- Konu Sahibi fataldanger
ama yüzüm uzun olduğu için takıyorum galiba.hani kısa boylu olup da yüzü çok güzel olanlar var onlara da imreniyorum.kısa boy değil aslında derdim,kısa olduğum halde uzun bir yüze sahip olmak.o yüzden çok orantısız duruyorum.hani mesela natalie portman,scarlet johnsonn,penelope cruz,hillarry duff falan da ben kadar kısa ama yüzleriyle o kadar orantılı ki fizikleri çok güzel görünüyorlar..yüzüm kısa minyon olsa dert etmezdim boyumu.böyle olduğu için dert ediyorum.tipsiz duruyorcanım ben uzun boyluyum senin yasadıklarını ve hissettiklerini belki anlayamam ama inanki bosuna dert ediyorsun bircok arkadasın söyledigine katılıyorum evet uzun boy daha cok dikkat cekiyor daha bir yakısıyor giydiklerin ama kısa boyunda cok fazla avantajı var bence mesela kilo aldıgında uzun boyla a kazulet gibi duruyorsun uzun boylu insan mümkünse dal gibi olmalı bana göre..kısa boylu tombulda olsan incede olsan sempatik duruyorsun..benim bir arkadasım vardı baya kısa boyluydu yüzüde oldukca cirkin ve kırış kırıştı ama kimse yaşına inanmazdı cok minyon cıtı pıtı durdugu icin hep kücük zannederlerdi ve yası konusunda bana bile yalan söledigini ögrendim sonradan..sen kilona fizigine dikkat et fizigine yakıstıgı sekilde giyin inan kimse boyunu takmaz hele erkeklerin hic takacagını sanmıyorum