kurtulamadigimiz takintilarimiz, tuhaf tuhaf huylarimiz : )

Kiz çılgın limoncu, her şeyde oldugu gibi bu konuda da aykırısın

Ayy geldim geldim,şunu yazıp gideyim yine gelirim.Geçen gün bir tanıdığın cenazesine gittik,evde Kur"anı Kerim dinliyoruz.Duvarda bir çerçeve fakat eğik duruyorEv tıklım tıklım,kalkıp düzeltemiyorum da,bir de uzak bana.Oturdum ama sanki diken üstündeyim,gözüm çerçevede,en son herkes dağılıp.çıkarken kaşla göz arasında düzeltiverdim,ooohhh
Bir tanıdığın düğününde de gelin masasının örtüsü kaymış,"Sakın Deniz,kalkma Deniz,elbet biri farkeder" dedim ama iki tarafın akrabası da miyoptu galiba,düğünün yarısında ben btün azametimle kalkana kadar kimse farketmediHayır.bir sürü kişisiniz,gözünüz nereye bakıyor di mi
Resimlerde çıkacak,hem başka yere baksam bile gözüm kayıyor,düzelttiysem br huzuuuur

Ya sunun icin psikologa gittim o kadar derdim varmis ki buna sira gelmedi soylemeden geldim hala kulak cekiyorum arkadas saman adeti falan dediler yani satanizm baslangici deseler yok anam cekiyorum ben onu vuruyorum takir takir
Ben de caiz degil diye biliyom, gel vazgeç bu sevdadan
Bi faydasını gordun mu bari onu soyle

Kiz cenazeyi kendine busbutun zehir etmen Gerci duzelttim deyince ben de rahatladim..
Bi paca yukarda bi paca asagida kalanlara ne demeli peki??

Birşeyle uğraşıyorsam yemek temizlik vs defalarca elimi yıkarim

Çizgiye basmadan yürümeye çalışırım

Bak merak ettim simdi, açım da
Gelmisken takintilarini yaz kiz :))
Evde asla kıl tüy gormeyecegim. Yoksa evi baştan sona supururum.
Ocağım eğer pisse asla yemek yapamam, yemek piserken bile sağdan soldan silmeye uğraşırim
Mutfak dolaplarimda en ufak leke görürsem hemen siliyorum.
Duvarlarim asla çizik olamaz olursa elime fırça alıp boyuyorum.

Eğer hayvanların olduğu bi ortamdaysam(özellikle benimkilerin) mutlaka öpmeliyim, öpmeden ayrılmam. Çok çok çok nadir olur öpmedigim

Evden çıkmadan önce
O gun ütü yapmadıysam bile
Fişe takılı diye kontrol eder çıkarım
Ay bende pek yok oyle seyler, sukurler olsun
Takintili dusunceler ve takıntılı temizlik yogunlukta..
Hem bi dakka ya, belki prensipli karilariz, niye takinti oluyormus

Seni hastaneye yatirma gerekcelerinin cogu bende de mevcut yalniz Bi sey yerken ses cikaranlarin agzina kurekle vurmak serbest olsa..
Oyy lavanta onu hiç sorma
Bir genç kız masada ipeğim çiçeğim süslü.
Ama bir yemek yiyor.aman yarabii
Annesi de yanında,hiç duymuyor,be kadın bu kızı sen büyütmedim mi,neden öğretmiyorsun?
Ben çocuklarımla paşa sofrasına otururum çok şükür.
Yemekten sonra o zaman küçük olan çocuklarım bile"anne x abla ne pis yemek yiyordu ya" demişlerdi

Ustunde kaynayan aş varken silinmeye çalışılan ocaklardan kimbilir kaç kere yanık kıl kokusu yukseldi

Allahim su mubarek gunlerde bana da boyle takintilardan ver amen

Ay cok sinir bozucu yaa.. Hayir, kendimi teskin etmeye calisirken iyice geriliyorum bi de ben.. O kisi veya baskasi o anda bi sey sorsa direkt çemkiriş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…