canım ya kıyamam sana .zaman tanı kendine bilinçaaltın onu suçluyor olabilir olumsuz düşünme lütfen .
tatlım bende öyle düşünüyorum ama mesela bebeklerime ben yavaş yavaş kıyafetler almıştım zıbınlar falan onları saklmış evin altını üstüne getirdim yok bulamıyorum nerde diyorum sakladım diyor vermem onları sana diyor ya sanane versene dedim tartıştık resmen
hatırladım tatlım.. Neden böyle oldu bende anlam veremiyorum da hani bilirsin eşim çocuk istemiyordu ılk hamıle oldugumu ogrendıgımde aldıralım demesınden korkuyordum ama demedi.. Belki o yüzden bilinç altıma mı yerleşti nedir bilmiyorum ama inanın ki bana bi yemekte ne var demesi bile batıyor içimden zıkkım var yer misin demek geliyor ooff(
tatlım bende öyle düşünüyorum ama mesela bebeklerime ben yavaş yavaş kıyafetler almıştım zıbınlar falan onları saklmış evin altını üstüne getirdim yok bulamıyorum nerde diyorum sakladım diyor vermem onları sana diyor ya sanane versene dedim tartıştık resmen
ilk gebelıgımdi kürtaj oldum eve geldık cevremde herkes var anneler falan eşim eve geldı yüzü asık gözlerimi kaldırıp yüzüne bakamadım o gun bugun gibi aklımda hala uzaklastık ilişkiye girmek aklımdakı son seydı o gunlerde ama bı kac gun sonra oturduk konustuk senın sucun değil benım sucumd eğil İLAHI TAKDİR. herseyı güzele bagladık zamanla eskı halımıze döndük cok zordu ardından bır dusuk daha bu sefer ilk sarıldıgım insan eşim oldu elimi ilk tutanda o oldu anladımkı herseyımde o olmalı ve 3. düşüğümde doktorun kapısında oturdum ağladım yıne yanımda o vardı 4. bebegımde ilk doktora gittiğim gün yanımda olmak istedi ben gel demeden gelmek istedi kötü sonuc almamdan korktu ama cok sukur zamanla aşıldı bu tür konular dılerımkı sende tez zamanda atlatırsın.. hıc caresizliğe kapılma RABBIM OL deyınce olur. unutma..
belki de aşılmayacak birşey değil ama bilemiyorum ona nasıl davranacagımı bılemıyorum dün yeter artık bu kadar uzaklaşma benden dedi benim suçum değil ben ayırmadım yawrularından seni dedi resmen ağladı ama ben sanki bi gaddar gibi sadece gözlerine baktım ve sustum teselli bile edemedim eşimi çünkü benim içim onunkinden kat kat fazla yanıyor
Elbette ki sizin canınız daha çok yanıyordur.
Ama haksızlık ediyorsunuz. Biraz toparlanın ve kendinize gelin.
İsyan etmeyin. Vardır bunun da bir hayrı mutlaka.
Eşinizin destekleri karşısında biraz daha makul olmaya çalışın.
En azından bir süre bu sıkıntıyı yaşayacağınızı ve sorununuzun onunla ilgili olmadığını anlatın.
Kendini edğersiz hissettirmeyin eşinize.
Bu duygu içinde büyürse mesafe açılır aranızda..
Allah razı olsun umarım az hasarla bu durumu atlatırım yoksa gerçekten eşimi de kaybedicemacınız büyük Allah rahmet eylesin..bebekleriniz cennette size şefaatçi ve sizi bekliyor..konunuzu okurken aklıma aslında tepkinizin eşinize değil kayınvalinize yada eşiniz tarafından birisine olduğu düşüncesi gelmiştiki son açıklamanızdada evet dedim asıl tepkiniz kayınvalidenize..Allah yardımcın olsun canım tepkini at eşine gösterme oda en az senin kadar acı çekiyordur birbirinize kenetenme zamanı..bırak kim ne dese desin kimin ne dediğine ne yaptığına takılma sen eşini eşinde seni seviyor birkere eşine sımsıkı sarılsan kendi içindekini hafifleteceksin..Allahım yardımcın olsun..bundan sonrada acı keder göstermeden mutlu günler sizlerle olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?