Kürtajdan sonra tekrar hamile kalanlar yardımlarınızı bekliyorum

nisann_tr

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
2.590
3.930
133
38
Kızlar dört ay önce bebeciğimin kalbinin durması sonucu hamileliğim kürtajla sonlandı (ilk hamilelikti)
Psikolojik boyutu ayrı, tıbbi boyutu ayrı.. Bulunduğum yerde biri devlet ikisi özel üç hastane var Hepsinin kadın doğumcularını dolaştım Bunun çok yaygın ve normal olduğunu, derin araştırmalar gerektirecek bir şey olmadığını söylediler.
Kürtajı yapan doktor, tekrar hamilelik olursa testte görür görmez gel, ilaca ve keseyi görünce de iğneye başlatacağım demişti.
Ve bu sabah BAT'a 4 gün kala hamilelik testinde silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm. Yaşadığımız acı tecrübeden dolayı bunu hem mutluluk hem de binbir korkuyla karşıladık.. Hemen gel diyen doktoru en erken pazartesi görebilirim.
Fakat hastanede sekreterlik yapan bir arkadaşım bana, bu doktor sende kan pıhtılaşmasını olduğunu bilip bilmeden nasıl iğne ve ilaca başlatacak? pıhtılaşma varsa bile derecesi belki çok ileri ve verdiği iğne yetersiz gelecek? gibi şeyler söyledi..
Sizce ne yapmalıyım? bu testler sanırım sonucu çok geç çıkan testler.. pazartesi il dışına özel hastaneye gdip pıhtılaşma testi yaptırsam sonucu almam ne kadar sürer? arkadaşımın fikrine siz ne diyorsunuz?

bende iki kez kürtaj oldum. şuan 3.hamileliğim ve bende o iğneden vuruluyorum. bende test yaptırmadım. şükürler olsun bebeğim iyi. bence arkadaşını dinleme doktoruna git ve o iğneye başla. o iğnenin ne sana nede bebeğe bir zararı yok. sonuçta doktor okumuş biri ve bir bildiği varki o iğneyi önermiş. sonradan çok pişman olursun arkadaşımı dinledim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…