incir suyunu bende duydum ama ...deyyancım nasıl işse artık bebeğin doktoru kayısı yeme gaz yapar falan dedi hoşafını bile içme dedi onun için kayısıda yiyemiyorum işde dün çıktım doktora allahdan dikişi patlatmamışım ilaç verdi işde onu kullandımda tuvalete çıktım rahatladım biraz biz kadınların işi ne zor yaaa.doğum yapan her kadın kabız olurmuş dikişlrin korkusu oluyorya acıyacak diye her kadında oluyormuş ama benim 28gün oldu bugün bebiş doğalı bak sıkıntı çekiyorum hala normalde dikişlerim hiç acımıyordu ama kabız olunca işde mahvoldum
onunla geçmiş olsun melekcim ama kivi ve marulu özellikle dene kaç dikişin vardı canm benm dökülmediler mi daha
4tane falan dikişim vardı canım döküldüde 1tanesi kaldı o dökülömedi işde
ayy ne güzel ben bayağı bi atıyolar 10-15 tane diye biliyordum ondan da korkuyordum o yönden iyiymiş... o da dökülür artık meleğim 1 tanecik kalmış kanamn nasıl hala var mı dedikleri gibi 40 gün sürüyor mu acaba bide doğumdan hemen sonra kanama durumu nasıl oluyor çok mu acaba.... bissürü soru sordum valla okurken başın ağrımaz inşallah
ben hiç duymadım kızz 15falann...dogum bittiği an başladı kanama orada çocuk bezinden çokk büyük hani şabanın hanzo filminde bağlıyorlardıya onun gibi bez bağlıyorlar artı bir kaç tane daha veriyorlar ondan çünkü normal pet tutmaz çünkü su gibi kan geliyo ertesi günü hemen azalıyo canım 40gün sürmüyo benim 15gün falan geldi sonra bitti şimdi günde 1veya 2damla gibi geliyo annemde 40gün boyunca normaldir o diyo birde ben kansızım zaten ondanda fazla gelmedi ama antibiyotik falan filan ilaç veriyorlar doğumdan sonra onlarda kesiyo galiba
alemsin melek nerden geldi aklına hanzo...
ben de kansızım ve adetim evvelden beri çok olur nedense alışkınım ama insanı tedirgin eder herhelde su gibi vıcık vıcık sen atlattın ne güzel darısı bana artık
kız ama çok komik bebek gibi altımı bağladı ebeler dikiş atılıncaöyle tedirgin olma yaa geçiyo o gün hemen nrmale dönüyo gerçi kişiden kişiye değişir belki ama bilemicem...atlattık çok şükür yaa ama mutsuzummmmmm kocam hasta olmuş 3gün rapor almıştı yanımıza geldi balıkesire oğluşumla bizi görmeye ama 1saat sonra geri gidecek off yaa gerçi 10gün sonra bizde döneceğiz istanbula ama yinede zor oluyo yaa rabbim kimseyi ayırmasın
amin canım benm yine senn memleket yakın oturduğun yere ben doğumdan sonra allah nasip ederse gitmeyi düşünüyorum ama otobüsle 12 saat arabayla 9 saat ne yapcam bilmiyorum çocuk perişan olur yolda diye gitmicem artık seneye yaza anca gideriz valla tadını çıkar melek bebişinle annenlerde oh ne güzel imrendim şimdi memem şişecek annemi özledim
kız hem beni üzdün hemde güldürüyon avucunu yalada şişmesinnbana hep ya adanada yada balıkesirde yap doğumu dediler bende kocamı yanlız bırakmamak için ne annemlere ne kayınvalideme gitmedim ama bebek doğunca sorumluluk o kadar artıyorki birde ilk bebek bakımını bilmiyorsun falan mecbur kaldım geldim ..aklım eşimde ama iyikide gelmişim sağolsun gece gündüz annem bakıyo ben sadece emziriyorum
merhaba bugün deyancım bana selam verince utandım aaa dedim ben bizim ikilinin hatrını sormamışım,
nabersiniz, deyann nasıl gidiyor hayat
melekmehmet dikişlerden kurtulabildin mi canım minnoş nasıl.
deyann isim düşündün mü,
olur mu öyle hiç canım benm baktım online sın bi hatır sorayım dedim isim konusuna gelince eşimin adı ahmet çocuğa da ahmet eymen koyalım diyor gerçi eymen benm beğendiğim ahmet onun istediği bi de nasuh ismini düşünüyoruz bakalım artık teyzesi
ahmet ismini çok severim, eymende çok güzel, nasuhda :) yerim ben onun minik ayaklarını ellerini
darısı sana inşallah canım benm dualarımdasın senn de olur bizde onu severiz teyzeleri var bir sürü onu yere ğöğe koymayız olsunda sen bi gör
ahh ne güzel olur deyanım inşallah hayırlısıyla, ohh sağlıcakla gelsin kuzular,
merhaba bugün deyancım bana selam verince utandım aaa dedim ben bizim ikilinin hatrını sormamışım,
nabersiniz, deyann nasıl gidiyor hayat
melekmehmet dikişlerden kurtulabildin mi canım minnoş nasıl.
deyann isim düşündün mü,
allaha şükürr dikişler geçti kurtuldum rahatladım kabızlık sorunumda bitti hihihiiioğluşum artık gülmeyi öğreniyo teyzesi yarın kırkımız çıkıyo yarından sonrada istanbula dönüyoruz inşallah..sen nasılsın canım görüşemiyoruz çoktan beri....deyyancım sen nasılsın nasıl geçiyo hamilelik rahat mı varmı bi sıkıntın problemin güzelim..bende eymen ismini istemiştim eymen veya utku koyacaktım ama nasıl olduysa eşim ikna etti beni tahada taha oldu paşanın ismi doğsunda isim kolay
oyy melekim ne yapayımvallaha bugün üçlü test yaptırdık bide akıntı yüzünden idrar tahlili verdim idrar yollarında enfeksiyon başlangıcı var dedi ilaç falan yazdı meğerse sol kasığımdaki ağrı ondanmış monurol diye bi ilaç bi de fitil verdi onları kullanıcam artık öyle yani dikişlerinin iyileştiğine sevindim daha da rahat edersiin şimdi isim işine gelince doğru diyosun doğsunda isim kolay
oyy melekim ne yapayımvallaha bugün üçlü test yaptırdık bide akıntı yüzünden idrar tahlili verdim idrar yollarında enfeksiyon başlangıcı var dedi ilaç falan yazdı meğerse sol kasığımdaki ağrı ondanmış monurol diye bi ilaç bi de fitil verdi onları kullanıcam artık öyle yani dikişlerinin iyileştiğine sevindim daha da rahat edersiin şimdi isim işine gelince doğru diyosun doğsunda isim kolay
allaha şükürr dikişler geçti kurtuldum rahatladım kabızlık sorunumda bitti hihihiiioğluşum artık gülmeyi öğreniyo teyzesi yarın kırkımız çıkıyo yarından sonrada istanbula dönüyoruz inşallah..sen nasılsın canım görüşemiyoruz çoktan beri....deyyancım sen nasılsın nasıl geçiyo hamilelik rahat mı varmı bi sıkıntın problemin güzelim..bende eymen ismini istemiştim eymen veya utku koyacaktım ama nasıl olduysa eşim ikna etti beni tahada taha oldu paşanın ismi doğsunda isim kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?