• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurtulamadığım Boy Kompleksi

canım benimmmm niye kafana takıyorsun ki bu durumu
sorunu aşmak için topuklu ayakkabılaar giyersin bi güzell...
takma kafanı bence hem kısa boylu değilsin hem de ne güzel işte çıtır bi hatunsun....
ama kiloluysan sana önerim boyunu kafana takma zayıfla...
ünkü kısa boylu zayıf kızlar daha bi güzel daha bi çıtır görünüyorlar benden söylemesiiii...

ya ben zayıfım,daha da zayıftım.boyum kısa diye zayıflığımı korumaya çalışıyordum 49kiloydum,ama bu sefer de yüzüm çok çökük duruyor ince ve uzun olduğu için.sırf yüzüm güzel görünsün diye kilo aldım ,sonra da fizikten oluyorum bu sefer.iyice orantısız oluyor.neyapacağımı şaşırdım:(

ay canım kıyamam ya bende minik bi kadınım 159 , ne yapalım rabbim böyle uygun görmüş ama ben kendimi çok seviyorum hem yaşımı göstermiyorum hemde ufak tefek olmanın keyfini çıkarıyorum üstelik 1.82 boyunda eşim var aman kız sorun boyda olsun inan hiç önemi yok:9

ay canım kıyamam ya bende minik bi kadınım 159 , ne yapalım rabbim böyle uygun görmüş ama ben kendimi çok seviyorum hem yaşımı göstermiyorum hemde ufak tefek olmanın keyfini çıkarıyorum üstelik 1.82 boyunda eşim var aman kız sorun boyda olsun inan hiç önemi yok:9

ya benle aynı boyda olup çok güzel görünenler var boya lafım yok esasen.ama onlaraynı zamanda hem zayıf hem de yüzü dolgun olanlar.benim yüzümün dolgunlaşması için kilo almam gerekiyor.bu sefer de kısa duruyorum.bilmiyorum veya boyumla uğraşmayı bırakıp yüzümü genişletecek bişeyler mi arasam:)var mı böyle bişey,yüzü dolgunlaştıran?

Ben bu mucizevi ürünlerin para tuzağı olması yanında sağlığa zararlı olabileceğini düşünüyorum.Kullanmanı tavsiye etmem.
Zaten 157 boy kısa değil.Topuklu ayakkabıyla en az 5 cm fark eder.İllaki platform giymen gerekmez.Orta topuklu çok şık gündelik ayakkabılar var.
Doğru giyimle de uzun görünmek mümkün.Bir örnek vermek gerekirse jean üzerine uzun hırka ve altına babet giyince daha kısa görünürsün.Ama jean üzerine en fazla kalça kemiğine kadar gelen bir hırka ve altına az topuklu bir bot giyersen daha uzun görünürsün.
Yüz şekline uygun bir saç modeli ve makyajla uzun görünmesini engelleyebilirsin.

orta topuklu ayakkabı kaç pount oluyor mesela?az altı kalın olsa yeter değilmi?çünkü tam yüksek bi ayakkabı giydim geçenlerde yürüyemedim resmen günüm rezil oldu,işkence gibiydi

Benim boyum daha da kısa.Hiç bir zaman takmadımboyumu.ama son zamanlarda eşim sürekli beni kırıyor.Boyumla ilgil olarak.Hiç kopleksimyokken ben de boy kompleksi yaratmaya çalışıyor.Ama bence hala sorun değil.yaşın gençse doktora gitmelisin.ben genç olsaydım kesinlikle doktora giderdim.

ya benle aynı boyda olup çok güzel görünenler var boya lafım yok esasen.ama onlaraynı zamanda hem zayıf hem de yüzü dolgun olanlar.benim yüzümün dolgunlaşması için kilo almam gerekiyor.bu sefer de kısa duruyorum.bilmiyorum veya boyumla uğraşmayı bırakıp yüzümü genişletecek bişeyler mi arasam:)var mı böyle bişey,yüzü dolgunlaştıran?

olmazmı arkadaşım illaki vardır araştır internet elinin altında

Canım hangi doktor hangi program hatırlamıyorum ama tv de bi doktor boyun uzatılabileceğiyle ilgili bi program ypmıştı.

