kürtaj

elektraya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
3.177
40
118
Ankara
5 Ekim: Bugün var edildim. Buradayım. Varım. Müthiş bir duygu bu. Var olduğumu henüz annem ve babam bilmiyor.
Bir elma çekirdeğinden bile küçüğüm. Ama ne de olsa, ben benim. Varım ya! Bu bana yetiyor. Henüz bedenim belli belirsiz, yüzüm yok ama, varlığımı ve benliğimi hissedebiliyorum. Bir kız olacağım ve baharda çiçekleri seveceğim.

19 Ekim: Biraz büyüdüm. Kımıldamam mümkün değil. Annem henüz farkında değil ama onun kanıyla besleniyorum. Kalbini dolaşıp gelen sımsıcak kan bana geliyor. Beni sevecek bir kalbin kıpırtılarını şimdiden hissediyorum. Annem beni çok sevecek. Annem için güzel bir sürpriz olacağım.

23 Ekim: Hiç göremediğim bir el ağzımı biçimlendirmeye başladı. Dudaklarımda onun dokunuşunu hissediyorum. Bu "el"in dokunduğu yerler dudağım damağım oluyor. Düşünün bir yıl sonra bu elin dokunduğu yerde tebessümler açacak, güleceğim. Dudağımdan ve dilimden sözler dökülecek. Herhalde önce "Anne!" diyeceğim. Anne duyuyor musun beni? Seninle konuşacağım. Sana güleceğim. Kimilerine göre hâlâ daha var değilmişim, Nasıl olur? Varım ve gülücükler sunacak dudaklarım da olmak üzere ya, Hem sonra bir ekmek kırıntısı ne kadar küçük olursa olsun yine ekmektir. Öyle değil mi anneciğim? Ah bir konuşabilsem! Kaynakwh:

27 Ekim: Bugün pek mutluyum. İçimde tatlı bir kıpırtı başladı. Artık bir kalbim var. Kalbim atmaya başladı. Hayatım boyunca böyle atıp duracak. Sevgilerle dolduracağım kalbimi. Tıpkı anneminki gibi... Annem bedeninde iki kalbin birden atmaya başladığını bilseydi ne kadar sevinirdi! Duyuyor musun anne?
2 Kasım: Her gün biraz daha büyüyorum. Kollarım ve bacaklarım da biçimlenmeye başladı. Hele bir büyüsün kollarım bak nasıl kucaklayacağım seni anneciğim. Şu ayaklarım da tamamlansın da, beraber çiçekli bahçemizde yürürüz. Belki birlikte okula gideriz.

12 Kasım: Ah evet, Bunlar, bunlar ne kadar sevimli ve küçük şeyler. Aman Allah'ım parmaklarım da çıkmaya başladı. Bunlarla çiçek toplayacağım, annemin elini tutacağım, kalem tutacağım. Belki de güzel bir şiir yazacağım. Anneciğim, orada mısın? Ellerimi ellerinin arasına koymak için sabırsızlanıyorum.

20 Kasım: Oh, nihayet.. Annem doktora gitti. Burada olduğumu öğrendi.. Yaşasın! Doktor teyze özel bir cihazla gördü beni. Ultrason diyorlarmış. Resmimi bile çekti. Sevinmiyor musun anneciğim? Seneye kalmaz kollarının arasında olacağım,

25 Kasım: Artık babam da burada olduğumu biliyor. Fakat henüz kız olduğumun farkında değiller. Onlara sürpriz yapacağım..

10 Aralık: Bugün yüzüm tamamlandı. Artık iki güzel gözüm, bir küçük burnum, dudaklarım ve yanağım var, Anneme benziyorum galiba,

13 Aralık: Artık çevreme bakabiliyorum. Etrafım çok karanlık ama olsun. Yine de mutluyum. Yaşıyorum ve varım. Kısa bir süre sonra gün ışığını görebileceğim, renkleri ve çiçekleri tanıyacağım. Rüyamda gördüm. Dünyada gökkuşağı diye bir şey varmış.. Onu çok merak ediyorum.. Anneciğim, babacığım sizin yüzünüzü de göreceğim. Tanışacağız,. Mutlu olacağız. Gülüşeceğiz..

24 Aralık: Kulaklarım daha iyi duyuyor artık. Anneciğim,senin kalbinin seslerini duyuyorum. Benim kalbimin atışlarını da sen duyabiliyor musun? Hatta sesini bile tanıyabiliyorum. Sesin ne kadar tatlı, Hiç duymadığım bir şey bu, Güzel ve sağlıklı bir kız olacağım. Kollarında uyuyacağım, yüzüne bakacağım, o tatlı sesini dinleyeceğim. Benim için ninni de söyleyecek misin anneciğim? Sen de beni özlüyorsundur mutlaka, Beni koklayacaksın.. Çok seveceksin, değil mi? Kaynakwh:

28 Aralık: Anne burada bir şeyler oluyor. Doktor abla neden mutsuz bakıyor böyle... Sen acı çekiyor gibisin. Kalp seslerin değişti... Sustun. Benimle niye konuşmuyorsun anne? Anne, Anne, Anneciğim, Yüzümde soğuk bir şey hissediyorum. Anne, yüzümü parçalıyorlar... Anne bir şeyler yap, Anne, Kolumu çekiyorlar anne, Canım yanıyor anne... Anne, Ayaklarımı parçalıyor bu şey anne... Beni sana bağlayan damarı kopardılar anne, Anne kalbimi parçalıyorlar, Anneciğim, Anne, Anne, Ann, An.............

