Kürtajdan sonra tekrar hamile kalanlar yardımlarınızı bekliyorum

nisann_tr

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
2.590
3.930
133
38
Kızlar dört ay önce bebeciğimin kalbinin durması sonucu hamileliğim kürtajla sonlandı (ilk hamilelikti)
Psikolojik boyutu ayrı, tıbbi boyutu ayrı.. Bulunduğum yerde biri devlet ikisi özel üç hastane var Hepsinin kadın doğumcularını dolaştım Bunun çok yaygın ve normal olduğunu, derin araştırmalar gerektirecek bir şey olmadığını söylediler.
Kürtajı yapan doktor, tekrar hamilelik olursa testte görür görmez gel, ilaca ve keseyi görünce de iğneye başlatacağım demişti.
Ve bu sabah BAT'a 4 gün kala hamilelik testinde silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm. Yaşadığımız acı tecrübeden dolayı bunu hem mutluluk hem de binbir korkuyla karşıladık.. Hemen gel diyen doktoru en erken pazartesi görebilirim.
Fakat hastanede sekreterlik yapan bir arkadaşım bana, bu doktor sende kan pıhtılaşmasını olduğunu bilip bilmeden nasıl iğne ve ilaca başlatacak? pıhtılaşma varsa bile derecesi belki çok ileri ve verdiği iğne yetersiz gelecek? gibi şeyler söyledi..
Sizce ne yapmalıyım? bu testler sanırım sonucu çok geç çıkan testler.. pazartesi il dışına özel hastaneye gdip pıhtılaşma testi yaptırsam sonucu almam ne kadar sürer? arkadaşımın fikrine siz ne diyorsunuz?

gözün aydin simdiden insallah saglikli bir gebeliktr.benimde iki kez kaybim oldu testi yaptramadn hamile kaldm tekrar.
bu hamilelgmde ilk dr a gittim kese gorundgu muaynede kendisine anlattim ve bu ucuncu kayip olacak kaybedersem dedim bunu kaybetmek istemiyrm dedim.ofa bana progestan ve coraspin baslatti sagolsun.progestani 12.haftaya kadr kullandim coraspini de 32 ye kadr kullanicam allahin izniyle.onlem amacli verebolr dr un sana ilac.hamileyken testler yapiliyo mu bilmiyrm ama bana hic demedi git yaptr diye.
ama ayrintili usg de damaralrda direnc tespit ederlerse ignrye baslatylar boldgm kadaryla o da ilerleyen donemlerde.dr un daha iyi bilgi verir bence

gözün aydin simdiden insallah saglikli bir gebeliktr.benimde iki kez kaybim oldu testi yaptramadn hamile kaldm tekrar.
bu hamilelgmde ilk dr a gittim kese gorundgu muaynede kendisine anlattim ve bu ucuncu kayip olacak kaybedersem dedim bunu kaybetmek istemiyrm dedim.ofa bana progestan ve coraspin baslatti sagolsun.progestani 12.haftaya kadr kullandim coraspini de 32 ye kadr kullanicam allahin izniyle.onlem amacli verebolr dr un sana ilac.hamileyken testler yapiliyo mu bilmiyrm ama bana hic demedi git yaptr diye.
ama ayrintili usg de damaralrda direnc tespit ederlerse ignrye baslatylar boldgm kadaryla o da ilerleyen donemlerde.dr un daha iyi bilgi verir bence

Allah sağ salim kucağımıza almayi nasip etsin inşallah
Canım sana coraspin vermiş ama kan sulandirici iğne vermemiş anladigim kadarıyla Bana onu da vereceğinden bahsetti

Allah sağ salim kucağımıza almayi nasip etsin inşallah
Canım sana coraspin vermiş ama kan sulandirici iğne vermemiş anladigim kadarıyla Bana onu da vereceğinden bahsetti
sagol canim amin insallah.e ne guzel işte sen dr unun dedgni yap.allahin da izniyle bisey olmaz insalalh saglikla alirsn kucagina

Slm cnm
Ben de mart ayinda kurtaj oldum. Suan hamileyim. Progestan ve coraspin kullaniyorum. Doktorumun dedigine gore daha sonra igneye cevrilecek.
Ben de pihtilasma testi yaptirmadim var mi yok mu bilmiyorum ama hangi doktora gitsem coraspin onerdi.
Allaha tevekkul etmekten baska caremiz yok. İns hayirlisindan sag salim kavusuruz bebeklerimize.

Cnm coraspin ve ıgne kullanılıyor ama pıhtılaşma olunca bu ıkısıde kanı sulandırıcı ozelıgı var ama sen doktorundan habersiz coraspirıne baslama bana kalırsa Bn hamılelıgım boyunca ıkısnıde kullandım bnde pıhtılaşma vardı cunku genetik test ıste doktorundan cunku pıhtılaşma nın dereceleri var

Cnm coraspin ve ıgne kullanılıyor ama pıhtılaşma olunca bu ıkısıde kanı sulandırıcı ozelıgı var ama sen doktorundan habersiz coraspirıne baslama bana kalırsa Bn hamılelıgım boyunca ıkısnıde kullandım bnde pıhtılaşma vardı cunku genetik test ıste doktorundan cunku pıhtılaşma nın dereceleri var

İşte bu doktor bu testleri istemeden başlatacak iğne ve coraspine Bu testler hamile iken yapılıyor mu bilginiz var mı

