kurtulamadigimiz takintilarimiz, tuhaf tuhaf huylarimiz : )

Yaptığım bir işte ufak bir hata olsa düzeltilse bile o işi beğenmiyorum.
Kullandığım eşyada ufak bir hasar olsa o artık bana çöp gibi geliyor.
Yüksek sesten nefret ederim.

Birşeyi biryere koyup sonra defalarca bakarım ordami diye unutmamak için heralde ama çok Saçma:)))

Bulunduğum odanın kapısı kapalı olacak.Mutfak,salon fark etmez.
Bulaşık yıkayamam,dokunamam bile :)
Ayaklarım buz kesse de kışın bile çorap giymem.Bunun nedeni bilinmiyor :)
Elma,erik gibi meyveleri ısırarak yediğimde bir tuhaf olurum.Ama ısırarak yemekten vazgeçemem...

Annem hala bulaşık yıkama konusunda numara yaptığımı düşünsede ben ciddiyim Sabah alan akşam getiricek seni diyo

Masaya koyduğum bütün çatal,kaşık bardaklar falan aynı desende olmalı
Kapı açıkken uyuyamam
Telefonuma dokunulmasından nefret ederim
Islak bardaktan su içemem
Sürekli tırnaklarımla oynarm

Kollarım açıkken asla uyuyamam.
Yani yazın o sıcağında bile çarşafla da olsa kollarım kapanacak.
Ya da bi yerim üşürken uyuyamam.

Acik kapilari kapatirim hic rahat edemem.
Acilmis buz dolabina koyulan birseyi bir daha yiyemem tiksinirim ama zorlarim tabi kendimi.
Kahvalti hazirlanirken herkes sofrada olacak ve son tabak konuldugu an kahvaltiya baslanacak, uzatmalardan nefret ederim sofra beklemez. Az tartismadim esimle.

Mutfakta iş yaparken ellerimi surekli suya tutar ve kurularim, islak kalmasina dayanamam.
Yere terliksiz basamam.
İçimden sürekli konusurum
Eşim de her seyi bin kere kontrol eder, ocağı, kombiyi, cami kapiyi suyu wuuuu
Ama kontrol etmek bazen faydali oluyor, ocakta iki kere tencere ve caydanlik unutup mundar etmişligim var. O yuzden muhakkak mutfak alarmimi kurarim yemek yaparken. Allah korusun tehlikeli olabilir

Yatmaya gitmeden once emin oldugum halde kapının deliğinden disari bakarım haraket varmı diye.
Özellikle akşamları elektrik düğmeleri tam kapandı mı diye kontrol ediyorum...
Yine yatmadan önce ön ve arka balkonlardan aşağıya bakip kolaçan ediyorum birşey yanıyomu filan diye.
Ocağın düğmelerini kapali olduğunu bildiğim halde ellerimle kontrol ederim.
Bunların hepsi yangından çok korktuğum için küçük bir önlem olabilir kendimce.
Mutfakta elime aldığım bir eşyayı mutlaka çalkalarım öyle kullanırım.

Yattigim odanin kapisi mutlaka kapali olmali. Hatta mumkunse eger kitlerim kendimi evde yalniz bile olsam boyle.
Giyim konusunda bi takintim var. Birden fazla renkli seyi bir arada giyemiyorum. Mesela sari pantolon giyip pembe tisort giyemem ustune. Pantolon sariysa ustum beyaz ya da siyah olacak. Kirmizi tisort giymissem pantolonum ya kot ya da siyah olacak. Cok uyumlu renkler dahi olsa rengarenk olamiyorum. Tek bir canli renk kullaniyorum.
Daha bi ton vardir da aklima gelince yazarim :)

Klavyeyi on parmak kullandığım için,birini dinlerken onun konuştuklarını içimden tekrarlayıp ellerimle yazarım klatvye olmadığı halde...
tv izlerken fln yapınca eşim ellerimş tutuyo yeter diye

Odanin kapisi acik yatamam
yatmadan once mutlaka yorgani silkelerim
icimden sarki soylerim
asla sakiz cignemem,cignetmem
uyurken birinin illa avucumu oksamasi lazim yoksa uyuyamam
tuvalette mutlaka sampuanlarin arkasindaki yazilari okurum
yemek yaparken en az 10 kere tadina bakarim.nerdeyse karnimi doyururum
boceklere bakamam kasinti tutuyo
daha coook varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…