Ahh ah biz ne bilelim böyle yapcağınıOnerilik bir durum yok. Iyilik icin de olsa bir daha boyle jestler yapmayin, ne anneniz ne siz.
Ahh ah biz ne bilelim böyle yapcağınıçok kafam bozuk
Gün boyu anneme mesaj attm anne dönelim bahane uydur diye tamam tamam dio kadın ama kv müsade etmiyo oraya uğrayalım bilmem kim akrabama gidelim (bize sormak yok)Bazilarina iyilik yapmaya gelmiyor gercekten. Madem deniz havasi aliriz dediniz kaynanasiz gidin bir gun.
Aslinda annenizin belli bir zaman sonra "gitmem gereken yerler var, yapacak islerim var, vs. bahanr uydurup mecburen geri donmeniz lazimdi. Keske onun bari sesi ciksaydi.
Ne var ki bir kez de onun memleketinde bir gun gecirmissiniz. Çok mu yani
iki haftada bir yakın diye eşimle aynı akrabalara uğruyoruz zatenNe var ki bir kez de onun memleketinde bir gun gecirmissiniz. Çok mu yani
Ugradiginiz icin mi eşinizin dayisi sizi tanımadı..iki haftada bir yakın diye eşimle aynı akrabalara uğruyoruz zaten
1 kere değil yani
Evet daha önce kaç kere görmesine ramen tanımadıUgradiginiz icin mi eşinizin dayisi sizi tanımadı..
Saygısızlığın alemi yok. Asıl ben senle ugrasamam. Ne haliniz varsa görün mümkünse.Evet daha önce kaç kere görmesine ramen tanımadı
Yalan söylediğimimi ima ediyosun
Bide seninle uğraşmakmı kaldı bunca işin arasında çok bilmiş
HahahaSaygısızlığın alemi yok. Asıl ben senle ugrasamam. Ne haliniz varsa görün mümkünse.
Hepsi böyle bunlarınAha aynı benim kayganaaa
Istanbul'a gelir taaa karşıya kurtkoye kardeslerine gideriz bir başka gun
Sonra Sultanahmet Eyüp
Ortaköy Allah ne verdiyse kaybola kaybola öğrendim valla evin yolunu
Bundan sonra paralı dicem öyle yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?