kurtulamadigimiz takintilarimiz, tuhaf tuhaf huylarimiz : )

Ben de bir ütü takıntısı var ama nerden çıktı bilmiyorum. Evden uzaklaşınca hep ütüyü fişte mi bıraktım diye bir takılır kafam. Halbuki kimbilir kaç kere kontrol edip çıkmışımdır.

aralık duran kapı ve dolap kapaklarından nefret ederim, ya tam açık olacak, yada kapalı.

ha bide fısır fısır konuşulan o kısık ses. yarım saat sürse deliririm herhalde

Terlik ters döndümü hemen duzeltirim. Yorgunda olsam kalkıp yaparım :) Başkada takıntım yok .
ay benimde öyle, inancımdır işler ters gider diye, batıl tabiki.
eşimde hiç hoşlanmaz bu tür şeyden, geçen dedim şu terliği düz çevirirmisin diye, gitti yanındakinide ters çevirdi. öylece kaldı bütün gece içim içimi yedi :)

:) Çaktırmadan düzeltseydin keşke. :)

Aklıma gelenleri yazayım , başkasının bardağından su içemem, kaymaklı bisküvi yerken önce kaymagını yerim, yemek yaparken sanki yemek programı çekiyormuş gibi konuşurum , düşünürken saçımla oynarım , kek yerken önce koklarım , uyurken yorganı bacaklarımın arasına sıkıştırırım kıçım açıkta kalır, marketten alışveriş yaparken en öndekini almam , sokakta gördüğüm kedilere mutlaka dokunmaya çalışırım kaçarsa peşinden koştururum, hayvanlara cevap veririm kedi miyavlarsa miyavlarım inek bagırsa bagırım, devamlı dişlerime bakarım, ne takıntılı kadınmışım ya :)

Obsesifim ve feci temizlik takıntım var. Ellerim parçalanana kadar çamaşır suyu ile haşır neşir olurum iş yerinde de sürekli ellerimi yıkarım , Kimsenin evinde yemek yiyemem , çay içemem ve malesef altıma bile edecek durumda olsam tuvalete gidemem o yüzden pek arkadaşlarıma gitmem onlarda bana gelmez. Off çok kötü ya yazmakla bitmez kendimden nefret ettim

En çok gıcık kaptığım tüylerimin diken diken olduğu şey pamuk dişime elime hele hele tırnağıma asla deymemeli ikincisi siyah çekirdek asla yiyemem dişlerime deyince ve çekirdekli meyveleri hep ziyan ederim erik kiraz gibi o çekirdek dişlerime deymeyecek üstünden yer bırakırım. Yazarken bile tüylerim diken diken oldu birde çocuklarımın oyuncakları öyle patır patır sepete atamam 2 sepet oyuncak olmasına rağmen ayırırım bölüm bölüm bebekler peluşlar çıngıraklar kuleler legolar bultakların parcalarını sayarım arabalar telefonlar oyuncak mutfak malzemeleri bölüm bölüm olacak artık ayıra ayıra pratikleştim 2 dakikada topluyorum :) kül tabağının olduğu bir masada asla yemek yiyemem sakız çiğnemem çiğneyen oldumu sinir olurum ve aynı şekilde sofrada göreyim acayip midem bulanır kızlarımın saçları bozulduğunda toplarım tararım dağınık bırakamam üstleri küçücük bi leke bile olsa komple soyarım birde çok sık nevresim değiştiririm ve bir gün yatmış olsam dahi banyo yaptığımda mutlaka yenisini sererim eski nevresimle yatamam yıkayıp kuruttuğum çamaşır yumuşatıcı kokmuyorsa bdaha yıkarım uykum geldiğinde ayaklarımı birbirine sürterim istem dışı uyurken yastığa sarılırım ve apış arama mutlaka battaniye yorgan ne varsa koyar öyle uyurum bunlar aklıma gelenler şimdi böyle sıra sıra düşününce baya takıntılıymışım ya.

