• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurtulamadığım Boy Kompleksi

İyi de canım öyle bir söylüyorsun ki sanki boyun 1.40
Güzel görünmek isteğinin temelinde beğenilmek yatmıyor mu. Seni herşeyinle beğenen sana aşık biri olsa bunu dert eder miydin. Geçmişte yaşadıysan o dönemde boyunu düşünüyor muydun ya da.

Balık yağı kullandın mı? İki elinle yukarı doğru esneme hareketi yapabilirsin çok işe yarıyor.

işte aşık olan biri falan da yok .eğer olsa kendimle bu denli uğraşmazdım,ne de olsa kimsenin umrunda değilim kimse beni farketmiyor bari kendimle ilgileneyim kendimi mükemmel hale getireyim diyorum.balık yağı nasıl kullanılıyor?nerden alınır ucuz bir şeymi?ve cidden etkisi var mı?bir de arı sütü veya propolis duydunuz mu onlara da boy uzatıyor deniyordu...:73:

İnternetten küçük bir araştırma yaptım, işte sonuç : "TÜBİTAK'ın yaptığı araştırmaya göre Türkiye'de kadınların boy ortalaması 161cm erkekler ise 171 cm."

3-4 cm için kompleks yapmaya değer mi? bodur tavuk her dem piliçtir :9:

ya canım taktığın şeye bak bence güzelliğin boyla alakası yok tek bunu kusur olarak görüyosan kendinle barış çünkü benim boyun 1.70 ama diğer bayanlardan bikaç cm daha uzun olmanın bi faydasını avantajını daha görmedim şimdiye kada.r e işte boyum uzun ama kendime güven sorunum var senin boyundan daha kısa olupta kendine ne güvenen kızlar gördüm benden çok daha iyi durumdalar her konuda.. benim topiğime bak bide boyun ne önemsiz olduğunu anla :(((

işte aşık olan biri falan da yok .eğer olsa kendimle bu denli uğraşmazdım,ne de olsa kimsenin umrunda değilim kimse beni farketmiyor bari kendimle ilgileneyim kendimi mükemmel hale getireyim diyorum.balık yağı nasıl kullanılıyor?nerden alınır ucuz bir şeymi?ve cidden etkisi var mı?bir de arı sütü veya propolis duydunuz mu onlara da boy uzatıyor deniyordu...:73:

Balık yağı eczalerde var canım. Arkadaşım onunla 2-3 cm uzamıştı o yüzden yazdım aynı zamanda esneme egzersizleri de yapıyordu ve 22 yaşındaydı. Arı sütü de çok faydalı biraz pahalı sadece, aktarlarda bulabilirsin hem bağışıklık sistemini de inanılmaz güçlendiriyor çok dinç oluyorsun.

Canım bence kafaya takılacak birşey değil bu.Sağlıklıysan kısa boylu olmuşsun uzun boylu olmuşsun ne farkedecek.
Ayrıca ben 22 yaşındayım ama boyum 3 cm uzamış uzamak içinde hiçbirşey yapmadım.

ya canım taktığın şeye bak bence güzelliğin boyla alakası yok tek bunu kusur olarak görüyosan kendinle barış çünkü benim boyun 1.70 ama diğer bayanlardan bikaç cm daha uzun olmanın bi faydasını avantajını daha görmedim şimdiye kada.r e işte boyum uzun ama kendime güven sorunum var senin boyundan daha kısa olupta kendine ne güvenen kızlar gördüm benden çok daha iyi durumdalar her konuda.. benim topiğime bak bide boyun ne önemsiz olduğunu anla :(((

çokteşekkür ederim bakacağım ,hemen. arkadaşlar hepiniz çok iyisiniz.

