• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj

ilk yorum benden gelsin ben istemediğim bir bebeği bakamıyacağım bir çocuğu doğarmama fikrine sahiptim takii kürtajla ilgili bir video izleyene kadar şimdi kürtaja karşıyım bir bebeğin bir eve bereket ve mutluluk getireceğini düşünenler tarafına geçtim bence resmen cinayet

bir insanin kendi cocugunu öldürmesi .ben aynen böyle düsünüyorum.
doktora gidip ben bu bebegimi istemiyorum alin parcalayin demek oluyor.

Bende kürtaj karşıtı olanlardanım 2 aylık hamile iken bebeğimin ölüğünü öğrendim ve kürtaj olmak zorunda kaldım bayılmak ta istemedim herşeyi hissettim ve duygusal olarak çok acı çektim kürtaja ihtiyaç kalmadan bir çok koruma yöntemleri var bence de tam anlamıyla bir cinayet bunun yanısıra çok farklı durumlarda olabilir onlar tamamen istisna

dinen de mantık olarakta bakarsanız ha kürtaj olup bebek aldırmışınız ha cinayet işlemişsiniz...bence arada hiç fark yok...ya önlemini alıp yapmıycaksın yaptıysanda doğuracaksın......doktorların anne karnındayen sakat doğacak dediği nice bebek sağsağlim doğuyor allahın izniyle....o yüzden ne doktor dedi diye nede başka birşey uğruna bir cana kıyılmaz..........herşeyden önce o artık bir can.............

kürtaj bencede cinayet ama bakamayacağımız bir bebeği dünyaya getirmek onun ihtiyaçlarını karşılayamamak hatta büyüdüğünde madem bana bakamayacaktınız neden yaptınız gibi isyanlar dahada insanın canını yakar yada ne bileyim ben örneğin çocuğumun gözleri vitrinde kalsa istediğini alıp giydiremesem yada yediremesem daha çok kahrolurdum kızlar

veren cani kendi rizkiyla verir yuce ALLAH siz hiic merak etmeyin, Allah yaratmiski anne rahmine koymiski demekki bu dunyada gorecegi gunler varmis demekki bi rizki varmis... elbette kurtaj yapanlarinda kendine gore bi sebebi vardir ama bi taraftanda o minicik can'in elinden yasama sansini aliyorlar :(

bu konu beni de çok düşündürüyor. Sağlık açısından çocuk dünyaya getirmemem gerekiyor. Ama her türlü korunma yönteminin riski de var. Sırf bu yüzden evlenme konusunu gündeme getirtmiyorum erkek arkadaşıma. Genç yaşta bir evlilik geçirmiştim. Ama o zamanlar bu kadar hastalığım yoktu ve de biraz cahildim sanırım. Ayrıca evleneceğiniz kişinin sağlığı da önemli. Bilmiyorum zaman zaman kafama takıp uzun süre meşgul ediyor bu konu beni de. Ve hiç evlenmeden ömür boyu sevgili olarak kalmak istiyorum o zamanlar...

Arkadaşlar bu konu hakkında yorumumu merak edenler aşağıdaki linki tıklasın!
Uyarı:ben bunu izlediğimde 1 hafta kendime gelemedim duyurulur!!!

bakamayacağınız çocuğu doğurmayın diyolar doğru ama neden daha önce tedbirini almıyolar o kadar çok korunma yöntemi varki o küçücük masum yavrunun ne günahı var daha melek o nasıl kıyıyolar kendi çocuklarını öldürmeye anlamıyorum hangi çağda yaşıyoruz herkes çağdaşlıktan bahseder elimizde o kadar imkanlar varki sağlık ocakları bedava dağıtıyo korunma ilaç olsun diğer korunma yöntemleri olsun yardımcı oluyolar tedbirlerimizi alalım kendi çocuklarımızın katili olmayalım kesinlikle karşıyım .

kızlar keşke böyle linkleri hiç vermeseniz diyorum kendi açımdan ama buda yaşanmakta olan acı bir gerçek!ben çok riskli ve 7 ayı kanamalı geçmiş bir hamilelik ve zor bir sezeryan geçirdim.bebeğim daha 6 aylıkkende korunduğumuz halde hamile kaldım.1 hafta boyunca gitmediğim doktor kalmadı ama hiçbiri bana kesin yanıt veremedi.dikişler,m hala kıpkırmızı ve acı veriyordu.eğer iç dikişlerde iyileşmemişse düşük yada erken doğum yapma ihtimaliniz yüksek dendi ve ben ağlayarak kürtaj oldum henüz 20 günlük falandı.doktorum üzülme henüz bir nokta kadar dediysede üzüldüm tabi.ama o an kendi canımı değil bana birşey olursa bebeğime ne oluru düşünüyorsunuz.yinede kendimi haklı çıkarmaya çalışmayacağım çünkü halen filmlerdeki çocuk aldırma sahnelerinde ağlamaktan ölürüm.umarım kimsenin başına birdaha böyle bir olay gelmez!

evt Allah korusun, bende normal yolla yani regl takvimine gore korunuyorum eger oyle bisey olursada dunyaya gitiririm gerci dogumdan sonra 4sene ara istiyorum ama... biran once doktora gitmem lazim...benneyaptımki

hayati durumlar hariç kürtajın yapılmaması gerektiğine inanıyorum...yazık yaaa....allah can vermiş almak bize düşmez....

kesinlikle karşıyım masum günahsız yavrunun canına kim kast ederse Allah muhakkak sorar hesabını bende kürtaj oldum ama bebeğim öldü zorunlu ne kadar acı çektim bilemezsiniz..bide canlıyken bile bile aldıranlaruı düşünemiyorum,vicdan arama zaten onlarda...

ben kurtaja cok karsiyim dusunsene cocuguna allahin sana verdigi emanete kiyacaksin ne kotu sey,,herkese tavsiyem ne olursa olsun cocugunuza sakin kiymayin,gun gelir acisi sizden mutlaka cikar,,,

bu konu verilmistiii.....kusura bakma arkadasim konun kapanabilir yani..

cani veren Allahdir almakda yine ona düserr....
bebek ölü degilse, her sekilde karsiyim kürtaja.nacizane bu da fikrimm...

Tecavüz Gibi Vahim Bir Olay Veya Annenin Sağliğini Tehlikeye Atacak Durumlar Dişinda Karşiyim.önlemini Alsin Herkes.keyfi Yere Yapmamali Kimse.ayrica Sebepsiz Yere Olunca Günahi Da Büyük.

Back
X