Manyak sistalar birliği..Ufak tefek cinayetler geldi aklıma nedense.
Sista birliği
İşte onu ben yaptımAy cok sinir bozucu yaa.. Hayir, kendimi teskin etmeye calisirken iyice geriliyorum bi de ben.. O kisi veya baskasi o anda bi sey sorsa direkt çemkiriş
Al benden de o kadar.Aslında ben bunları yapsam hayvanlarla uğraşsam dağ bayır gezsem biri de evimi yağlayip ballasa ne iyi olurdu
Yerinden ayrılma.Gel Peter gidelim, begenmezler bizi çobanık diye
Ay bu da takinti oldu bende, gulmeden soylemeden duramiyorum
Valla süslenip puslenip dedikodu yapalım :)))Manyak sistalar birliği..
Halimize acıdım
Ama gerçekten tum sinir uçlarım geriliyor, yaşamayan bilemez..İşte onu ben yaptım
Böyle gerildiğim bir yerde susup dinleyen halam ağzını açıp önemsiz birşeyden bahsedecek oldu,resmen çemkirdim,aman hala ya,niye öyle,ne yaniO şaşırdı ben utandım,Allahtan halam anlayışlıdır üstünde durmadı:)
Yapalim, yapalim da, edip aman kazen gelip işi bozmasin sonraValla süslenip puslenip dedikodu yapalım :)))
olur oleBenim bi seyi enine boyuna dusunmeden kafadan atamama takintim var bi de, simdi geldi aklima..
Immm düşünüyorum, tek adimla bi yere varma deliligim var bi de.. Ay o ne yaa, dillendirince cok sacma duruyo
Öldürürüz kazen'i ay aman pardon edip'iYapalim, yapalim da, edip aman kazen gelip işi bozmasin sonra
Kiz ben kafami daldiriyorum yikanmis camasirlarin icine, yani burnumu, serin serin, o kokudan sarhos olana kadar cekiyorum bi deMesela çamaşır yıkadıktan sonra o ıslak çamaşır kokusu ...deterjan kokusunu burnuma çeke çeke burun kanseri olcam bayılıyorum kokuya...
Sabah uyanır elimi sabunlar ardından yüzümü yıkar ve yine elimi sabunlarim.
Yatarken ocak kapı kontrolü yaparım giderken geri dönerim bi kontrol bi kontrol daha derken yatarım emin olmadığım için bir daha kalkarim.
icimden bi ses temiiizz diyoçoğunu başkalarında okudum ama makinaden çıkan bardağı tekrar yıkamana ayrıca şok oldum. temiz olduğundan nasıl emin oluyosun, madem o makinayı niye kullanıyosun ne gerek var
Öldürürüz kazen'i ay aman pardon edip'i
MehYerinden ayrılma.
Aradım birazdan seni almaya gelecekler
Makinadan cikan bardagi yeniden mi yikiyonicimden bi ses temiiizz diyo
Rengini bozmustur ki zaten, mecbur atacan yeniden.. ArkandayimYikadigim beyaz camasirlardan siyah çorap çıkti diye baştan alıp bir daha yıkadım camasirlari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?