kürtajdan sonra sağlıklı gebelik yaşayanlar varsa lütfen yorumlarınızı bekliyorum

sağol canım benm ilaçları kullannca ağrılar gitti ama bu fitil akıntıyı söktüğünden midir nedir çok fazla geliyor

amann benimde çokk akıntım oluyordu valla..geçmiş olsun sanada canım ii yine sebeb
i bulunmuşya ağrının ilacını iç aksatmadan tez zamanda geçsin

inşallah geçer canım benm sanırım bu fitil söktürüyor bayağı bi çok geldi fitilden sonra baklım artık inşallah biter hamilelik bitene kadar hiç kuru kalamıcam herhalde

bende aranıza yeni katıldım arkadaşlar ..2 kez kürtaj oldum..ilkinde kalbi durdu ikinci de boş gebelik oldu..son kürtajın üstünden 4 ay geçti ve dr.tahlillerimi yaptı guatr çıktı,şimdi onun tedavisi başlayacak.birde mayısta rahim filmi çekecek..sağlam adımlarla gidiyorum inşallah bu kez ben de anne olurum sizler gibi o kadar çok istiyorum ki....

canım benim yaa çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda verir inşallah ...guatr bendede var canım yaa ama sorun etme ilacını kullanırsın aksatmadan tedavinide olursun sağsalim bebşinide alırsın inşallah kucağına

oyyy kırkbirbuçukkere maşallahhhh kuzucuna canımmm...şimdi minicik günden güne büyüyecek annesi artık rabbim nazarlardan korusun siziii

maşallah maşallahhh, daha nice güzellikleri nasip olsun, aman herşey yolunda olsunda sen kuru kalma annesi,:) öpüyorum çok

teşekkürler arkadaşlar allahım herkese tüm isteyenlere versin bu heyecanları onlarda yaşasın inşallah

deyann melek naber napıyorsunuz, bende bir dğeşiklk yok evde bir iki değişiklik yaptım evde temizlik yapıyorum bu aralar bir yoğunluk var misafirler falan :) offf yani

bebek olayında bir gelişme yok, birde 1 kg verdim. sizler nasılsınız

iyiyim canım sen nasılsın burayı okuyunca face açtım oradan konuşuruz diye ama çıkmışsın.valla bendede bi değişiklik yok bebişle uğraşmaya devam..ohh misafir iyidir canımm benim istanbulda hç akrabam tanıdığım yok insan sıkılıyo eşiminde hiç yok kimseye gitmiyoruz pekde gelen olmuyo sıkılıyorum çok offfff:2:kız nasıl verdin kiloyu bugün eşimle bizde girdik rejime sonra markete gittik tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dayanamadık aldık yine birşeyler yedik ben emziriyorumn amadikkat etmem lazım göbek olduğu gibi duruyo açtık müziği oyna oyna eşimle yorulduk ama durmadanda yiyiyoruz nasıl vereceksek

ne yapayım hayatım uğraşıyorum evde şu aralar misafir gelip gidiyor uğraşıyorum işte...ayy temizlik dedin de ben bu gidişle şöyle dip köşe temizlik yapamayacağım galiba çocuk doğana kadar senin bebek işine gelince de inşallah bu ay tutar arkadaşım şöyle en yaramazından bi tane allahım sana da nasip etsin inşallahhhh

kız meloşum dert ettiğin şeye bak her şey kilo gibi olsa hayatım emzirdikçe gider boşverrrr aklıma gelmişken senin oğlanın hareketlerini ne zaman tam olarak hissettin vallaha dr.a gittiğimde hareket ediyor ultrasonda dr.hissediyor musun diyor yok dedim o zaman 2 hafta sonra gör sen dedi bi sana sorayım dedim

ahh ahh gitmiyo kuzucum gitmiyo bu kilolar yersen gidermi ama dimiii koca boğazıma hakim olamıyorumkiii yahuuu:26:3aylıkken hissetmiştim canım 18 veya 19haftalık olması lazım o arada brşey canım...zaten ilk zamanlar hissedemiyorsun tam biz hareket halindeyken falan oynuyo ediyorya birde daha minicik annesi küçücük ayağı var tekmelese bile tam hissedilmıyoo oyyy ne günlerdi yaaa hamileliğimimi özledim neeeee:119:

bende de tam tersi bir durum var meleğim 8 yıldır aynı kilodayım bugün 19 haftalık olduk tam 2 kilo aldım o da sadece göbekte duruyor bakalım ne kadarla bitireceğim hamileliği gerçi görümcem 5. ayında 3 kilo birden almış birden alınıyormuş bakalım artık aman çocuğum olsunda sağ salim veririm kiloyu

melekcim selamlar bende koşturma full, önce evdeki tüm abur cubur olayını kaldırdım : kardeşime verdi ne kadar çikolata kuruyemiş cips falan varsa, akapunktura gidiyorum 2 kilo verdim, anam napim baktım bebek olmuyor :) başka şeylere kafa yoram dedim

meleğim hiç kafayı takma paşam emekleme yürüyemeye geçsin anında gitcek kilolar

deyann 5. ayından sonr açok alınıyor kilo sanırım çünkü benim tanıdğım tüm hamileler 6. ayında :) full aldıa ama olsunnnn alınan kilo olsun.

ahh ahh ben bi boğazı kesebilsem herşey olacakda yok anacım bi türlü yemeden vazgeçemiyorummm ..bendemi gitsem ne akapuktura off offf...inşallah devamı gelir canım kiloların verirsinde kurtulursun

anam bacım profilindeki resim senn değil mi hiç kilon falan varmış gibi görünmüyor gerçi senin kendini nasıl iyi hissettiğin ayrı tabi inşallah istediğin kiloya ulaşırsın ben de bakalım bu ay çıkınca kilo almaya başlıcam herhalde çünkü çok karnım acıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…