- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
- 168
- Konu Sahibi ylrdmmiremm
-
Çeyizle kafayı bulmuşum dedim ben de farkedince..başlığı kurtlanan çeyizime çare diye okuyunca ben
Çoğunluğumuzun kafası çeyize gitmiş anlaşılan.Tam da ceyizin arasina sabun koyun yazacaktim.. cevize koymayin
Yok ben bekar degilim:)Çehiz olarak algilayanlar bekar galiba,benim gibi.Evde kalmak gözüme vurdu sanırım...... :)
Bilmiyorum canim ya pirinçte gordu kayinvalidem ilk acti serdi balkona tuz fln koydu biseyler yapti ama benim icim el vermedi.Erzakları atmanıza gerek yoktu,bir kaç gün güneşlendirip gece ayazda kalsa böcekler gider.
Annemde kuru erzakları pakette saklamaz aldımı paketten boşaltır,bidon gibi şeylere yada şişelere pakette kalırsa daha çok böceklenebilir.Bilmiyorum canim ya pirinçte gordu kayinvalidem ilk acti serdi balkona tuz fln koydu biseyler yapti ama benim icim el vermedi.cope gitti hepsi ancak hepsini atinca kelebekler gitti. O gun bugundür asla Cok almiyorum ama memleketten gelen bulguru 1 lt su veya kola siseleri varya onlara koyuyorum. Hava almadigi icin birsey olmuyormuş. Yengem tavsiye etmisti ogunden sorada olmadi zaten.
bendee ve bu nasıl oluyomuş ki diye açtım konuyubaşlığı kurtlanan çeyizime çare diye okuyunca ben
Canim okadarda korkma bence gerekli herseyi yapmissin he Ben bide naftalin aldim koydum dolaba biraz agir kokuyor ama icin rahatlasin diye yinede koydum. Bende senin gibi Cok tiksinmistim bitti gitti onlar merak etmeokuyorum sürekli internetten bu kelebeklerin adı güveymiş ve karanlıkta çoğalırlarmış gece lambaları açık mı tutayım napayım bilemedim kuru bakliyat her şeyi attım ama ya kendi kendilerine çoğalırlarsa çok korkuyorumbu arada ben öğrenciyim ve evde yaşamıyorum küçük bi odam var içinde banyosu minik bir tezgahi olan yani o odada uyuyorum güvelerle birlikte ayyy çıldırıcam sanırım ağlıycam
Bendede lens var -3.75 ama kafa ceyizde demekki :)Yalnız değilsin canım,bende başlığı kurtlanan çeyizime çare diye okudumÜstelik gözlük kullanıyorum.
Hahaha bir cogumuz ayni dertten muzdarip sanirim :)Çeyizle kafayı bulmuşum dedim ben de farkedince..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?