kurtulamadigimiz takintilarimiz, tuhaf tuhaf huylarimiz : )

Çayı sadece küçük ince belli bardakta içebiliyorum.
Uyuduğum odada kesinlikle oyuncak bebek ve ayna olmayacak.

Sabah kahvaltıda fincanla ama cam olacak,, içini göreceğim yani çayın rengini... keyif içinse çay bardağı olacak... sahlep,,nescafe,,sıcak çikolataları kupalarda içmeyi severim cam olması şart değil hatta porselen severim.. uyuyacağım zaman kesinlikle karanlık olacak,,birde evin içinde bir kıpırtı duysam illa kalkıp bakacağım o nedir diye...

Temizlik yaparken bana iş verildiğinde yada ayağımın altında dolanınca evdekiler o kadar sinirleriniyorum ki kafdan türlü türlü işgenceler geçiyor

Kumandalar aynı hizada olacak mutfak tezgahında ertesi güne bulaşık kalmayacak kaldı mı o gece yatamam tezgahın üstü ve ocak tertemiz olacak yatağı kalktığım gibi toplarım çayı sadece Çay bardağında içerim yemek tabakları masada düzenli aynı hizada olacak koltuktaki kırlentler gece uyumaya gidince mutlaka düzeltirim sabah düzgün görmek isterim ayakkabılık düzenli olacak ayakkabılarin ucu öne bakacak yani daha bir sürü şey var aklıma gelen bunlar

Oturdugum oda muhakkak toplu olucak bi yastik daginik olsa sinirlerim bozuluyor...

Kedilerimin kumlarina her dk bakarim pislemisler mi diye ...

Is yerinde masam illaki duzenli ve temiz olucak..

Evimdeki ve is yerimde ayna veya camlara asla ama asla leke olmucak..

1 bardaktan sadece 1 kere bisy icerim...

Havluyu 1 kere kullanip atarim..

Disarda kedi gordum mu onu illaki beslerim (en buyuk takintim eger beslemezsem vicdan azabindan karnima agrilar giriyor ve ruyalarima giriyor o hayvanlar..)

Hadi canlandıralım biraz burayı

Şimdi ben ;
Evde yalnızken banyo yapamam.
Yatak odasının kapısı kapalıysa uyuyamam.
Saat tıkırtısına deli olurum.
Yemek yaparken sayısız kere el yıkarım.
Dişimi fırçaladıktan sonra mutlaka musluğu da siler temizlerim.
Temizliğinden tatmin olmadığım kişilerin evinde yemek yemem asla.Tuvaleti de kullanmam.
Yüksek sesten nefret ederim.
Kalabalıktan çok rahatsız olurum.
Dışarda yemek yediğim hiçbir yerde lavabo kullanmam.
Islak yerlere çıplak ayak basamam.
Annemin yaptığının haricinde asla ev yoğurdu yemem.
Şeftaliyi hayalimde canlandıramam içim ürperir bi de kabuğuyla asla yemem.
Kutudan tepeme dikip bişey içemem ya pipet ya bardak.(Su hariç)
Kendi yaptığım harici pek salata yemem marullar istediğim boyutta doğranmamış oluyo genelde:)
Yamuk duran halıya kıl olurum.İlla düz ve parkeyle hizalı olacak.
Yazım hatasından nefret ederim.
Yabancı bi evde bile olsam lavaboyu kullandıysam şöyle bi banyoyu düzenler çıkarım.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar .
Bende çok takıntı aklıma geldikçe yazarım .

Çok dağınık bir insanım aldığım şeyi kullandığım yerde bırakırım ama evde nerde neyi nereye bıraktım çok iyi hatırlarım

Senin işin zor bacım çok zittiz biz

Şehir değişeceksem evden çıkmadan her odaya 3 5 kez girer kontrol ederim ama gittiğim yerde de acaba unuttum mu diye düşünmekten alıkoyamam kendimi
İçim içimi yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…