Kiz çılgın limoncu, her şeyde oldugu gibi bu konuda da aykırısınoooo bunlar klasık canlar birazda daha kendimizden seyler yazalım
mesela ben omuz cantası alırken kesinlikle fermarı koltuk altıma bana bakmalı sırtıma arkAma dogru olursa cok beyensem de almam
alısverise cıktım bi seyi cok beyendim ama satıcı pek ilgilenmiyo hayatta almam tok satıcıyla isim olmaz ben müsteriyim azcık ilgilen
klasiklere gelelim
el yıkama hastalıgı özellikle mutfakta bezi elledin yıka posete dokuntun yıka elektrik süpürgesini elledin yıka vs vs uzarda uzar
gece butun odaların kapısı kapalı olucak acık kapıda uyuyamam uyursamda saat bası uyanır kaliteli uyku uyumamıs olurum
kendi bardagımı 1 kere kullandım mı 2 ciye kullannam annemin esimin ictigi bardaktan su icmem annem cok sıkıyor buna benim cıkardıgım beni beyenmiyo diyo :)))
yaz kıs yatarken yorganla sarılır yatarım kısında 2 yorgan 1 pattaniye ben 1 yorganı sarılıp yattıgım icin diger pattaniyeyle örtünürüm esimede baska bi yorgan eslık eder
cok varda aklıma geldikce yazarım
düzenleme
kendi evimde olsa baskasının evide olsa klozeye oturmadan bol tuvalet kagıdıyla oturdugumm yeri silerim deligede bol tuvalet kagıdı atarım ordan su sıcrıycak diye ödöüm kopar
Ben de caiz degil diye biliyom, gel vazgeç bu sevdadanYa sunun icin psikologa gittim o kadar derdim varmis ki buna sira gelmedi soylemeden geldim hala kulak cekiyorum arkadassaman adeti falan dediler yani satanizm baslangici deseler yok anam cekiyorum ben onu vuruyorum takir takir
Kiz cenazeyi kendine busbutun zehir etmenAyy geldim geldim,şunu yazıp gideyim yine gelirim.Geçen gün bir tanıdığın cenazesine gittik,evde Kur"anı Kerim dinliyoruz.Duvarda bir çerçeve fakat eğik duruyorEv tıklım tıklım,kalkıp düzeltemiyorum da,bir de uzak bana.Oturdum ama sanki diken üstündeyim,gözüm çerçevede,en son herkes dağılıp.çıkarken kaşla göz arasında düzeltiverdim,ooohhh
Bir tanıdığın düğününde de gelin masasının örtüsü kaymış,"Sakın Deniz,kalkma Deniz,elbet biri farkeder" dedim ama iki tarafın akrabası da miyoptu galiba,düğünün yarısında ben btün azametimle kalkana kadar kimse farketmediHayır.bir sürü kişisiniz,gözünüz nereye bakıyor di mi
Resimlerde çıkacak,hem başka yere baksam bile gözüm kayıyor,düzelttiysem br huzuuuur
Bu kac?Birşeyle uğraşıyorsam yemek temizlik vs defalarca elimi yıkarim
Çizgiye basmadan yürümeye çalışırım
Yaz yaz bekleriz, aynisi bizde de varsa utanir birakiriz belki elbirliği ile
Evde asla kıl tüy gormeyecegim. Yoksa evi baştan sona supururum.Bak merak ettim simdi, açım da
Gelmisken takintilarini yaz kiz :))
Ay bende pek yok oyle seyler, sukurler olsunEvden çıkmadan önce
O gun ütü yapmadıysam bile
Fişe takılı diye kontrol eder çıkarım
Git la başımdan@-heidi- Ulan senin oldugun yerde yesilcam konusmadan duramam ben, konudan attiracam seni Mune ile konusup..
Oha yeni bi takıntı
Ben de caiz degil diye biliyom, gel vazgeç bu sevdadan
Bi faydasını gordun mu bari onu soyle
Ay bende pek yok oyle seyler, sukurler olsun
Takintili dusunceler ve takıntılı temizlik yogunlukta..
Hem bi dakka ya, belki prensipli karilariz, niye takinti oluyormus
10 lavantacığımBu kac?
Oyy lavanta onu hiç sormaSeni hastaneye yatirma gerekcelerinin cogu bende de mevcut yalnizBi sey yerken ses cikaranlarin agzina kurekle vurmak serbest olsa..
Ustunde kaynayan aş varken silinmeye çalışılan ocaklardan kimbilir kaç kere yanık kıl kokusu yukseldiEvde asla kıl tüy gormeyecegim. Yoksa evi baştan sona supururum.
Ocağım eğer pisse asla yemek yapamam, yemek piserken bile sağdan soldan silmeye uğraşırim
Mutfak dolaplarimda en ufak leke görürsem hemen siliyorum.
Duvarlarim asla çizik olamaz olursa elime fırça alıp boyuyorum.
Evde asla kıl tüy gormeyecegim. Yoksa evi baştan sona supururum.
Ocağım eğer pisse asla yemek yapamam, yemek piserken bile sağdan soldan silmeye uğraşırim
Mutfak dolaplarimda en ufak leke görürsem hemen siliyorum.
Duvarlarim asla çizik olamaz olursa elime fırça alıp boyuyorum.
Ay cok sinir bozucu yaa.. Hayir, kendimi teskin etmeye calisirken iyice geriliyorum bi de ben.. O kisi veya baskasi o anda bi sey sorsa direkt çemkirişOyy lavanta onu hiç sorma
Bir genç kız masada ipeğim çiçeğim süslü.
Ama bir yemek yiyor.aman yarabii
Annesi de yanında,hiç duymuyor,be kadın bu kızı sen büyütmedim mi,neden öğretmiyorsun?
Ben çocuklarımla paşa sofrasına otururum çok şükür.
Yemekten sonra o zaman küçük olan çocuklarım bile"anne x abla ne pis yemek yiyordu ya" demişlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?