Esa331 Seni heycanla bekliyorum ravza bebek ♡ Kayıtlı Üye 27 Aralık 2017 466 156 18 1 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Esa331 #21 emily07 .!.: evet 2 kez kürtaj oldum . bebeğimin kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım. şuan 2 buçuk aylık bebeğim var. korkma inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun. rabbim isteyen herkese nasip etsin Genişletmek için tıkla... Canim cok saol icime su serptin kac ay araliklarla kurtaj oldun ve bebek yaptin canim
emily07 .!.: evet 2 kez kürtaj oldum . bebeğimin kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım. şuan 2 buçuk aylık bebeğim var. korkma inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun. rabbim isteyen herkese nasip etsin Genişletmek için tıkla... Canim cok saol icime su serptin kac ay araliklarla kurtaj oldun ve bebek yaptin canim
emily07 Şükürler olsun seni bana verene ♡pamuğum♡ Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2014 6.836 10.345 248 Denizli 6 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Esa331 #22 Esa331 .!.: Canim cok saol icime su serptin kac ay araliklarla kurtaj oldun ve bebek yaptin canim Genişletmek için tıkla... ben hiç korunmadım. kurtajdan 40 gün sonra adet gördüm. bir sonraki adette de hamile kaldım.
Esa331 .!.: Canim cok saol icime su serptin kac ay araliklarla kurtaj oldun ve bebek yaptin canim Genişletmek için tıkla... ben hiç korunmadım. kurtajdan 40 gün sonra adet gördüm. bir sonraki adette de hamile kaldım.