kurtulamadigimiz takintilarimiz, tuhaf tuhaf huylarimiz : )

oda kapısını kapatmama hatta holun kapısınıda kapatıyorum(maşallah bunu yapan tek ben değilmişim)
kimsenin kaşıkladığı tabağı yemem bu yüzden salatamı kendi tabağıma alıp öle yerim şimdilik bu kadar

En başta jelatini yırtılmış sigarayı asla içmem, başkasının havlusunu kullanamam, bir seyden tiksindiysem mutlaka midemde ne var ne yok çıkarırım.Kredi kartımı,paramı,telefonumu ve anahtarımı defalarca yerinde mi diye kontrol ederim.Karşıdan karşıya geçmek için nerdeyse yolun tamamen boşalmasını beklerim.Birinin telefonunu kullandımsa,ya da telefonumu kullanan olduysa muhakkak silerim.Kimseyle aynı tabaktan yemek yiyemem, bir de sürekli koltuk altlarımı koklarım

tek şekilde bi yerde A4 kağıdı göreyim sinir olurum.
dağınık A4 kagıtlarına da sinir olurum.
Kumaş türünün birine uyuz olurum ( genellikle perdelerde tercih edilen ) elleyemem.
Çamaşır suyunu kullanamam kokusu çok fena yapıyor.
Deterjanla yıkadıgım bşyi temizlense bile defalarca yıkar ve koklarım o kokusu kalmasın diiye.
Yemekleri yerken tek tek yemem hepsini aynı tabakta karıştırırım.
Çayı hiç içmem sevmem...

en tuhaf huyum sanırım sürekli arkama bakmam canavar gelecek sanki saldıracak bana gibi geliyor saçmalık işte

yarım sısesı olan bı urun olmasınn ılla bıtırp atayım

yazın bıle ustume ınce de olsa bı pıke alıp uyurumm .. ustumde ılla bı ortu olacak

sakız cıgneyen hele cak cuk cıgneyenlerı sevmem

ellerını yıkamadan yemmek yapmamalı yemek yememelı

uzun tırnaklı ınsandan yemek yıyemem

kapı kolu ıslak olmayacak ıyy huylanırım

dısarda tuvalete mumkun oldukca az gırerım ve her yere pecete ıle dokunurum

catal aralarını kontrol ederım pıs mı dıye (mısafırlıkte caktırmadann yaparım )

havlum bana aıt olmalı

su ıctıgım hele kı yemek yerken baskasının bardagından ıcemem
..
kucuk pet sıselerden su koyarlarsa o suyu ıcemem ya agzına dıkmısse
..
baskasının evıne corapla bastıysam o corabı hemen kırlı sepetıne atarım eve gelır gelmez..
..
asansor tuslarından cok tıksınırım
..

Bend durduk yere aklima herhang bir eşyam gelir o yerind duruyor mu diye bakarim.
Bird kaybolan bisey aklima takilir sabahlara kadar uyumam ararim
Garip ya.
haha bu bende de var
esyam aklıma takılsın uykum varsa da kalkar onu ararım

tuvaletler mıs gıbı camasır suyu kokmalı

otobuslerde kafamı arkaya yaslayamam herkes dokunuyo herkes basını yaslıyor cunku

paradan cok tıksınırım ıslak mendıl devreye gırer devreye

ojesız asla dısarı cıkmam hatta calsısrken okurken sekzde gıdeceksem yedıde sırf oje surmeye kalkardım

zeytını elıyle yıyene sınır olurum

yere sofra bezı serılıyo ustunde yemek yıyemem daha once ya yere degen kısım suan ekmegımın durdugu kısımsa o yuzden masa

bıseyı bıtırene kadar ugrasırım ruj sampuan oje ... yarım kalmasın azcık sey yer kaplamasın goz yormasın

Yuvarlak eşyalar sinir eder beni.Esmer erkekler hoşlanmam. BAZEN ayaklarım kirli gibi gelir nefret edeR yikarim. Bazen defalarca kapı kiliytlimi bakarım.

Kredi kartı, akbil gibi şeyleri çantama koyarken, onlara dokunarak 1,2,....10 diye saymak ve bu sayma işini içim rahat edene kadar yapmak. Bazen 10 defa bazen 2 defa.

Tuvaletten çıkarken, klozeti sürekli kontrol etmek. Sifonu çektiğime emin olsam bile.

Sakıza dayanamamak.

Prizleri sürekli kontrol etmek.

Yerde poşete dayanamamak. Biri basar da kayar diye endişe etmek.

Birisinin benim yüzümden zarar görmesinden korkmak.

Hastaneye gittigimde ağzımdan nefes almamaya çalışırım sanki pis hava içine dolacakmis ve hastalanacakmisim gibi gelir. Burnumdan nefes almaya calisirim.

Ay benimde takıntımla başım belada.Okula giderken akbili çantanın ön gözüne koyuyorum otobüste bastıktan sonra cebime koyuyorum sonra çantada arayınca kısa süreli kalp krizi tabiki Bunun içinde aklıma geldikçe çantayı kontrol edip duruyorum

Yerde bi cop gordummu dirdir ederim

Yemek yemeden önce belki 5 kez elimi yikarim. Sofraya oturmadan elim bir yere carpsa bir daha yikarim. Maalesef.

eve misafir gelınce bulasgı falan kendılerı yıkarlarsa gıttıklerınde bı daha yıkarım.bırı evımde bı ıs yaparsa arkasından bı daha yaparım .kendı bardagımdan bıle ıkıncı defa su ıcmem.ıslak kapı kolu vb sevmem ve ıslak banyo terlıgını falan gymem .mesela bı kıyafetı denemek ıcn bıle gıyp cıkarsam yada bı havluya sadece elımı sılsem hemen krlye atarm hergun makıne calısr evde bıkac parca bsyde olsa habre camasr yıkanıyo ynı daha varda aklma glmıyo :) kısacası cok hysz pmprklym

elektrik su faturası uçuyodur o zaman

israf oluyo bıraz evet fazla gelıyo gecen ay evde durmadk fazla 70geldi msla :)

eziyet gibi bence.. bi uzmana danışın derim.. bu kadarı hayatı cok zorlaştırır..

Sadece bna eziyet oluyo benm bıde bebegım var düşünün.eşimde abartysn bu kadar takıntılı olma dıyo ama alıskanlk ıste

Bide ayrıca burda bu sayfaya kadar yazılanların hepsı de var kendı evımde bıle klozte otrmyrm hergn yıkyrm katkat pcte kyp otyrm bu evmz mecbren byle oldu eskı evmde ummı vrdı.annemn evı heryer asla oturmam.dolapta butun askılarım aynı yone bakıcak kıyafetler yamuk yılık degl dzgnce ust uste alt ust hepsı ayrı ayrı duzenlı bı seklde olck dha bı suru sey aslnda cogu alıskanlk.bide buraya yorum yapan hrkse katılıp bende de var demıssınız benım yazdıgıma uzmana gorunun falan demıssınız yazdıklarım yanı benm yasadklrm benm hayatımı zorlastyo sadece sordugunz ıcn cevapladm bazıları bıraz gereksz duzelteblrm evet ama zamanla

Elden ele bıçak yada makas vermem illa ki tezgaha yada masaya koyar karşıdaki ordan almasını isterim:) her fırsatta saçlarımla oynarım. Bide çamaşır sererken çamaşır uyumlu renkte mandala asarim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…