Kürtaj..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır ben suç atmanızı istemedim zaten şuan çok üzgün olduğum için size anlatmak istedim durumu. Ben tek taraflı hamile kalmak istemedim ikimizin de haberi yoktu bundan. Zorla kendimi hamile bıraktırmışım gibi konuşuyo herkes

tövbe
e peki sonuçta ne oldu ?adamda ayrı şerefsiz ama terk edeceğin kadınla yatmak nedir

Kurtaj olmasini istemis, kadin kabul etmemiş. Sonrasını bilmiyorum bende. Boyle bi arkadasim daha vardi üniversitede. Adam cocugun benden pldugu ne malum dedi, ortadan kayboldu.
Adam şerefsiz ama her halükarda olan kadina ve hatta cocuga oluyor. Evli olsan cocuk direkt babanin nufusuna aliniyor. Bu durumlarda mahkemeyle ugrasmak lazim

28 yaşında kendisi. Bi cana kıymak kolay değil diye düşünüyorum burda suçlu benmiyim
suçlu ben miyim derken?
prezevatifin çıktığını delindiğini patldığını ya da baştan zamanında takılmadığını fark etmediiz mi? Adam prezervatifi kullanırken bir hata yapmışsa bile fark edebilirsiniz ertesi gün hapı vs alabilirsiniz. Fark bile etmemişsiniz ki gebe olduğunuzu düşünmemişsiniz bile. Demek adamın bir suçu yok, olsa nasıl haberiniz olmaz?

burada suç değil de kötü şans olmuş diyelim, ve bu ikinizin birden başına gelmiş bir şey.

neden ilişkiyi adam tek başına yaşamış gibi davranıyorsunuz ki?

tabii ki bebek büyütmek kadını üstüne daha fazla yük getiriyor ve üzülmüşsünüz, bunu anlıyorum. zor bir durum ama adamın bebek istemediği ortada.

Tüplerimi bağlatmam ben zaten istiyorum demişsin de.
İlerde istiyordum tabi bunu kendiside biliyodu konuyla ne alakası var bunun ama şuan ikimizde çocuk düşünmüyorduk. Ama olmuş yani olan çocuğu ben nasıl aldırabilirimki canımın bi parçası oldu şuan

Konu sahibi ben kürtaja karşı değilim.Kimse bu dünyaya bakayamayacağı çocuğu getirmesin.
Ama ben hala prezervatifle,sizdeki adet düzensizlikleriyle nasıl hamile kaldığınızı anlamadım?
Vallahi oluyor ya ben gecen ay cidden saglam korunmama ragmen adetim gecikince cidden hamile kaldigimi düşünmüstüm yakın bir arkadasim demesine göre spiral arti kondom arti geri cekilmeyle hamile kalmısti o kadar korunup da olan cocuk su an yorgun mermi gibi tutabilene aşk olsun

ay çocuğun benden olduğu ne malum diyen birini sevmek ,
onu birakmasin diye çaresizce hamile kalmak filan
arkadaşınızın ozdegerle ilgili çok ciddi sıkıntıları varmış

Ya eşinizden ayrılıp,ailenizin yanına gidip,bu çocuğu(anneniz bakar mı?)doğurup çalışmaya başlayacaksınız yada aldırıp,evliliğinize devam edeceksiniz.

26 yaşındaymışsınız. Eksik korunma yöntemleriyle ilerlerseniz; aynı durumu defalarca yaşama riskiniz var.

İlerde başka bir çocuk daha istiyorsanız; eşinizle konuşun, kürtaj olmayın.

Kürtaj cinayettir.

Iki tarafi da yargilayamam cünkü su anki ekonomide Türkiyede cocuk büyütmek zor, heleki borclar da coksa. Adamin bu habere bu durumda sevinemedigine kizamiyorum bile. Türkiyedeki akrablardan bir cogu tek bir cocukta kaliyor sirf maddi acidan yetebilmek icin. Ama yinede tekrar beraber oturup konusun. Adam ilk soku ile böyle bir tepki de göstermis olabilir. Hemem kosa kosa aldirmayin yani. Baktiniz hic oluru yok sizin karar vermeniz gerekecek ne yapacaginizi. Ben aldirmazdim ama bunu söylemek bana kolay cünkü kenarda kendimi ve cocuklarimi gecindirecek birikimim var. O yüzden pat boşa da diyemez kimse. Allah yardimciniz olsun gercekten

ay çocuğun benden olduğu ne malum diyen birini sevmek ,
onu birakmasin diye çaresizce hamile kalmak filan
arkadaşınızın ozdegerle ilgili çok ciddi sıkıntıları varmış

Kendisine deger vermeyen cok fazla hemcinsim var maalesef. Sonuc olarak her iliskide ekstra yipraniyorlar

Eşiniz istemiyorsa ne yapacaksınız doğurabilecek misiniz? Sanmıyorum izin vereceğini. Eğer zorladınız doğurdunuz ne olacak sürekli sizin başınıza ekşiyecek. Maddiyatınız yok maden ve bebek düşünmüyorsunuz daha iyi korunmalıydınız

Çok zor bir karar.

inşallah kendinizce hayırlı olan kararı verirsiniz.

Eşiniz belki kızgınlıkla söyledi bilemem siz daha iyi tanırsınız.

Ancak kız olacağının garantisi yok.
Biliyorum kız çocukları çok seviyorum o yüzden öyle dedim yoksa 2 oğlum var ikisinide çok seviyorum evlat ayırılmaz. Akşam gelsin güzelce yüz yüze konuşalım bakalım ne olacak

Maddi manevi çocuk büyütmek çok meşakkatli bir iş bunun için iki kişinin de istekli olması gerekiyor.oturup konuşun baktınız olmuyor aldiracaksiniz evet bir canlı atan bir kalp ama tek kişinin isteği ile olmaz

Haklısınız

iki kişinin de sorumluluğu. eşinizi haksız bulmadım. 2 çocuk varken bu devirde 3. çocuk hepten zor. geçim kolay değil. ama kürtaj kararı da çok zor bir karar. siz de haklısınız. eşinizle öyle telefonda falan değil akşam çocuklar uyuduktan sonra sakince konuşun. yani beden sizin tabi. siz istemeden eşiniz zorla bebeği aldırtamaz. ama dediğiniz gibi huzurunuz kaçar, ev ortamı gerginleşir. eşinizle aranız soğur. böyle bir ortamda yaşayacak 3 çocuk ve siz fikri bence daha da sağlıksız. o 3 çocuğa da günah işte o zaman. ne karar çıkacaksa çıksın, ama ortak karar olsun diye düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…