fotonu gormustum oglusunla, gulumserken, pek guzeldiniz : )fotoğraf çekilirken gülme takıntım var somurtunca ve ciddi durunca pek güzel çıkamam.
renk uyumu takıntım siyah birşey mutlaka üzerimde olacak evde giydiğimi dışarda dışarda giydiğimi evde giyemem evde yere asla terliksiz ayakabısız basamam yatağa yattığımda yarın için ne giyeceğimi düşünürüm bütün dolabımdaki elbiselerimi hayal ederim kıyafet aldığımda etiketlerini keserim ayakabbı aldığımda tabanını deiştiririm bi yere misafirliğe gittiğimde direk wc ye girer oturmadan kıyafet deiştiririm wc ye her girmemde lavabo ve klozeti çamaşır suyuyla yıkarım sonrakurularım gittiğim yerlerdede tv pc etrafındaki kabloları görmeye tahammül edemem evin bütün kapılarını sürekli kapatırım perdeleri kapatırım su bile içerken telefon çalarsa acele etmem açmam ama ben birini arayıpda telefon açılmayınca deliye dönerim yensin yenmesin sürekli yemek yaparım ne lanet bişeyim ya
fotonu gormustum oglusunla, gulumserken, pek guzeldiniz : )
Rabbim size bagislasin insaallah : ))sağol canım benim albüme baksan gülmediğimiz foto yok zaten,
oğlum da çok güler yüzlü foto çekilirken mutlaka güler.
Rabbim size bagislasin insaallah : ))
oyy abla mi, keskeamin inşallah ablası .
benim surekli roll-on bakmam gibirimele takıntım var ne zaman bir kozmetik mağazasına girsem alırım bir tane evde 15-20 tane var ama ben yine alma derdindeyimtuhaf bir takıntı
benim surekli roll-on bakmam gibibi de ince corap, hep yoktur bana gore, hep eksiktir
su yabanci numaralari acmama huyu cok gicik ya, birak onu
sarjimiz olmasa, acilen seni birinden arasak ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?