kürtajdan sonra hamile kalan var mi arkadaşlar?

konukyasmin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
15
0
1
37
6 yil kadar once kurtaj olmustum. Simdi 8 aydir deniyoruz ama bebegimiz olmuyor,bole bir durum yasayan varsa aranizda paylasirmisiniz lutfen.

4sene önce kürtaj oldum .iki sene korundum.son iki senedirde korunmayı bıraktığım halde olmuyo.rahim filmi çektirdim bişey çıkmadı.ama olmuyo nedense.

benim ilk hamileligmde bebegm 1 aylikken kendilignden dúştü. onun peşine adet olmadim. o ay hamile kalmişim

Bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum 4 ay korundum. Korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra tekrar hamile kaldım. Öncelikle stres yapma canım illa hamile kalacağım diye kafana takma oluruna bırak.. Ben
kafamdan attığım ay hamile kaldım..

Zorunlu kurtaj oldum kalp atimi yoktu.
Kese olusmustu. 8. Haftada kurtaj oldum.
Doktor 3 ay korunun dedi.
15 gun iliski yasak dedi
15. Gun iliskiye girdik ve hamile kaldim :)

15 gün mü saydın:))
15.günü de hiç es geçmemişsin..Tövbe tövbe:KK70:

Zorunlu kurtaj oldum kalp atimi yoktu.
Kese olusmustu. 8. Haftada kurtaj oldum.
Doktor 3 ay korunun dedi.
15 gun iliski yasak dedi
15. Gun iliskiye girdik ve hamile kaldim :)

idolümsünüz. bayıldım durumunuza. bende gelişim gayet iyiyken bitti malesef ama umut oldunuz bana. :KK46:

idolümsünüz. bayıldım durumunuza. bende gelişim gayet iyiyken bitti malesef ama umut oldunuz bana. :KK46:

Canim benim insallah en kisa zamanda aliriz guzel haberlerini.
Ilk gebelikmiydi
Genelde ilk gebeliklerde sorun oluyo kimle konussam.
Kurtajin hemen ardindan ayin sonunda aldigimiz guzel haber resmen bize yeni hediye gibiydi.
Kizim suan tam 2 yasinda.
Ve yeni kardes geliyo kizima
Kurtaj sonrasi bebek isteniliyorsa beklemek hata geliyo bana.
Rahim daha hazir oluyo bir gebelige daha

Korunmayı bıraktıktan 5 ay sonra hamile kaldım.bebeğimin kalbi durdu.kürtaj oldum.5 aydır da deniyoruz.bat 17 ağustos.hamile kalırsam yazarım buraya.

8haftalık bir kürtaj,ardından dış gebelikle tek tüp ,ardından ilk korunmasız ilişkide hamile kaldım.vakti saati nezamansa ozaman gelio bebişler , bazen yıllarca bekletiyo,bazen kayıplardan sora geliyo,bazende tek seferde...

Evet taniyorum birini 3 defa kürtaj oldu zorunlu degil. Ama su anda da hamile kalamiyor ve istiyor ama yasi da 38 felan

8. Haftada kalp atımı olmadığı için zorunlu kürtaj oldum. 3 ay korunduk sonra ilk ay hamile kaldım.

son dönemde dr gittin mi?

başka sıkıntın var mı?
son dönemde doktora gitmedim. bunun dışında son dört aydır adetlerimin öncesinde 3 gün kahverengi lekelenmeler halinde geliyor. günde bir damla şeklinde. budurumda adet başlangıç tarihimide belirleyemiyorum.doğal olarak yumurtlama günümüde.

Canim benim insallah en kisa zamanda aliriz guzel haberlerini.
Ilk gebelikmiydi
Genelde ilk gebeliklerde sorun oluyo kimle konussam.
Kurtajin hemen ardindan ayin sonunda aldigimiz guzel haber resmen bize yeni hediye gibiydi.
Kizim suan tam 2 yasinda.
Ve yeni kardes geliyo kizima
Kurtaj sonrasi bebek isteniliyorsa beklemek hata geliyo bana.
Rahim daha hazir oluyo bir gebelige daha
ben bunu duyduğuma çok sevindim. aklıma takmicam en azından artık. çok teşekkür ederim size.inşallah beklediğinize kavuşursunuz. darısıda bize inşallah

son dönemde doktora gitmedim. bunun dışında son dört aydır adetlerimin öncesinde 3 gün kahverengi lekelenmeler halinde geliyor. günde bir damla şeklinde. budurumda adet başlangıç tarihimide belirleyemiyorum.doğal olarak yumurtlama günümüde.
Canım doktorum ilk günlerde leke şeklinde geliyorsa adetin 1.günü lekenin geldiği ilk gün sayarız demişti. Bir de öyle dene istersen. En garantisi ovulasyon testleri tabiki :KK51:

Canım doktorum ilk günlerde leke şeklinde geliyorsa adetin 1.günü lekenin geldiği ilk gün sayarız demişti. Bir de öyle dene istersen. En garantisi ovulasyon testleri tabiki :KK51:
teşekkür ederim canım. leke günde bir damla şeklinde belli belirsiz olunca 4 gün sonrada yoğun bir adet kanaması başlayınca ben diğer 4. gün olan yoğun kanamalı başlayan günü birinci gün baza alıyordum. yumurtalama günümüde yanlış hesaplıyorum demekki. bu benim için çok önemli çünkü eşimle ayrı şehirlerde çalışıyorz. ona göre denk gelmeye çalışıyroum

Back
X