- 20 Mart 2023
- 45
- 3
- 1
- 28
- Konu Sahibi gizemli508
-
Hayır ben suç atmanızı istemedim zaten şuan çok üzgün olduğum için size anlatmak istedim durumu. Ben tek taraflı hamile kalmak istemedim ikimizin de haberi yoktu bundan. Zorla kendimi hamile bıraktırmışım gibi konuşuyo herkesŞunu yazınca ne anlamamızı bekliyorsunuz ki?
Ortada verilmiş bir karar var. Kusura bakmayın bebeği eşiniz istemiyor diye bütün suçu onun üzerine atamazsınız. Burada eşinize saydırmamızı isteyip içinizi rahatlatmaya çalışıyorsunuz ve bebeği aldırma konusunda vicdanınızı rahatlatmaya çalışıyorsunuz. Bu konuda haklı ya da haksız diye biri yok.
tövbe
e peki sonuçta ne oldu ?adamda ayrı şerefsiz ama terk edeceğin kadınla yatmak nedir
suçlu ben miyim derken?28 yaşında kendisi. Bi cana kıymak kolay değil diye düşünüyorum burda suçlu benmiyim
İlerde istiyordum tabi bunu kendiside biliyodu konuyla ne alakası var bunun ama şuan ikimizde çocuk düşünmüyorduk. Ama olmuş yani olan çocuğu ben nasıl aldırabilirimki canımın bi parçası oldu şuanTüplerimi bağlatmam ben zaten istiyorum demişsin de.
Vallahi oluyor ya ben gecen ay cidden saglam korunmama ragmen adetim gecikince cidden hamile kaldigimi düşünmüstüm yakın bir arkadasim demesine göre spiral arti kondom arti geri cekilmeyle hamile kalmısti o kadar korunup da olan cocuk su an yorgun mermi gibi tutabilene aşk olsunKonu sahibi ben kürtaja karşı değilim.Kimse bu dünyaya bakayamayacağı çocuğu getirmesin.
Ama ben hala prezervatifle,sizdeki adet düzensizlikleriyle nasıl hamile kaldığınızı anlamadım?
ay çocuğun benden olduğu ne malum diyen birini sevmek ,Kurtaj olmasini istemis, kadin kabul etmemiş. Sonrasını bilmiyorum bende. Boyle bi arkadasim daha vardi üniversitede. Adam cocugun benden pldugu ne malum dedi, ortadan kayboldu.
Adam şerefsiz ama her halükarda olan kadina ve hatta cocuga oluyor. Evli olsan cocuk direkt babanin nufusuna aliniyor. Bu durumlarda mahkemeyle ugrasmak lazim
Ya eşinizden ayrılıp,ailenizin yanına gidip,bu çocuğu(anneniz bakar mı?)doğurup çalışmaya başlayacaksınız yada aldırıp,evliliğinize devam edeceksiniz.Hayır ben suç atmanızı istemedim zaten şuan çok üzgün olduğum için size anlatmak istedim durumu. Ben tek taraflı hamile kalmak istemedim ikimizin de haberi yoktu bundan. Zorla kendimi hamile bıraktırmışım gibi konuşuyo herkes
Kondom kullanıyordu kendisi bide bende adet düzensizliği vardı nasıl oldu bilmiyorum kist veya başka bişey vardır diyerek gittim hastaneye. Tüplerimi bağlatmam çünkü ben zaten ilerde istiyodum çocuk ama eşim istemiyomuş kaldıramazmış.
Kürtaj cinayettir.Şuan moralim o kadar bozuk ki çok kötü hissediyorum kendimi. 12 gün geciken reglden sonra bugün hastaneye gittim hamile olduğumu öğrendim. Bu kadar beklememin nedeni düzensiz adet olmamdı. Her ay ya 9 gün geç yada 5 6 gün erken olurdum. 2 oğlum var ve öğlen eşim hamile olduğumu öğrendikten sonra ben istemiyorum hemen aldırıyosun dedi. Şuan çok borcun içinde olduğu için çok stresli ve 2 çocuğumuz da hiç kolay büyümedi çok yıprattılar bizi. Ama ne olursa olsun ben yıpranmaya razıyım onu aldırmak istemezdim ama benim kararımı önemsemiyor. Çocuğu aldırmasa bile her seferinde başıma kakıcak bundan eminim. Çocuklar şımarınca ben biraz stres olunca hemen yüzüme vurcak ben sana aldır dedim diye biliyorum. Bu arada korunuyodu kendisi ama bi şekilde olmuş işte. Seneye küçük oğlumu kreşe verip çalışma düşüncem vardı eşime destek olmak için ama şimdi aldırmazsam daha çok yük olucam ona. Ben kaldıramam artık diyor. Mübarek ramazan ayında beni de günaha sokucak çok kötüyüm. Bi kızım olmasını çok istiyodum hep hayallerimdeydi artık hep hayal olarak kalıcak. Rabbim isteyenlere versin böyle insanlara evlat vermesin babayım diye geçiniyo bide. Meleğim inşallah cennette beni bekler :'(
Ben çocuk planı yapmadımKızmaya, ayarlamaya hakkı yok derken eşinizi kast etmiştim.
Korunmak sadece sizin sorumluluğunuzda değildi. Eşiniz bu konuda haksız.
Siz de eşiniz istemediği halde çocuk planları yapmakta haksızsınız.
ay çocuğun benden olduğu ne malum diyen birini sevmek ,
onu birakmasin diye çaresizce hamile kalmak filan
arkadaşınızın ozdegerle ilgili çok ciddi sıkıntıları varmış
Hayır ben suç atmanızı istemedim zaten şuan çok üzgün olduğum için size anlatmak istedim durumu. Ben tek taraflı hamile kalmak istemedim ikimizin de haberi yoktu bundan. Zorla kendimi hamile bıraktırmışım gibi konuşuyo herkes
Biliyorum kız çocukları çok seviyorum o yüzden öyle dedim yoksa 2 oğlum var ikisinide çok seviyorum evlat ayırılmaz. Akşam gelsin güzelce yüz yüze konuşalım bakalım ne olacakÇok zor bir karar.
inşallah kendinizce hayırlı olan kararı verirsiniz.
Eşiniz belki kızgınlıkla söyledi bilemem siz daha iyi tanırsınız.
Ancak kız olacağının garantisi yok.
Öfff cidden artık. Herkes biliyo günah olduğunu. Doğurup bakamayacağı, babası tarafından itilen kakılan bir çocuk olmasını mı tercih ederdin !!Kürtaj cinayettir.
HaklısınızEşiniz istemiyorsa ne yapacaksınız doğurabilecek misiniz? Sanmıyorum izin vereceğini. Eğer zorladınız doğurdunuz ne olacak sürekli sizin başınıza ekşiyecek. Maddiyatınız yok maden ve bebek düşünmüyorsunuz daha iyi korunmalıydınız
Kürtaj cinayettir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?