Kurtajdan sonra hamile kalan var mi ?

Esa331

Seni heycanla bekliyorum ravza bebek ♡
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
466
156
18
Ben 23 ekimde 8 haftalik bebegimin kalp atisi durudgu icin kurtaj olmak zorunda kaldim 2 adettim gecti ve hamile kalmak istiyorum bu sekilde olay yasayip hamile kalan arkadslar lutfen yazwrmisiniz cok korkuyirum ve cokta bebek istoyorum

canım kürtaj olmadım ama düşük yaptım dr yalnızca örnek almak için ufak bir müdahale yaptı
şimdi yeniden deniyoruz umutluyum bu aydan canım
ovulasyon testi yapabilirsin
çünkü kürtaj ve düşük sonrası değişimler olabiliyor yumurtlamada

canım kürtaj olmadım ama düşük yaptım dr yalnızca örnek almak için ufak bir müdahale yaptı
şimdi yeniden deniyoruz umutluyum bu aydan canım
ovulasyon testi yapabilirsin
çünkü kürtaj ve düşük sonrası değişimler olabiliyor yumurtlamada
Canim incir ve sogan kurunu biliyorum insallah namazlarimdada dua ediyorum korkuyorum ya tekrardan ayni seyleri yasarsam diye ☹

Canim incir ve sogan kurunu biliyorum insallah namazlarimdada dua ediyorum korkuyorum ya tekrardan ayni seyleri yasarsam diye ☹

kuzum o korku bende de vardı zamanla aştım
Allahın izniyle sorun çıkmaz
her gebelik böyle olucak diye birşey yok
rahat ol

Valla 22 gunde oluyo 28 duzensiz baya bi simdi hesaplamalarima gore ocagin 12 olucam tekrardan bakalim insallah olmamda :)))

inşallah canım
yumurtlama zamanını kaçırmamak için gün aşırı ilişki unutma tatlım

inşallah canım
yumurtlama zamanını kaçırmamak için gün aşırı ilişki unutma tatlım
Terbiyeslik ediyorum hakkini helal et canim her aksam yapiyoruz esim ama bakalim com kasik agrilarim var ama bilmiyorum

Terbiyeslik ediyorum hakkini helal et canim her aksam yapiyoruz esim ama bakalim com kasik agrilarim var ama bilmiyorum

kuzum takvim tutuyomusun? eger hesaplamana göre 12 ocakta adet olcaksan 14 çıkaralım bu ara senin yumurtlaman lazım
kasık ağrın ondan olabilir canım

bizde yapıyprız her akşam:KK48:
ayıbı yok tatlım bunlar olucakki bebişler gelcek insanın doğası bu:KK68:

kuzum takvim tutuyomusun? eger hesaplamana göre 12 ocakta adet olcaksan 14 çıkaralım bu ara senin yumurtlaman lazım
kasık ağrın ondan olabilir canım

bizde yapıyprız her akşam:KK48:
ayıbı yok tatlım bunlar olucakki bebişler gelcek insanın doğası bu:KK68:
Valla yapiyoruz canim bakalim insallah bu ay tutar adet programi var canim ondan bakiyorum ya bi gun gec ya bi gun erken oluyorum programda oda isem3 yariyo

Valla yapiyoruz canim bakalim insallah bu ay tutar adet programi var canim ondan bakiyorum ya bi gun gec ya bi gun erken oluyorum programda oda isem3 yariyo

program da işe yarar ama düzensizlik varsa yumurtlama zamanını ovu daha iyi bilir

Ben 23 ekimde 8 haftalik bebegimin kalp atisi durudgu icin kurtaj olmak zorunda kaldim 2 adettim gecti ve hamile kalmak istiyorum bu sekilde olay yasayip hamile kalan arkadslar lutfen yazwrmisiniz cok korkuyirum ve cokta bebek istoyorum
evet 2 kez kürtaj oldum . bebeğimin kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım. şuan 2 buçuk aylık bebeğim var. korkma inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun. rabbim isteyen herkese nasip etsin

Back
X