Kürtajla alakalı lütfen bakabilirmisiniz?:(

Kendiliğinden ve ilaç ile düşebiliyor. Ekstra bir müdahale olması sanki sakıncalı gibi geliyor bana canım. Amin teşekkür ederim

Canım herzaman kendiliğinden düşmeyebilir
Misal benimki düşmedi ne ağrım ne kanamam olmadı 10+3'e kadar bekledim ama bekledikçe de rahimde yapışıklık olabiliyor ve kürtaj daha zorlaşıyor
Doktor son gittiğimde bana "Bebeğin eşi şişmiş muhtemelen yapıştı" demişti çok beklediğimden.... Böylede zararlı
Zaten banada önce dil altı ilaç verdiler rahim ağzı açılsın yumuşasın diye kanamam ve sancım geldi 2,5 saat bekledim sonra kürtaja aldılar

Dusuk kendiliginden olsa kanama olur.kalp durmalarinda kanama vs gibi belirti olmuyor tehlikede burda zaten.baska nedenden bebek dusurenler illaki ultrason girip bakiliyor parca kalirsa rahim enfeksiyon kapiyor ve geri donusu yok.banada dil alti hapi verdi dr kanama baslayinca kurtaja alindim vakumla aliniyor artik yoksa eski usul olsa rahim kazinicakti rahime zarar gelirdi.

6+5 gunlük kalp atısı durdu diyerek 1 devlet 2 ozele göründüm hepsi kürtaj dedi ne agri ne sizi ne kanama hicbirsey sonuc olarak kürtaj oldum. 1 sene sora 2. kez hamile kaldim 39+5de dogum yaptim cok sukur.

cok cok gecmis olsun Allah sanada bi evlat nasip etsin cok zor bi durum bunu yasamis biri olarak biliyorum ama sonu mutlu oldu kizım oldu sizinde olcak insallah..

İnşaallah canım amin teşekkür ederim
Allah bağışlasın kızını Maaşallah...
İnşaallah kısa zamanda kalırım ya hayırlısıyla sağlıkla yaşım geçiyor çünkü

İnşaallah canım amin teşekkür ederim ❤
Allah bağışlasın kızını Maaşallah...
İnşaallah kısa zamanda kalırım ya hayırlısıyla sağlıkla yaşım geçiyor çünkü ☹
insallah cnm kurtaj oldum olmaz vs gibi hic dusünme sen stresde yapma sakın.
Rabbim hayirlısıyla verir bu acınıda dindirir..

Evet canım haklısın bazı durumlarda mecbur kalınırsa tabi müdahale edilmeli
Sistem aynı heralde banada aynısını yaptılar dil altı ilaç verip beklettiler ama vakummu bilmiyorum inşaallah öyledir devlette oldum ben gerçi Zeynep kâmil nam salmış iyi bir hastane.... sana hangi antibiyotiği verdiler canım? Benimki azax diye bişey 3 tane var içinde sadece günde bir tane kullandım 3 günde bitti

insallah cnm kurtaj oldum olmaz vs gibi hic dusünme sen stresde yapma sakın.
Rabbim hayirlısıyla verir bu acınıda dindirir..

Amin Allah razı olsun canım hayırlısı buymuş tabi hamdolsun yine şükrediyorum
Bebeğim büyümüş olsaydı o zaman çok daha zor ve çok daha üzücü olacaktı benim için
Rabbim tekrarını yaşatmasın
Önümüze bakıcaz artık...Allah'ın izniyle bu yaz sağlıkla kalırsam çok mutlu olurum
Hayırlı sağlıklısını nasip etsin cümlemize

Amin cnm Rabbim gönlüne göre versin❤

Vakumdur canim eski usul kalkmis dediler cunku.bana agri kesici parol ve antibiyotik olarak sulcid verdiler 10 tane var icinde 24 saatte 1 iciyorum.agri kesicileri icmedim fazla agrim yok diye dungece agrim oldu oyle ictim.korunma falan soyledilermi sana?dr um bana soylemedi kontrolde solicek sanirim.

Ben kürtajdan önce kontrole gittiğimde 3 ay korun demişti doktor ama tabi ilaç milaç kullanmicam onlar hormonları bozuyor
Bazılarının korunmak için doğum kontrol hapı verdiklerini duydum ama verirlerse bence sende kullanma
Bende daha içmiyorum ağrı kesici 3 kere içtim bıraktım kontrole ne zaman gideceksin?
Patoloji sonucu 20 günmüş kaldı 15
Onun için gittiğim gün muayene ederlermi bilmiyorum

Ben zaten tup yapicam canim normal yolla hamile kalamiyorum.sadece yine bir sansimi denemek isterdim.1_2 ayda olsa oyuzden merak ettim.sali gunu cagirdi dr beni kontrole.patoloji beninde gitti ama nasil bir sonuc cikarki.sebebi icin herhalde geneyik gitmesi gerekiyormus.eslerden kan alinip bakjliyormus diye sordum dr a kromozom ve genlere onu 3 ten fazla ayni sekilde kalp durup bebek olurse yapiyorlar dedi ama hangi testler diye yazicak bana kontrole gittigimde arastirma hastanesinde taptirmayi dusunuyorum

Araştırma hastaneleri iyi oluyor sen test mi yaptıracaksın canım gittiğinde onlar söylerler
İnşaallah birdahaki hamileliğimiz sağlıklı olur

Bence işlemini özelde yaptır. Bir ay sonra da rahim filmi çektir. Tüplerde yspışıklık olmuş mu kpntrol et

Araştırma hastaneleri iyi oluyor sen test mi yaptıracaksın canım gittiğinde onlar söylerler
İnşaallah birdahaki hamileliğimiz sağlıklı olur
Ne biliim yaptirayim dedim yaza anca cikar sonuc gec cikiyormus.tup dr um teste yollarsa 2 ay vakit kaybetmiyim diye dusundum.ins yarabbim geceleri agliyorum esimden gizli uzuluyorum cok.

Bence işlemini özelde yaptır. Bir ay sonra da rahim filmi çektir. Tüplerde yspışıklık olmuş mu kpntrol et

5 gün önce devlette oldum Zeynep kâmil'i önerdiler namı çıkmış bir hastane başka hastanelerde ciddi sorunlar olunca oraya yönlendiriyorlar zaten istesemde özelde yaptıramazdım maddi durumum iyi değil
Bu arada önerin için sağol...
İnşallah iyi yapmışlardır
Bence işin ehlini bilenlerden korkmamak lazım. Önce Allah'a sonra onlara emanet ettik kendimizi özeller bence biraz para tuzağı
10 dakikalık işlem için inanılmaz fiyatlar istiyorlar.... Doğum parası nerdeyse

Ne biliim yaptirayim dedim yaza anca cikar sonuc gec cikiyormus.tup dr um teste yollarsa 2 ay vakit kaybetmiyim diye dusundum.ins yarabbim geceleri agliyorum esimden gizli uzuluyorum cok.

Seni iyi anlıyorum canım o duyguyu bilirim
Erkekler biraz daha içlerinde yaşıyorlar ve bizim kadar derin hissedemezler tabi
Ağlama hissin geldiğinde secdede dua et Allah boş çevirmez inşaallah mübarek günler hürmetine günler bir an önce geçse bende dört gözle bekliyorum beklemek zor gerçekten yaşayan bilir... Allah büyüktür
Bu hissi yaşamayanlar veya yaşı daha genç olanlar anlayamazlar
Rabbim fazla bekletmeden sağlıkla nasip eder inşallah ikimizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…