-Kürtaj işleminiz tamamlanmıştır hanımefendi...... Geçmiş Olsun!

bunu yazıyorsunuz iyi hoş da, tıbbi zorunluluklar nedeniyle kürtaj olmak durumunda kalan kadınları hiç düşünmüyorsunuz. ben yeni kürtaj oldum üstelik tüp bebekti, canımdan can gitti. şimdi bu fotoğraf ve yazının beni nasıl etkilediğini düşünebiliyor musunuz.. üstelik daha önce defalarca yazıldı burada, lütfen biraz daha özenli olalım... iyi günler..

Kesinlikle bu konu kapatılmalı, mecbriyetten kürtaj olan bir çok insan var ve bunları okudukça canları yanıyor. İsteyerek yaptıranlar için yazılmış bir yazı ama istemeden yaptıranları da düşünün lütfen.

mecburiyetten kürtaj olmak tabiki başka.Allah affeder.istek dışı bir durum sonuçta.kusura bakmayın ama keyfi olanlar da var ya da bunu aldıralım seneye yaparız diyen,çok zor durumu olmamasına rağmen "daha düşünmüyorum"deyip aldıran.geri çekilme takvim gibi saçma yöntemlerle korunup sonra "o kadar da korunmuştum" diyen.
benim bunu buraya yazma nedenim bir bebeğin de olsa hayatını kurtarmak.belki okuyup etkilenip bir kere daha düşünelim deyip vazgeçenler olacak,o kadar insan giriyor bu siteye.ama sizin yaşayacağınız 2 dakikalık moral bozukluğu daha önemliyse buyursunlar kaldırsınlar yazıyı.

bu yazı daha önce defalarca yazıldı, geçmiş sayfalarda göreceksiniz zaten eğer bakarsanız, yani tekrardan başka birşey olmamış ne yazık ki..ama hiçkimse böyle bir fotoğrafla süslememişti yazıyı ellerinize sağlık!!!!..

Bazı kişiler keyfi olarak hiç düşünmeden ha pardon yada keyiflerini düşünerek minicik bir yavruyu acımadan aldırabiliyorlar.Yada bekar çiftler birlikte oluyorlar ve istem dışı hamile kalıyorlar...Sonra tek çare Kürtajj...Bence bilgilendirme açısından mantıklı..

kötü etkileniyorum diyenler okumasın ozaman arkadaşlar okumayın üzmeyin kendinizi.
ama böyle yazıların yayımlanmasında fayda var diye düşünüyorum
söyleyeceğim sözler keyfi yere katil olanlara, zorunlu olup kürtaj olanlar üzerine alınmasın lütfen.
ben bebeğimi ağlatıyorum diye kızan kadının biri 2 çocuğu olmasına,sağlıklı olmasına ve maddi durumunun çok çok iyi olmasına rağmen yaşım geçti millet neder deyip kürtaj oldu bu katillik değilde ne
bi halt yiyorsan ve çocuk istemiyorsan korunnnnnnn kardeşimmm yaaa hiçmi dünya yüzü görmedin hiçmi bişe bilmiyosun bin tane yöntem varrrrr
ayyyyy ben ben hemen hamile kalıyorum diyorrr kürtaj olanların bir diğeride
hemen hamile kalıyorsan ilaç iç spiral katıl kondom kullan senin sorununu günahsız sebi çekmek zorundamııııı
bir diğerininde kocası vicdansızzzz doktor bebeğiniz özürlü olacak demiş adam habire biz bakamayız aldır aldır diye kadının başının etini yedi 9 ay ağladı kadın çok şükürr sağlıklı çocuğu bu doktorlar katil değilde nee
biz belli bir yaşa geliş kaza yada hastalık sonucu sakat kalmış yada zeka özürlü insanlarınızı sen sakatsın sen özürlüsün diyipde öldürüyormuyuz da minicik bir bebeği % 50 özürlü olma ihtimali var diyip aldıralım hemde kolunu bacağını parçalayarak bu vicdansızlık resmen kabul edilemez bir durum
ne olduda biz bukadar gaddar vicdansız bir toplum olduk gelecek kaygılarımızdan dolayımı katil olduk...
heeee birde ben hazır değilim anneliğe diyip katil olanlarda var maden hazır değildin neden hamile kalıyorsun kardeşim....
şu yada bu sebepden bebeğini parça parça edip öldürenler benim gözümde katildir bunun açıklanacak kabul edilebilir bir tarafı yok kesinlikle
son olarak katillere lanet olsun diyorummmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…