kurtulamadigimiz takintilarimiz, tuhaf tuhaf huylarimiz : )

Ay cok sinir bozucu yaa.. Hayir, kendimi teskin etmeye calisirken iyice geriliyorum bi de ben.. O kisi veya baskasi o anda bi sey sorsa direkt çemkiriş
İşte onu ben yaptım
Böyle gerildiğim bir yerde susup dinleyen halam ağzını açıp önemsiz birşeyden bahsedecek oldu,resmen çemkirdim,aman hala ya,niye öyle,ne yaniO şaşırdı ben utandım,Allahtan halam anlayışlıdır üstünde durmadı:)

Ama gerçekten tum sinir uçlarım geriliyor, yaşamayan bilemez..
Peki benim "komikli" konuda dertli dertli paylasip icimi dokmeme ne denir hahah

Hayırlı olsun ne zaman açtın sen bu konuyu haberimiz yok
Takıntım trip atmak dermişim

O değilde söylersem çok belli olurum diye korkmuyor değilim ama saçımı koparıyorum ve kolumda bana göre sivilce eşime göre orada hiç birşey yok dediği şeyleri koparıyorum yara yapıyorum. Tek kolum değil bacak yüz boyun. Sırtıma ulaşamadığım için kendimi sakinleştirdiğimi bilirim

Yazdığımı okuyup kendinden ürperen bi ben değilim dimi

Mesela çamaşır yıkadıktan sonra o ıslak çamaşır kokusu ...deterjan kokusunu burnuma çeke çeke burun kanseri olcam bayılıyorum kokuya...

Sabah uyanır elimi sabunlar ardından yüzümü yıkar ve yine elimi sabunlarim.

Yatarken ocak kapı vs kontrolü yaparım , giderken geri dönerim bi kontrol bi kontrol daha derken , yatarım emin olmadığım için bir daha kalkarim.

Kiz ben kafami daldiriyorum yikanmis camasirlarin icine, yani burnumu, serin serin, o kokudan sarhos olana kadar cekiyorum bi de Sefam olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…