Balık yağı eczalerde var canım. Arkadaşım onunla 2-3 cm uzamıştı o yüzden yazdım aynı zamanda esneme egzersizleri de yapıyordu ve 22 yaşındaydı. Arı sütü de çok faydalı biraz pahalı sadece, aktarlarda bulabilirsin hem bağışıklık sistemini de inanılmaz güçlendiriyor çok dinç oluyorsun.

arısütü diye sattıkları şey gerçekten orijinal arısütü mü o da var..bizim burda mesela fer var,ordaki adamda propolis ve arısütü var evte çokpahalı ama ordakiler yüzde yüz katıksız ,doğal ve orijinal.adam bi de güven sağlamış isim yapmış.onun dışındaki yerlerden,aktarlardan,başka marka propolis almamıştım .11liraya da satıyorlar ama yararı görmemki diye düşünmüştüm farklı markadaki propolisler için.ama onlar da olurmuki?yoksa illaki o adamın 35liralık propolisine devam mı etsem anlamadım...çünkü adamın kendi arı çiftliği var

arısütü diye sattıkları şey gerçekten orijinal arısütü mü o da var..bizim burda mesela fer var,ordaki adamda propolis ve arısütü var evte çokpahalı ama ordakiler yüzde yüz katıksız ,doğal ve orijinal.adam bi de güven sağlamış isim yapmış.onun dışındaki yerlerden,aktarlardan,başka marka propolis almamıştım .11liraya da satıyorlar ama yararı görmemki diye düşünmüştüm farklı markadaki propolisler için.ama onlar da olurmuki?yoksa illaki o adamın 35liralık propolisine devam mı etsem anlamadım...çünkü adamın kendi arı çiftliği var

Güvendiğin yerden alman daha iyi olur böyle şeylerde psikoloji de çok etkili. Kuşkulandığın şeyi içmen pek fayda sağlamayabilir.

kızlar plates boy uzatıyor. kuzenim 28 yaşında ve önceleri1.74cm di boyu.Benimle aynıydı oradan biliyorum.sonra platese başladı ve boyu uzadı. benden 2-3 cm uzadı.artık onun yanında kısa kalıyorum.Biz plates uzatmıştır dedik.bu yaştan sonra uzamasını ona bağladık.1.78 olmuştur kesin.

plates için rastgele kendimi yaptı bişeyler yoksa spor merkezlerinemi gitti yada dvd lerle falanmı öğrendi?rastgele ise süpermiş valla:))brde plates topu ilemi daha çok uğraştı diğer hareketleriylemi?platese başlıcamda merak ettim..umarım cevabımı erken alabilirim:)

Aman ha aman senden fazla uzun bi es bulma!Huyu huyuna tipi tipine uysun bu seferde adam kendini bilmezin teki cikar seni uzer.Arkadas tavsiyesi baskalari ne derse desin Sen fizigine denk birini sec derim ilerisi icin.Sana dili uzamasin hic bir zaman.

Son düzenleme:
Aman ha aman senden fazla uzun bi es bulma!Huyu huyuna tipi tipine uysun bu seferde adam kendini bilmezin teki cikar seni uzer.Arkadas tavsiyesi baskalari ne derse desin Sen fizigine denk birini sec derim ilerisi icin.Adamin ilerde sana dili uzamasin bide bunu dusunme derim

bende 1.72 yım sevglm 190 bana kilomda 58 sevglm bana kısa ve şişkosun dıo :(:( şakasına takılsada öle dusnuyoo

1.72boy kısa mı:1: hem de türkiye şartlarında...bence baya iyi bir boy bir bayan için,tabi elli kilo olsan eminim uzun servi sevgilim derdi.ki bence kilon da iyi

ya balık etlıyım şişko denilmezde eski kız arkadasları benden baya uzun ve bıldıgnz deri kemik ondan ben tuhaf gelıorm

uzun olursan seni daha fazla sevmeyecek.. seni dünyanın en güzel kadınıymışsın gibi hissettirmeli bir erkek.. böyle şeyleri muhabbet konusu etmemeli.

Back
X