ewetMakinadan cikan bardagi yeniden mi yikiyon
Anaa sen benden de delisinewetduruluyorum yanim sanki deterjan kalmis gibi hissediyorum. mesela şöyle soleyeyim aciklayayim balimmmm
makineyi bosalttimmmm
dizdim herseyi yerli yerine su iccem
aliyorum suyun altinda bi guzel geciriyorum sonra su koyup iciyorum
Anaa sen benden de delisin
Islak mendille biryeri sildiysem mutlaka elimi yıkarım.
Çiçekleri sulamaya basladiysam mutlaka hepsine dokmem lazım. Az sevenede çok sevenede. .)
Toz alırken örtüleri mutlaka camdan cirparim.
Çarşaf lari değiştirdigim gün evi supermessem rahat edemem. Sanki toz dolmuş deri döküntüleri burnuma girecek gibi tik olurum
Saçlarımı duş sırasında tararim asla çıkınca tarak deydirmem. En azından tamamen kuruyana kadar.sebebini bilmiyorum yapamadığım şeyler arasında
Biriyle konuşurken yan baktığımı söylerler ve nekadar hatrlatsalarda asla o kafa dönmez . Kim konuşursa o tarafa gözümu çeviriyorum başımı değil :) şuan oğlum öyle ve çok komik geliyor bana
:) var hepimizde desene bi ton takintiiiIslak mendille biryeri sildiysem mutlaka elimi yıkarım.
Çiçekleri sulamaya basladiysam mutlaka hepsine dokmem lazım. Az sevenede çok sevenede. .)
Toz alırken örtüleri mutlaka camdan cirparim.
Çarşaf lari değiştirdigim gün evi supermessem rahat edemem. Sanki toz dolmuş deri döküntüleri burnuma girecek gibi tik olurum
Saçlarımı duş sırasında tararim asla çıkınca tarak deydirmem. En azından tamamen kuruyana kadar.sebebini bilmiyorum yapamadığım şeyler arasında
Biriyle konuşurken yan baktığımı söylerler ve nekadar hatrlatsalarda asla o kafa dönmez . Kim konuşursa o tarafa gözümu çeviriyorum başımı değil :) şuan oğlum öyle ve çok komik geliyor bana
Bu daha aklıma gelenler. ) Ben bir başak kadiniyim:) var hepimizde desene bi ton takintiii
aaaaaaa ciddi misin bende eylul 2 basagimBu daha aklıma gelenler. ) Ben bir başak kadiniyim
Biraz yan bakışım yakar doğrudurGozunu cevirmek mi, korkunc geldi bana
Cok ilginc ya hahahah Hayal edemedimBiraz yan bakışım yakar doğrudurama fark ettiğimde başımı çevirmeye çalışıyorum ama sonra bir bakmisim yine yan
Geldim geldim kanka@KaraTurna
@Justibella
@2KediAnnesi
@The Calender
@Mayflower75
@NeuroCathy
@braindamage
@Samsonn
@orchiddream
@DenizinYosunKokusu
terelelli34
@antidepresan
@ParteMoralll
@Bitki Doktoru
@CekiLinBenDoktorum
@office
@Pitikaremitikare
@darkmore
@Goha
@ince bilek
Ay tum kankalarimi yazamadim, kusura bakmayin, bazinizin isminde noktalama isareti var zaar, çıkmadı, benim konum varmis ayol gelsenize, hem de komikliDökün deliliklerinizi..
Severim başaklarıaaaaaaa ciddi misin bende eylul 2 basagim
Severim başaklarıbizde takıntı olmicakta kimde olacak
Anaa yazmissin kiz pardon, bi suru mesaj yazilinca hepsini goremedim..Hayırlı olsun ne zaman açtın sen bu konuyu haberimiz yok
Takıntım trip atmak dermişim
O değilde söylersem çok belli olurum diye korkmuyor değilim ama saçımı koparıyorum ve kolumda bana göre sivilce eşime göre orada hiç birşey yok dediği şeyleri koparıyorum yara yapıyorum. Tek kolum değil bacak yüz boyun. Sırtıma ulaşamadığım için kendimi sakinleştirdiğimi bilirim
Yazdığımı okuyup kendinden ürperen bi ben değilim dimi
Dogru dedin kiz hahahah Deliligimiz zaten tescilli..Geldim geldim kanka
Deliliklerimizimi yazcaz takintilarimi. Deliliklerimiz #sisterhoodla kanitlandi takintim perdr yikaninca jesinlikle o cam silinecek
Bence sacma bi sey oldugunu farket ve birak, konu bi işe yarasinsuper o zaman canisi
huy olmus aslinda bu takintimin sebebi war gorumceme gitmistim bardak aldim bardakliktan su koydum sonrada ictim
sonrasi bide ne goreyim bardagin dibi pismis ve o gunden beri takintim war yapcak bisi yooookkk
Ee uani:) diplomamiz var. Birde yemegim piserken kimse kasik sokmayacak. Bide uzerime cocuklarimda dahil ayagini suremz. Birazda temizlik takintisiDogru dedin kiz hahahah Deliligimiz zaten tescilli..
Ayy aynen aynen, ayak deme bana, hele çıplak ayakEe uani:) diplomamiz var. Birde yemegim piserken kimse kasik sokmayacak. Bide uzerime cocuklarimda dahil ayagini suremz. Birazda temizlik takintisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?