anam bacım profilindeki resim senn değil mi hiç kilon falan varmış gibi görünmüyor gerçi senin kendini nasıl iyi hissettiğin ayrı tabi inşallah istediğin kiloya ulaşırsın ben de bakalım bu ay çıkınca kilo almaya başlıcam herhalde çünkü çok karnım acıkıyor
canım benim seninde kutlu olsun sende bi anne adayısın rabbim en kısa zamanda sağlıcakla seninde kucağına almayı nasip etsin İNŞALLLAAHHHH.koklarım teyzesi öperim senin yerine uyansında bi bebiş..deyyancım seninde kutlu olsun geç oldu ama 2gündür yatılı misafirim vardı giremedim hiç nete
ah canım benm senin de kutlu olsun sen de bir annesin annelik iç güdüsü her kadında olduğu için bence kadınların hepsi birer anne benm oğluşum da gelse de annesinin anneler gününü kutlasa zaman geçmek bilmiyor daha 4 ay var bi an evvel geçse keşke...
canım benim seninde kutlu olsun sende bi anne adayısın rabbim en kısa zamanda sağlıcakla seninde kucağına almayı nasip etsin İNŞALLLAAHHHH.koklarım teyzesi öperim senin yerine uyansında bi bebiş..deyyancım seninde kutlu olsun geç oldu ama 2gündür yatılı misafirim vardı giremedim hiç nete
meleoşum çok sağol senin de kutlu olsun misafir olayı bende de var bi geliyorlar bi gidiyorlar bayağı bi yoğundum dün lojmandakiler falan vardı öyle işte
ben ölüyorum artık yaaa öksürükten dün gittimde doktora boğazlarım iltihap yapmış antibiyotik verdi ama öksürük şuurbu vermiyorlarmış emzirdiğim için o kötü oldu işde ne kendim uyuyabiliyorum ne eşimi nede bebişimi uyutmuyorum öksürükten...seinle yine karşılaşıyoruz bazende güzelim deyyan firar etti kayboldu hayırdır inşallah
ayy kızlar eşimin annesigil var 10 gündür bir giremedim nete bırakıp da uğrayamıyorum onun için bugün bi bakayım dedim umarım ikiniz de iyisinizdir melek oğlunu benim için öp kendinize iyi bakın
ben ölüyorum artık yaaa öksürükten dün gittimde doktora boğazlarım iltihap yapmış antibiyotik verdi ama öksürük şuurbu vermiyorlarmış emzirdiğim için o kötü oldu işde ne kendim uyuyabiliyorum ne eşimi nede bebişimi uyutmuyorum öksürükten...seinle yine karşılaşıyoruz bazende güzelim deyyan firar etti kayboldu hayırdır inşallah
Kürtajdan 6 ay sonra hamile kaldım Allaha şükür.
Kese gözüktü ama kalp atışı için henüz dr a gitmedik.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.var mı başka önce hüsran olup sonra sağlıkla bebeğini kucağına alan?