kürtajdan sonra sağlıklı gebelik yaşayanlar varsa lütfen yorumlarınızı bekliyorum

canım benim göbek bacak popo aldı başını gitmişti :)
al sen deyancımm sonra zayıflarız salla kiloyu

deyann melek anneeler gününüz kutlu olsun kuzularınızla nice mutlu günleriniz olsun, deyancım karnını okşa benim yerime meleğim sende paşamızı kokla :) çok öpüyorum.

deyann melek anneeler gününüz kutlu olsun kuzularınızla nice mutlu günleriniz olsun, deyancım karnını okşa benim yerime meleğim sende paşamızı kokla :) çok öpüyorum.

canım benim seninde kutlu olsun sende bi anne adayısın rabbim en kısa zamanda sağlıcakla seninde kucağına almayı nasip etsin İNŞALLLAAHHHH.koklarım teyzesi öperim senin yerine uyansında bi bebiş..deyyancım seninde kutlu olsun geç oldu ama 2gündür yatılı misafirim vardı giremedim hiç nete

ah canım benm senin de kutlu olsun sen de bir annesin annelik iç güdüsü her kadında olduğu için bence kadınların hepsi birer anne benm oğluşum da gelse de annesinin anneler gününü kutlasa zaman geçmek bilmiyor daha 4 ay var bi an evvel geçse keşke...

meleoşum çok sağol senin de kutlu olsun misafir olayı bende de var bi geliyorlar bi gidiyorlar bayağı bi yoğundum dün lojmandakiler falan vardı öyle işte

kızlar en bu misafirleriniz yahu hiç eksik olmuyorlar,

benim bilgisayarım bozuldu 4 güne yakın yokum sonra görüşmek üzere

gelince haber ederim

minnoşları çoook öpüyorum

kıslar niye sesiniz çıkmıyor

deyann iyi misin minnoşumuz iyi mi

melekcim sen nasıl oldu

ben ölüyorum artık yaaa öksürükten dün gittimde doktora boğazlarım iltihap yapmış antibiyotik verdi ama öksürük şuurbu vermiyorlarmış emzirdiğim için o kötü oldu işde ne kendim uyuyabiliyorum ne eşimi nede bebişimi uyutmuyorum öksürükten...seinle yine karşılaşıyoruz bazende güzelim deyyan firar etti kayboldu hayırdır inşallah

kıslar niye sesiniz çıkmıyor

deyann iyi misin minnoşumuz iyi mi

melekcim sen nasıl oldu

ayy kızlar eşimin annesigil var 10 gündür bir giremedim nete bırakıp da uğrayamıyorum onun için bugün bi bakayım dedim umarım ikiniz de iyisinizdir melek oğlunu benim için öp kendinize iyi bakın

meloşum geçmiş olsun dikkat et kendine bu havalar aldatır adamı bende de faranjit var iyice azdı 1 haftadır nolcak bilmem artık burası hiç ısınmadı

meloşum geçmiş olsun dikkat et kendine bu havalar aldatır adamı bende de faranjit var iyice azdı 1 haftadır nolcak bilmem artık burası hiç ısınmadı

saolasın canımmm...sanada geçmiş olsun.işte havalara aldandık şimdide çekiyorum cezamıııallah cezamı verecekkkk derken verdiii

Konu çoook eski ama yazılanlar çok olumlu.hemen hamile kalan çok.hayırlısı olsun.

Kürtajdan 6 ay sonra hamile kaldım Allaha şükür.
Kese gözüktü ama kalp atışı için henüz dr a gitmedik.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.var mı başka önce hüsran olup sonra sağlıkla bebeğini kucağına alan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…