kurtulamadigimiz takintilarimiz, tuhaf tuhaf huylarimiz : )

Makinadan cikan bardagi yeniden mi yikiyon
ewet duruluyorum yanim sanki deterjan kalmis gibi hissediyorum. mesela şöyle soleyeyim aciklayayim balimmmm
makineyi bosalttimmmm
dizdim herseyi yerli yerine su iccem
aliyorum suyun altinda bi guzel geciriyorum sonra su koyup iciyorum

Islak mendille biryeri sildiysem mutlaka elimi yıkarım.
Çiçekleri sulamaya basladiysam mutlaka hepsine dokmem lazım. Az sevenede çok sevenede. .)

Toz alırken örtüleri mutlaka camdan cirparim.

Çarşaf lari değiştirdigim gün evi supermessem rahat edemem. Sanki toz dolmuş deri döküntüleri burnuma girecek gibi tik olurum

Saçlarımı duş sırasında tararim asla çıkınca tarak deydirmem. En azından tamamen kuruyana kadar.sebebini bilmiyorum yapamadığım şeyler arasında

Biriyle konuşurken yan baktığımı söylerler ve nekadar hatrlatsalarda asla o kafa dönmez . Kim konuşursa o tarafa gözümu çeviriyorum başımı değil :) şuan oğlum öyle ve çok komik geliyor bana

Gozunu cevirmek mi, korkunc geldi bana

:) var hepimizde desene bi ton takintiii

Geldim geldim kanka
Deliliklerimizimi yazcaz takintilarimi. Deliliklerimiz #sisterhoodla kanitlandi takintim perdr yikaninca jesinlikle o cam silinecek

Anaa yazmissin kiz pardon, bi suru mesaj yazilinca hepsini goremedim..
Konuyu ben de unutmusum ulan tee 2015.. Hayir o zaman yeni bosanmistim bi de, neyin konu açması neyin neşesi esprisi bu
Saçını neden kopariyon, yapma

Son düzenleme:
super o zaman canisi
huy olmus aslinda bu takintimin sebebi war gorumceme gitmistim bardak aldim bardakliktan su koydum sonrada ictim
sonrasi bide ne goreyim bardagin dibi pismis ve o gunden beri takintim war yapcak bisi yooookkk
Bence sacma bi sey oldugunu farket ve birak, konu bi işe yarasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…