Evde yalnızsam defalarca kez kapıyı ve camları kontrol ederim.
Mesela diyelim ki odada oturuyorum. Arada bir kapıdan salona falan göz gezdiririm.
Salondan yada başka bir yerden başka bir odaya geçerken önünden geçtiğim odalara banyoya bilmem nelere göz gezdirerek iyice bakarak geçerim.
Kapıya Arkam dönük yatarken arada bir kapıya doğru dönüp bakıp tekrar arkamı dönerim.
Bazen parmağımla havaya yazılar yazarım.
Elimin altında kalem varsa masayı kağıdı vs. Delicesine karalarım. Bi şeyler çizerim saçma sapan.
Yine elimin altında kağıt peçete vs. Varsa onları kıymık kıymık yaparım.
Şuanlık aklıma gelenler bunlar

oooo bunlar klasık canlar birazda daha kendimizden seyler yazalım

mesela ben omuz cantası alırken kesinlikle fermarı koltuk altıma bana bakmalı sırtıma arkAma dogru olursa cok beyensem de almam

alısverise cıktım bi seyi cok beyendim ama satıcı pek ilgilenmiyo hayatta almam tok satıcıyla isim olmaz ben müsteriyim azcık ilgilen

klasiklere gelelim
el yıkama hastalıgı özellikle mutfakta bezi elledin yıka posete dokuntun yıka elektrik süpürgesini elledin yıka vs vs uzarda uzar

gece butun odaların kapısı kapalı olucak acık kapıda uyuyamam uyursamda saat bası uyanır kaliteli uyku uyumamıs olurum

kendi bardagımı 1 kere kullandım mı 2 ciye kullannam annemin esimin ictigi bardaktan su icmem annem cok sıkıyor buna benim cıkardıgım beni beyenmiyo diyo :)))

yaz kıs yatarken yorganla sarılır yatarım kısında 2 yorgan 1 pattaniye ben 1 yorganı sarılıp yattıgım icin diger pattaniyeyle örtünürüm esimede baska bi yorgan eslık eder

cok varda aklıma geldikce yazarım

düzenleme

kendi evimde olsa baskasının evide olsa klozeye oturmadan bol tuvalet kagıdıyla oturdugumm yeri silerim deligede bol tuvalet kagıdı atarım ordan su sıcrıycak diye ödöüm kopar

wcye girdiğimde evde yalnız olsam bile suyu açarım.
telefonumda gereksiz fotoğraf bırakmam, sürekli bişeyler silerim.
sürekli 'hayırlısı' derim.

Ohoo bende siralasam neler var neler

Habire ellerimi yikarm neye dokunursam dokunaym
Kendi evim annemler haric hic bir yerde wc ye girmem
Sadece kendi havlumla elimi silerm
Disardan gelir gelmez üstümdekileri makinaya atarm
Disardan geldikten sonra elim yüzüm ayaklarm telefon kilifim dahil herseyi yikarim
Gece yatarken mutlaka kapi kapali olacak
Benim yastigimi esim dahil kimse kullanamaz
Evden cikmadan bin kere her yeri kontrol ederm
Daha neler var neler sanirm cok takintiliym ben

Uzun yillar boyunca giderek artan cok takintim oldu ozellikle hijyen ve guvenlik konusunda. Bir suredir baska rahatsizliklarim nedeniyle antidepresan kullaniyorum obsesifligin tedavisinde de kullanilan ve kisa surede agrilarima olmasa da takintilarima etki etti. Simdi dusununce onca yil nasil da hayatimdan calmisim diyorum. Beyinde eksik salgilanan hormonu seretonin ve bir tane daha salgilanmasini sagpayarak etki ediyor. Hayat gercekten cok kisa ilacsiz olarak asmaya calisin olmuyorsa yardim alin derim yas ilerledikce katlanarak artiyor takintilar.

Kapıyı kilitledim mi kilitlemedim mi? Prizleri çektim mi,pencereleri kapattım mı, ışıklar açık mı kaldı,ocağın altını kapattım mı,unuttuğum bir şey var mı vs vs diye gider birde manyak gibi döner dolaşır sesli bir şekilde kapattım,çektim,yaptım diye kontrol eder yolda gene acabalarla boğuşurum

Guzellik takintim var benim.mutlaka guzel gorunmeliyim kim olursa olsun bidr 30 yas takintim var

O vesveseye donuyor hastalik yapar yorulmuyormusunuz bendede donem donem oluyor cok sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…