- Konu Sahibi fataldanger
Kötüleme göremiyorum ben burada. Uzun olsan çok kötü olurdun, büyük gösterirdin demiyor. Sadece avantajını söylüyor, ki haklıda zaten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kötüleme göremiyorum ben burada. Uzun olsan çok kötü olurdun, büyük gösterirdin demiyor. Sadece avantajını söylüyor, ki haklıda zaten.
Çok komiksiniz.Moral verirken başka tarafı mı kötülemek lazım?Siz böyle mi mutlu oluyorsunuz??
Arkadaşım 1. Neden iki kez cevaplıyorsunuz bir yazımı? Yavaş mı düşünüyorsunuz?
2. Konu dışı mesaj yazıyorsunuz diye uyarmıştım sizi ilk başta. Siz yukarıda alıntıladığım cümleyi kurdunuz diye kötüleme göremiyorum dedim. Siz başkasını kötülediniz demedim. Önce okuduğunuzu anlayın. Tartışma çıkarmayada bu kadar meraklı olmayın. Çatan filan yok yalnızca konu dışı yazdığınız için uyarmıştım. Güle güle.
Kanıtı,o üyeye neden yazmadınız??Değişik olan ben değilim,sizsiniz.Başka üyenin kapısına,bye bye...
hayırdır ne oluyor
Bu soruyu sormanız gereken kişi ben değilim.
benim yorummumu alıntı yapan kimm ögrenebilirmiyim
Boyla küçük göstermenin bir alakası yok.Boyum Tr standartlarının çok üstünde.Ama kimse yaşımı tahmin edemiyor,olduğumdan küçük rakamlar veriyorlar.Duyanların ağzı açık kalıyor.![]()
Sizinki kadar masum bir cevap ve bana yazılanlara bakın.Adil olun azcık,eğriyi doğruyu görün.Ne yazmışım da durduk yere alıntı edilmişim!!!Tuhaf ...
Boyla küçük göstermenin bir alakası yok.Boyum Tr standartlarının çok üstünde.Ama kimse yaşımı tahmin edemiyor,olduğumdan küçük rakamlar veriyorlar.Duyanların ağzı açık kalıyor.![]()
benimde boyum tr standartlarının üstünde ve bende 86 lı oldugum halde yasımı söyledigimde insanların agzı acık kalır 89 lu 90 lı zannederler bu yüzümle alakalı yani uzun boylu olan büyük gösteriyor tarzı birşey denmedi sadece kısa boylular daha ufak tefek cocuksu durdukları icin genelde yaslarından kücük zannedilirler![]()
benimde boyum tr standartlarının üstünde ve bende 86 lı oldugum halde yasımı söyledigimde insanların agzı acık kalır 89 lu 90 lı zannederler bu yüzümle alakalı yani uzun boylu olan büyük gösteriyor tarzı birşey denmedi sadece kısa boylular daha ufak tefek cocuksu durdukları icin genelde yaslarından kücük zannedilirler![]()
kızlar plates boy uzatıyor. kuzenim 28 yaşında ve önceleri1.74cm di boyu.Benimle aynıydı oradan biliyorum.sonra platese başladı ve boyu uzadı. benden 2-3 cm uzadı.artık onun yanında kısa kalıyorum.Biz plates uzatmıştır dedik.bu yaştan sonra uzamasını ona bağladık.1.78 olmuştur kesin.