- 20 Mart 2023
- 45
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi gizemli508
-
Korunmuyormuydunuz?Nasıl hamile kaldınız?Şuan moralim o kadar bozuk ki çok kötü hissediyorum kendimi. 12 gün geciken reglden sonra bugün hastaneye gittim hamile olduğumu öğrendim. Bu kadar beklememin nedeni düzensiz adet olmamdı. Her ay ya 9 gün geç yada 5 6 gün erken olurdum. 2 oğlum var ve öğlen eşim hamile olduğumu öğrendikten sonra ben istemiyorum hemen aldırıyosun dedi. Şuan çok borcun içinde olduğu için çok stresli ve 2 çocuğumuz da hiç kolay büyümedi çok yıprattılar bizi. Ama ne olursa olsun ben yıpranmaya razıyım onu aldırmak istemezdim ama benim kararımı önemsemiyor. Çocuğu aldırmasa bile her seferinde başıma kakıcak bundan eminim. Çocuklar şımarınca ben biraz stres olunca hemen yüzüme vurcak ben sana aldır dedim diye biliyorum. Bu arada korunuyodu kendisi ama bi şekilde olmuş işte. Seneye küçük oğlumu kreşe verip çalışma düşüncem vardı eşime destek olmak için ama şimdi aldırmazsam daha çok yük olucam ona. Ben kaldıramam artık diyor. Mübarek ramazan ayında beni de günaha sokucak çok kötüyüm. Bi kızım olmasını çok istiyodum hep hayallerimdeydi artık hep hayal olarak kalıcak. Rabbim isteyenlere versin böyle insanlara evlat vermesin babayım diye geçiniyo bide. Meleğim inşallah cennette beni bekler :'(
Kendisi korunuyordu bilmiyorum bende anlamadımKorunmuyormuydunuz?Nasıl hamile kaldınız?
Prezervatif mi kullanıyordunuz?Kendisi korunuyordu bilmiyorum bende anlamadım
28 yaşında kendisi. Bi cana kıymak kolay değil diye düşünüyorum burda suçlu benmiyimadama ne diye giydirdiginizi anlamadım
çocuk büyütürmek kolay mı ?
çalışmadığınız için bilmiyorsunuz muhtemelen hem çalışacak hem evde 3 çocuk bir ton masraf muhtemelen yaşı da vardır.
adam korunuyormusta
nasıl sucluyorsunuz anlamıyorum gerçekten
Evet ben spiral kullanamadım kansızlık olduğu içinPrezervatif mi kullanıyordunuz?
Aldırmak isteyen ben değilim kiBebeğin cennete gidecegi garanti de, anne babasının gideceğini sanmıyorum.
Şuan moralim o kadar bozuk ki çok kötü hissediyorum kendimi. 12 gün geciken reglden sonra bugün hastaneye gittim hamile olduğumu öğrendim. Bu kadar beklememin nedeni düzensiz adet olmamdı. Her ay ya 9 gün geç yada 5 6 gün erken olurdum. 2 oğlum var ve öğlen eşim hamile olduğumu öğrendikten sonra ben istemiyorum hemen aldırıyosun dedi. Şuan çok borcun içinde olduğu için çok stresli ve 2 çocuğumuz da hiç kolay büyümedi çok yıprattılar bizi. Ama ne olursa olsun ben yıpranmaya razıyım onu aldırmak istemezdim ama benim kararımı önemsemiyor. Çocuğu aldırmasa bile her seferinde başıma kakıcak bundan eminim. Çocuklar şımarınca ben biraz stres olunca hemen yüzüme vurcak ben sana aldır dedim diye biliyorum. Bu arada korunuyodu kendisi ama bi şekilde olmuş işte. Seneye küçük oğlumu kreşe verip çalışma düşüncem vardı eşime destek olmak için ama şimdi aldırmazsam daha çok yük olucam ona. Ben kaldıramam artık diyor. Mübarek ramazan ayında beni de günaha sokucak çok kötüyüm. Bi kızım olmasını çok istiyodum hep hayallerimdeydi artık hep hayal olarak kalıcak. Rabbim isteyenlere versin böyle insanlara evlat vermesin babayım diye geçiniyo bide. Meleğim inşallah cennette beni bekler :'(
burada suçlu yok adamı suçlamayın diyorum28 yaşında kendisi. Bi cana kıymak kolay değil diye düşünüyorum burda suçlu benmiyim
Prezervatifi hemen mi takıyordu yoksa boşalmadan önce mi?Ben pek nasıl hamile kaldığınızı anlayamadım.Evet ben spiral kullanamadım kansızlık olduğu için
ay hiç düşünmedim kesinlikle böyledir var yaSiz zaten bir çocuk daha istiyormuşsunuz kızınız olsun diye sanki bana tufaya getirmişsiniz gibi geldi biraz eşinizi nasılsa kabul eder yanlışlıkla kalırsam gibi geldi bilemiyorum…..
Kondom kullanıyordu kendisi bide bende adet düzensizliği vardı nasıl oldu bilmiyorum kist veya başka bişey vardır diyerek gittim hastaneye. Tüplerimi bağlatmam çünkü ben zaten ilerde istiyodum çocuk ama eşim istemiyomuş kaldıramazmış.Öncelikle fevri kararlar vermeyin, bir sakin olun. Eşinizin korunmasından kastınız kondom kullanması mı; geri çekilmesi mi ?
Bu hamileliği kürtaj yoluyla sonlandırırsanız ve hayatınız boyunca başka bir çocuk sahibi olmak istemiyorsanız; eşiniz ve siz, her ikinizde tüplerinizi bağlatacak mısınız ?
Hayır ondan habersiz yapıcak kadar kötü biri değilim sonuçta tek başıma büyütmicem bu çocuğu. Ayrıca dediğm gibi seneye çalışma planım vardı hamilelik değil insanların günahını almayınay hiç düşünmedim kesinlikle böyledir var ya
kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?