İşte bu doktor bu testleri istemeden başlatacak iğne ve coraspine Bu testler hamile iken yapılıyor mu bilginiz var mı
Bn Kurtaj dan sonra yaptırmıstım cnm 2 . düştükten sonra araştırma hastanesinde yaptırdım kendim yapılmasını istemşstın Bı kac ay beklemiştim sonuc cıkınca gebe kalmadan doktor tavsiyesiyle basladım coraspirıne gebe kalınca ıgneyı kullanmaya baslamıstın sadece kan alınıyo esınden ve senden genetik test bu yapılır die düşünüyorum ama sen iyice Bı arastır cnm eger pıhtılaşma varsa gercekten ınsalah yoktur ama gebeligın sıkıntılı gecmesın genelde ılk düşüklerde yapmıyorlar genetik test bnde dedıgın gıbı 2. Düştükten sonra yaptırmıstım bu arada Bn heterızıgot um yanı taşıyıcı bıde kalıtsal olan var homozigot var yanı ayrı ıgne kullanılıyor ikisinde o yuzden dedim pıhtılaşma çeşiti var DİE

Kızlar bugün kan testi yaptırdım sonuç 47.7
Adetimin 25. Günündeyim
Doktora ancak salı gün gidebileceğim Aslında coraspin bugün eczaneden alıp kendim başlayayım dedim ama bi de kendi başına is yapma dedim
Üç aydır hamile olmadığım halde içtiğim folik asit şimdi evin içinde kayboldu Neyse salı gün doktor yazar yine
Şimdi beta HCG artacak mi Artarsa kaç katı? Her doktor kontrolünde ters bir durum mu var vs vs..
Neyse şikayet etmiyorum yeter ki sonu iyi olsun

kızlar bende 1 bucuk senelik evliyim ve 6-7 ay denedikten sonra olmayınca doktor klomen basladı ve ovitrelle oldu. daha sonra klomen,n ilk ayında hamile kaldım. ne yazıkki 9 haftalıkken düşük yaptım parca kaldıgı içi,n kürtaj oldum.ve şimdi kürtajdan sonra 44 günüm ama hala adet belirtisi yok bende hamile kaldıgım ay da böyle sessizdi vücudum.ne zaman test yapmalıyım 32.günde denemeye başladık o günden beri de hep deniyoruz çünkü benim yumurtlamam hep baya gec oluyor bana yardımcı olurmusunuz?acaba doğru zamanı tuttrumus olabilirmiyim hiç adet olmadan hamile kalan var mı ?

kızlar bende 1 bucuk senelik evliyim ve 6-7 ay denedikten sonra olmayınca doktor klomen basladı ve ovitrelle oldu. daha sonra klomen,n ilk ayında hamile kaldım. ne yazıkki 9 haftalıkken düşük yaptım parca kaldıgı içi,n kürtaj oldum.ve şimdi kürtajdan sonra 44 günüm ama hala adet belirtisi yok bende hamile kaldıgım ay da böyle sessizdi vücudum.ne zaman test yapmalıyım 32.günde denemeye başladık o günden beri de hep deniyoruz çünkü benim yumurtlamam hep baya gec oluyor bana yardımcı olurmusunuz?acaba doğru zamanı tuttrumus olabilirmiyim hiç adet olmadan hamile kalan var mı ?

Canım ben hiç adet olmadan hamile kalanı duydum Bu durumu kendim de çok sorgulamıştım o zamanlar

Özel kurumlarda 1 hafta da çıkıyor test sonucu yanlış hatırlamıyorsam. Devlet hastaneleri en az 3kayip da yapıyor demişlerdi. Ben ilk kayıp dan sonra yaptırdım kendim istemiştim doktordan pıhtılaşma problemim çıkmadı. Ama yine de her doktor bana coraspin veriyor. Hatta hamile kalırsam doktor testlerde sorun olmamasına ragmen iğne başlatacağını söyledi. Her mutasyon u tahmin edemiyoruz önlem almakta fayda var demişti

Bugün doktora gittik tekrar İsterseniz biz özelde pıhtılaşma testi yaptırabiliriz dedim Hayir yaptirmayin zaten gebelikte ötesi yaptırmak olumsuz sonuç verebilir igneye devam dedi
Doktorun bildiği vardır deyip ona güveniyoruz artık
Allah'a emanet tabi önce ..

Özel kurumlarda 1 hafta da çıkıyor test sonucu yanlış hatırlamıyorsam. Devlet hastaneleri en az 3kayip da yapıyor demişlerdi. Ben ilk kayıp dan sonra
Bugün doktora gittik tekrar İsterseniz biz özelde pıhtılaşma testi yaptırabiliriz dedim Hayir yaptirmayin zaten gebelikte ötesi yaptırmak olumsuz sonuç verebilir igneye devam dedi
Doktorun bildiği vardır deyip ona güveniyoruz artık
Allah'a emanet tabi önce ..
İçinizi ferah tutun Allah yardımcınız olsun.

Kurtaj dan 3 ay sonra pihtilasma testlerim yapildi sonuclar 1 ayda cikti ve ciktiktan 4 gun sonra hamile oldugumu ogrendim pihtilasma testlerine gore igneye basladik ama acikcasi test yapilmadan igne kullanmak bana mantikli gelmiyor

Kurtaj dan 3 ay sonra pihtilasma testlerim yapildi sonuclar 1 ayda cikti ve ciktiktan 4 gun sonra hamile oldugumu ogrendim pihtilasma testlerine gore igneye basladik ama acikcasi test yapilmadan igne kullanmak bana mantikli gelmiyor

Bana da gelmiyordu ama artık kullanmayı bırakmayı da göze alamam tabi ki..

Back
X