Diz kapağının arkasına bi alet yerleştiriyorlar ve bi süre sonra boyu 15 - 20 cm e kadar uzatabiliyolardı.Bi kaç sene önce izlemiştim.ama internette bi araştır istersen mutlaka bu konuda bişey çıkar karşına..

Canım hangi doktor hangi program hatırlamıyorum ama tv de bi doktor boyun uzatılabileceğiyle ilgili bi program ypmıştı.

Diz kapağının arkasına bi alet yerleştiriyorlar ve bi süre sonra boyu 15 - 20 cm e kadar uzatabiliyolardı.Bi kaç sene önce izlemiştim.ama internette bi araştır istersen mutlaka bu konuda bişey çıkar karşına..

çok agrılı maddi olarak da yüklü bir işlem ve sabır gerektiriyor

Benim boyum daha da kısa.Hiç bir zaman takmadımboyumu.ama son zamanlarda eşim sürekli beni kırıyor.Boyumla ilgil olarak.Hiç kopleksimyokken ben de boy kompleksi yaratmaya çalışıyor.Ama bence hala sorun değil.yaşın gençse doktora gitmelisin.ben genç olsaydım kesinlikle doktora giderdim.

boy için hangi doktora gidilir?

Canim bence tadini cikar, ben 180 boyundayim ama bende kisa boylulara özeniyorum :) Yani ne güzel göze batmayan bi boyunuz var. Neden tadini cikarmiyorsunuz? Bence boyun gayet iyi ve cidden cok uzun olmakta kötü bence...

boşver be tatlım n olucak ki uzun olsan ne olur kısa olsan n olur sağlıklı ol yeter.ben 23 yaşındayım benimde boyum kısa 1.63 ünv son sınıftayım mezun olucam herkez hala görünce liseye mi gidiyorsun diye soruyorlar bence çok avantajlı bir durum.hem boyun uzun olunca yaş ilerledikçe kamburlaşmaya başlıyorsun sen üzme tatlı canını böyle şeylere...

boşver be tatlım n olucak ki uzun olsan ne olur kısa olsan n olur sağlıklı ol yeter.ben 23 yaşındayım benimde boyum kısa 1.63 ünv son sınıftayım mezun olucam herkez hala görünce liseye mi gidiyorsun diye soruyorlar bence çok avantajlı bir durum.hem boyun uzun olunca yaş ilerledikçe kamburlaşmaya başlıyorsun sen üzme tatlı canını böyle şeylere...

işte ben böyle deyince herkes çok uzun boyluluğunun dezavantajını sıralıor.benim derdim zaten çok uzun veya uzun görünmek değil.normal görünmek,standart uzunlukta olmak yani.senin boyun çok güzel tabi derdin olmaz,1.63miss ya mis. 1.67ve yukarısında olmayı açıkçası istemezdim ben de ilerleyen yaşlarda pek kolay olmuyor evet

Son düzenleme:
derdim erkek olsa...ohooo,o sorun değil..aşık olan kişi zaten boya bakmaz sorun o değil.sorun kendimim.nasıl göründüğüm.işte iyi görünmek istiyorum güzel görünmek,babet giyebilmek falan...

İyi de canım öyle bir söylüyorsun ki sanki boyun 1.40
Güzel görünmek isteğinin temelinde beğenilmek yatmıyor mu. Seni herşeyinle beğenen sana aşık biri olsa bunu dert eder miydin. Geçmişte yaşadıysan o dönemde boyunu düşünüyor muydun ya da.

Balık yağı kullandın mı? İki elinle yukarı doğru esneme hareketi yapabilirsin çok işe yarıyor.

Back
X