kürtajdan sonra eşimden uzaklaştım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Puxhu

Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son🎶
Pro Üye
Anneler Kulübü
27 Şubat 2012
17.307
29.544
798
4 gün önce kürtaj oldum bebeklerimi kaybettim.. ama eşimden de uzağım onunla konuşmak bile istemiyorum,beni öpmesi bile beni rahatsız ediyor artık ortak hiçbirşey yapmıyorum onunla resmen kaçıyorum ondan.. o da farkında ama dün bana yaşadığın kolay bişey değil seni anlıyorum ve ben bana böyle davrandığın için seni suçlamıyorum dedi.. ama benim elim de değil ki eşimi çok seviyorum oysa ki ne yapmalıyım arkadaşlar

Yaşadığınız çok kötü gerçekten de.
Ama eşinizin suçu var mı bu kayıpta?
Onun da üzülebileceğini düşünmüyor musunuz hiç?

bıraz kendıne zaman ver, senın yasadıgın her kadının kurtaj sonrası yasayabılecegı bır sıkıntı, hatta kımısı kurtaj sebebı olarak esını goruyor ,senın yuzunden dıye ,zmanla duzelıcene emınım acın cok taze cunku, daha 4 gun olmus

öncelikl çok geçmiş olsun acınız cok taze ama bence bir aile danısmanı yardımı alabılrsınz

Öncelikle çok geçmiş olsun ve inşallah bir daha böyle bir durum yaşamazsın. Kadın psikolojisini bozan bir durum.

Bir de merak ediyorum, neden kürtaj oldun? eşin mi istemişti kürtaj olmanı? Ondan niçin bu kadar uzak kalmak istiyorsun?

Sorduğum soruların cevaplarını bilmeden üstünkörü bir cevap olacak benimkisi.
Yaşadığın olaylar sonucunda eşinden uzaklaşma isteği ve ihtiyacı duyuyor olabilirsin. Bu durum tabii ki senin açından ne kadar sıkıntılı olsa da, bir o kadar da eşin içindir eminim ki.
Zaten sana "seni anlıyorum ve seni suçlamıyorum" demiş, seni düşünmeyen biri olsa bu cümleleri sarf etmez, farklı şekilde seni yargılayabilirdi.
Zamanla bu sorunu eminim ki kendin çözeceksin, ama eğer bu sorun devam ederse, eşin ile birlikte psikoloğa gitmeniz gerekebilir.
Her ne kadar kişiler bu tarz sorunları "ne olacak bir çoğumuzun başından geçti/geçebilir atlatırsınnnn" gibisinden teselli vermeye çalışsa da, insan psikolojisi malesef ki çok karışık.
Hele hayatımızın, yaşayış tarzımızın ve çevremizin bize neden olduğu sıkıntılar arttıkça, psikolojimiz en ufak bir sarsıntıda yıkılmaya meyilli..

Allah yardımcın olsun, inşallah tez zamanda mutlu günlerine dönersin :93:

böyle zamanlarda esler daha baglanirlar birbirlerine
hayret
sizin kürtaj olmaniza sebep esinz mi
o mu istedi yani

bence cok normal yasadiklariniz.. bende bebegimi kaybettim vve sadece esimin de degil.. hickimsenin hic bir dedigini kaldiramiyordum.. herseye sinir oluyordum.. esimin bana bir tost yaparmisin demesi sinirime dokunuyordu.. zamana ihtiyaciniz var.. cunku gercekten bu dusuk olaylari insanin psikolojisini cok bozuyor.. hele ki de hassas bir insansaniz.. ben cok yiprandim.. ama zamanla duzelir.. sadece esinizden zaman isteyin..

Son düzenleme:
seni anlıyorum arkadaşım yaşadığın kolay birşey deil hatta bir süre eşinden uzaklaşman da normal ama bunlar geçici durumardır bebeğini kaybettiğin daha 4 gün oldu zaten eşin de anlayışlı yaklaşmış sana eşini seviyorsun ve severek evlendiniz biliyorum bu kürtaj da onun bi suçu yok sen de bunu biliyorsun. dahalık bu şoku atlatamadın ne kendinde ne eşinde suç bulma düşünüp de kahretme kendini az hasarlarla atlatmaya çalış durumunu..

4 sene deseniz irdelenebilir ama henüz 4 gün.. kendinize yakınlaşmanız dahi zaman alacakken.. sizin rahatlamaya ihtiyacınız var.. düşüncelerinizden arınmaya ihtiyacınız var.. bir de neden lerle üzmeyin kendinizi..

geçmiş olsun.. kısa zamanda toparlanmanızı dilerim..

seni hatırladım diğer kunulardan polis esşiydin galiba .canım neden kürtaj oldun ?problem mi oldu ya bak üzüldüm şimdi kötü oldum.

yasadıgınız kolay bırsey degıl .etkılenmem cok normal .
eger kurtaja sebep esınız degıl ıse ,kısa zaman da toparlanırsınız.

hayır kürtaja eşim sebep değil ben ikiz bebeklerime hamileydim ve karnımda öldüler 6 haftalıklardı 4 gün önce de kürtaj oldum.. eşimin bi suçu olmadıgını bılıyorum ama onun kadar çabuk toparlanamıyorum ondan uzak duruyorum bi yere gittiğinde hep merak ederdim artık hiç merak bile etmiyorum

seni hatırladım diğer kunulardan polis esşiydin galiba .canım neden kürtaj oldun ?problem mi oldu ya bak üzüldüm şimdi kötü oldum.

evet tatlım eşim polis.. bebeklerim karnımda öldü o yüzden de kürtaj oldum canım

yasadıgınız kolay bırsey degıl .etkılenmem cok normal .
eger kurtaja sebep esınız degıl ıse ,kısa zaman da toparlanırsınız.

ama bu durum böyle giderse bebeklerimden sonra da eşimi kaybedicem kızlar anlatamıyorum bildiğiniz gibi birley degıl normalde evet eşime sığınmam gerekiyor ama o geldikçe ben kaçıyorum sanki ona çok yabancıyım

Aaaaaaaaaaaaa olamaz ne guzel mutluyun sen cok uzuldum hatirlamişsindir belki beni cok sevinmiştim arnizin ii oldugna hamile oldugna cok gecmiş olsun canim eşinlearana mesefa koyma neden boyle oldu neler hisseettinde eşine karşi boylebişy olustu

eşiniz sebep olmuş olsaydı normal bir durum derdim fakat okudum eşiniz sebep olmamış.
anlayışlıymışta bu duruma karşı daha 4. gün toparlarsınız umarım en kısa zamanda.

hatırladım tatlım.. neden böyle oldu bende anlam veremiyorum da hani bilirsin eşim çocuk istemiyordu ılk hamıle oldugumu ogrendıgımde aldıralım demesınden korkuyordum ama demedi.. belki o yüzden bilinç altıma mı yerleşti nedir bilmiyorum ama inanın ki bana bi yemekte ne var demesi bile batıyor içimden zıkkım var yer misin demek geliyor ooff (

Canim benim insallah en kisa zamanda toparlarsin kendini. Senin yasadigin cok kotu cok agir birsey ama unutma ki e$in icinde hic kolay degil oda bebeklerini kaybetti ve en onemlisi sana ulasamiyor bu onu daha da uzuyordur bide bu tarafindan bakmayi dene olmaz mi canim benim Allah yardimcin olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…