• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurtulamadığım Boy Kompleksi

aşk böyle olmaz.aşık insan zaten aşık olduğuna fiziği hakkında muhabbet etmez,eylemlerini veya hayallerini konuşur,gelecekte ne yapacağını şuan ne düşündüğünü merak eder.ah benim güzel popolu yarim,ah benim güzel gözlü sevgilim ,ah benim servi boylum gibi şeyler aşk değil beğentidir ve bunlar günyüzüne getiriliyorsa ortadaki aşk pek aşk değildir diye düşünüyorum.Aşk görünenden ötesini görebilmektir...

beğenmiyosan git bi iskelet bul kendine de:19:

diorum canım zaten merak etme :) deli edio beni ya bazen hayatmda hcbızaman kendımı kılolu hıssetmedm hatta arkdslarım hep yuvarlak vucut hatlarıma bayılmıştr onun yuzunden kompleklese gircem nerdeyse! allahtan eskısı gbı takmıyorum artık

bende boy konusunu çok takardım kafama hem de nasıl. Regli olunca uzamaz dedi bana da çoğu insan. Basket felan oynadım az ama sonra bıraktım keşke bırakmasaydım. 1.48 boyundayım. 1.60 olmak bile süper olurdu benim için ama yıllar geçtikçe takıntı yapmıyoru yalnız yaşımı hiç ama hiç göstermiyorum. Evlendim eşim 1.78 boyunda mesela ama biz sorun etmiyoruz eşimde asla sorun etmez. Hayatım boyuna yaşımı göstermicem 28 yaşındayım 18 ancak gösteriyorum. Yaşımı duyanların ağzı açık kalıyor. Önemli olan sağlıklı olmak.

bende boy konusunu çok takardım kafama hem de nasıl. Regli olunca uzamaz dedi bana da çoğu insan. Basket felan oynadım az ama sonra bıraktım keşke bırakmasaydım. 1.48 boyundayım. 1.60 olmak bile süper olurdu benim için ama yıllar geçtikçe takıntı yapmıyoru yalnız yaşımı hiç ama hiç göstermiyorum. Evlendim eşim 1.78 boyunda mesela ama biz sorun etmiyoruz eşimde asla sorun etmez. Hayatım boyuna yaşımı göstermicem 28 yaşındayım 18 ancak gösteriyorum. Yaşımı duyanların ağzı açık kalıyor. Önemli olan sağlıklı olmak.

bu çok güzel bir şey,o yüzden ben de mutluyum minyon olmaktan

bir iki santimden bişi olmaz ne demişler bodur tavuk hergün piliç:60::60::60:

hahaha:)ama bu da kadınları obje olarak gören bir zihniyet aslında demi ya:):) yani yemelik ,açlığı gidermelik numuneler olarak görmek gibi o yüzden bu deyimden de hazetmiyorum:) evet minyon olmak güzel ama şöyle 1.63falan iyi.1.57 çok kısa ya:(

off taktığın şeye bak canım giy topukluyo:51: daha ne istiyorsun allah vergisi eğer boyuna göre kilon da uygunsa süper olur topuklu:52:

Bu dertmi yaaa:)))bende 1.58 im...hic takmak aklima gelemedi buna:)))1.63 e ne kalmiski..6 cm neri duzeltiyo:))))hem yas ilerledikce kiymetini daha iyi anlayacaksin...35 im kimse inanmiyor...:)))

Selam arkadaşlar sevgilinizle boy farkınız nedir?

Sevgiliniz sizden çok uzun olsa 20-25 veya hatta 30 cm kadar,bu sizin için sorun olur muydu? Ya da görüntünün yanısıra başka açılardan da sorun olabilir mi?
herşeyde dengi dengine olmalı bu konuda da mı dersiniz? Çok merak ediyorum düşüncelerinizi :)

sevgilim 1,90 ben 1,66 arada epey fark var platformlu topuk giysem bile anca göz hizasına geliyorum ama 4 yıldır da beraberiz alıstım artık. biraz daha uzun olmak istersim en azından 1,70 falan olsam keske diyorum ama o kadar da dert etmiyorum artık yapcak birsey yok:)

bir de erkeklerin kısa boylu kızlara karşı tuhaf bir düşkünlükleri var anlamadım gitti:)

aynen ya erkekler minyon ufak tefek kızları beğeniyolar ele gelir diye heralde atayım tutayım hesabı:1::1::1:

benim boyum 1.75 ama şahsen ben memnun değilim azıcık daha kısa olsaymışım olurdu ne topuklu giyebiliyosun ne kilo görünüyo öle zayıf uzun tahta gibi bişi oluyosun:1::1::1: bende tam tersi minyon kızlara baylıyorum herkes kendinle olmayanı arıyo işte insanoğluuuu:1::1::1:

Merhaba arkadaşlar,evet çoğu derde göre bir hayli saçma ve basit bir sorun ama iyice kafaya takmış bulunmaktayım.21yaşına geldim hala boyumla derdim.1.57boyundayım. Kendimi çok kısa ve biçimsiz hissediyorum.Böyle boyu orta veya uzun olanlara çok imreniyorum.Öyle görünmek için neler vermezdim...Bu kompleksle nasıl başa çıkılır bana yol gösterin,bir de bu yaştan sonra boyu uzatabilecek her hangi bir ürün biliyor musunuz piyasada?:5:

