Bu kac deseydin iste onaYengem ağzından ses çıkarırken amcamin yanında ya düzgün ye yada yumruğumu ağzına yemene az kaldı demişliğim mevcut
Ay islak kapi kolu korkunc yaYemek yaparken, her sebze ile doğrama işi bittiğinde elimi yıkarim bıçağı da tabi her defasında. ..
Islak kapı kulpu
Yemek yaparken asla havlu kullanmam peçete kullanırım .
Tencereyi ocağı koymadan kıl var mı diye bakarım yoktur ama ya çıkarsa. .Kıl takıntım fena birinin yaptığı yemekte bir kıl çıkarsa daha yemem .
Eğer yesilkte böcek kurt vs görürsem o yeşillik yok olmalıtiksinirim.
Arada hamburger (bilinenlerden biri)yemege giderim.. gittigimde personelin dışarda burnunu yola sumkurdugunu gördüm her oraya gittiğimde o an gözümün önünde. ..niye böyleyim
Daha çok varCui Bono
eneee beni etiketlemissin yazıyordum hararetli.
Gitme ulan tabii ki.. Ama tutamiyorum kendimi, aklimda surekli repliklerGit la başımdankonunu terkedip gitmemi mi istiyorsun yoksa?
Bak amcamda hastasıdır eminim kahkahaya bogulurdu. Niye aklıma gelmedi acabaBu kac deseydin iste ona
Rahat bırak beniGitme ulan tabii ki.. Ama tutamiyorum kendimi, aklimda surekli replikler
Kiz heyecanla daldım konuya, tee 3 sene once mi ne açmış unutmuşum.. Hepinizi cagirayim dedim, heyecandan isimleri hatirlayamadimeneee beni etiketlemissin yazıyordum hararetli.
+Bunu iyice bi dovdunuz mu?Bak amcamda hastasıdır eminim kahkahaya bogulurdu. Niye aklıma gelmedi acaba
Dua ette banada versin bu temizlik takıntılarını ya nolurPis karı bunlar ya.
Kocam açıp totomu opse yeridir
Sbdbanbfbsx
Aksine hepsi temizlik manyağı çıktı kiz baksana.. Bi salata yaparken bile el derilerimizin aşinmasi?Pis karı bunlar ya.
Sbdbanbfbsx
Pis karı bunlar ya.
Sbdbanbfbsx
O degil, açım ve yine ismini gordum.. Git burdan
Gel Peter gidelim, begenmezler bizi çobanık diyeAhdjajhsa
Dua ediicim sana Heidi.
Bu öyle dag bayır Peter beyimizin peşinde koyun kuzu kovalamaya benzemez annadin mi !!!!
Aslında ben bunları yapsam hayvanlarla uğraşsam dağ bayır gezsem biri de evimi yağlayip ballasa ne iyi olurduAhdjajhsa
Dua ediicim sana Heidi.
Bu öyle dag bayır Peter beyimizin peşinde koyun kuzu kovalamaya benzemez annadin mi !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?