne de yapan doktorlar olamaz mı?

yoo yanlış anlamışsınız konu sahibi kurtaj olmak artık istiyormuş buralar bu yüzden bu kadar coştu çağladı zaten..ben dahil bu mevzuya yardım etmeyecek çok kişi geldik belki haddimize değil ama.

ama artık var yani o çocuk.... artık yok sayılamaz bence... atayım kurtulayım gibi düşünülemez... ergen mi bu adam zayıf diye kadını beğenmemek neymiş akırken gözün yanında değil miydi derler adama... anacığıyla mutlu mestu yaşayadabilir adamında ilerde fikri değişebilir.... ayy değişmicek bile olsa bu adamı sallamazdım ben olsam yürüsün gitsin pehhh....

kız doldurma beni gidip dövcem şimdi adamı :))

amin. teşekkür ederim.
En güzel yanıda onunla 20 gün geçirebilmek emzirebilmekti.
Çok teşekkür ederim.

yoo yanlış anlamışsınız konu sahibi kurtaj olmak artık istiyormuş buralar bu yüzden bu kadar coştu çağladı zaten..ben dahil bu mevzuya yardım etmeyecek çok kişi geldik belki haddimize değil ama.

Anne kabul etse bile kürtajı yaparlar mı diye sormamış mı? Kürtajı kabul ediyorum dememiş ki. Hani varsayım olarak söyleriz ya, tamam ben şu an kabul ediyorum, olayım desem yani benim de rızam varsa kürtaj olabilir miyim demeye getirmiş, ben öyle anladım. Gerçekten kabul etmiş olsa "kürtaj olacağım ama süre de geçti, yaparlar mı" falan derdi sanırım. Ne olur kimse kürtaj etmez deyin bana, demesinden belli zaten.

Herşeye rağmen kürtaj cinayettir.Allahin yarattigini allahn verdigi cani alamazsın sonsuza kadar vicdanin susmaz bu cinayeti işlersende.sorunlar kötü koca bosanmak hiçbiri karnındaki bebegi öldürmenin gecekçesi olamaz...

ya her şeyi geç adam çok zayıf diye kadını istemiyor ama iş sevişmeye gelince boşayacam ama yapacamda arkadaş kıvamını bırakmıyor bu ne iğrenç bir kafa buna müsade eden kadın ne düşündü evet benle birlikte oldukça zayıflığımı görmeyecek bana alışacak mı?

yani aklı selim biri gelip bana boşanacak çiftlerin seks hayatının nasıl devam ettiğini anlatabilir mi?

kendi yavrusunu bile istemeyen adam için bebeği aldırmanız çok garip bi kadın çocuğu için herşeyi yapar bunu anne olmadan anlayamazsınız

Ayrainci dedi:
Cok uzun hıkaye ama suanda onmlı olan tamam kurtaj olmayı kabul edıyorum desem bebegı aldırabılırmıyız aldıramaZmıyız? Evet yasal surec 10 hafta ama yıne de yapan doktorlar olamaz mı?

bu şekilde yazmış wustriacığım..bilmiyorum algım kapanmadıysa artık kürtaj olmak istediğini yazmış ikinci yorumunda..iki türlüde bizi bağlamıyor tabiki ama ilk konusunu okuyunca insan hakikatten kızıyor.

yani desem derken edecem diyor gerçi gelip kendisi sağğlıklı bir açıklama yapıp klavyelerimizin çenesini kapasa

Yani şimdi varsayım olarak söylemiş bence kürtaj olmayı kabul ediyorum desem, anne rızası olsa bile yaparlar mı? Anlamında söyledi diye düşündüm ben. Zaten ne olur kimse kürtaj etmez deyin bana, demesinden belli bence. İfade tarzı karışık olmuş ama benim anladığım şey bu. Yine de ne olursa olsun mesela ben kürtaj olmak istemiyorsam kimse beni kürtaj yapamaz tek doğru olan şey bu galiba hepimiz için.

Ben de bu şekilde anlamıştım olayı açıkçası. Çaresiz kalmış gibi.

Şuan burada yasadışı bir şey soruyorsunuz farkında mısınız? Kanuni süreç bitmeden önce karar verseydiniz, 10. Hafta yeterince uzun bir süre. Doğuma bir hafta kala eşiniz istemeseydi ne olacaktı? O hesap düşünün. Bu saatten sonra ne bebeğe kıyın ne de kendinizi riske atın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…