:1: ben de uzun boyluyum ama bazen kısa boylu olsaydım keşke diyorum demekkiinsan kendinde olmayanı istiyo:50:

benim boyum 1,80 aileden gelio..
lise yıllarım boyunca başlayan kamburluğum ve kompleksim hala devam eder.
nerden başlasam bilemedim.
öncelikle
uzun boyluysanız eğer o çok beğendiğiniz ayakkabıların %90 ını eliyorsunuz. topuklu giyemiyorsunuz çünkü.ve şık bi gece elbisesinin altında düz tavanlarla idare ediyorsunuz. evet topuklu giyebilirsinizde. ama o zamanda insan azmanına dönüyorsunuz :14:
özellikle otururken yan masalarda hiç kimseyle kesişemiyorsunuz.olur ha hoşlandınız. çocuk bir kalkıyor. boyu sizden kısa. o ne büyük bir hayal kırıklığıdır öyle :43:
erkeklerinde %90'ı elendimi böylece :27:
kilo verseniz aidsli gibi duruyorsunuz yakışmıyor.
kilo alsanız daha beter yağlı güreş pehlivanlılarına dönüyorsunuz...
minübüste merdivenlerde falan bazen yüksekliği hesaplayamayıp dannn diye kafanızı çarpıyorsunuz...
boyu uzun olan insanın uzuvlarıda uzun oluyor.
bir kazağı gömleği çok beğendiniz diyelim. giyiyorsunuz ama kolları kısa.
pantolonmu beğendiniz. paçaları kısa. gelde palyaço gibi gez...
uykunuzun en tatlı yerinde komşunuz zile basar ve yüksek raftaki tenceresine uzanamadığını söyler.haydi kalk al tencereyi..
tencere sorun değil.seve seve uzanır alırımda bende anemi var. aniden kalkınca veya hiç birşey yememişken yukarlara uzandığımda başım döner... bunuda anlamazlar. yahu iri yarı kız bıngıl bıngıl ne baş dönmesi derler...
aman bir yerlerde bayılmayın. normal hatunları 1 2 kişi taşırken sizi 5 6 kişi zor taşır..
ailenize sevgilinize neyin sırnaşıklık hiç yapamazsınız. bu boyla zaten yakışmaz. kazık kadar kız anne babasının kucağında falan hiç estetik değil...

hep istemişimdir 1,55 lik 1,60 lık çıp çıtır bir hatun olmayı ama işte...
ilerde evlenirsem ilk gece beşikten geçirmek için beni kucağına almaya kalksa beli sakatlanır her halde... :43:

çok şanslısınız çooookkkk :43:

kadınlar boyunu topuklu ayakbbıylada uzatabilir.bide erkekleri düşünün hiç sanşları yok:) ayrıca kendini sevvv kompleksten kurtulursun

benim boyum 1,80 aileden gelio..
lise yıllarım boyunca başlayan kamburluğum ve kompleksim hala devam eder.
nerden başlasam bilemedim.
öncelikle
uzun boyluysanız eğer o çok beğendiğiniz ayakkabıların %90 ını eliyorsunuz. topuklu giyemiyorsunuz çünkü.ve şık bi gece elbisesinin altında düz tavanlarla idare ediyorsunuz. evet topuklu giyebilirsinizde. ama o zamanda insan azmanına dönüyorsunuz :14:
özellikle otururken yan masalarda hiç kimseyle kesişemiyorsunuz.olur ha hoşlandınız. çocuk bir kalkıyor. boyu sizden kısa. o ne büyük bir hayal kırıklığıdır öyle :43:
erkeklerinde %90'ı elendimi böylece :27:
kilo verseniz aidsli gibi duruyorsunuz yakışmıyor.
kilo alsanız daha beter yağlı güreş pehlivanlılarına dönüyorsunuz...
minübüste merdivenlerde falan bazen yüksekliği hesaplayamayıp dannn diye kafanızı çarpıyorsunuz...
boyu uzun olan insanın uzuvlarıda uzun oluyor.
bir kazağı gömleği çok beğendiniz diyelim. giyiyorsunuz ama kolları kısa.
pantolonmu beğendiniz. paçaları kısa. gelde palyaço gibi gez...
uykunuzun en tatlı yerinde komşunuz zile basar ve yüksek raftaki tenceresine uzanamadığını söyler.haydi kalk al tencereyi..
tencere sorun değil.seve seve uzanır alırımda bende anemi var. aniden kalkınca veya hiç birşey yememişken yukarlara uzandığımda başım döner... bunuda anlamazlar. yahu iri yarı kız bıngıl bıngıl ne baş dönmesi derler...
aman bir yerlerde bayılmayın. normal hatunları 1 2 kişi taşırken sizi 5 6 kişi zor taşır..
ailenize sevgilinize neyin sırnaşıklık hiç yapamazsınız. bu boyla zaten yakışmaz. kazık kadar kız anne babasının kucağında falan hiç estetik değil...

hep istemişimdir 1,55 lik 1,60 lık çıp çıtır bir hatun olmayı ama işte...
ilerde evlenirsem ilk gece beşikten geçirmek için beni kucağına almaya kalksa beli sakatlanır her halde... :43:

çok şanslısınız çooookkkk :43:
ne güzel anlatmışsın derdini:) :3: uzun olmak ayrı kısa olmak ayrı dert işte,aslında dert değil de biz kadınlara dert:)

Back
X