kurtulamadigimiz takintilarimiz, tuhaf tuhaf huylarimiz : )

Bende kendime uğurlu gelen renkleri , eşyaları belirlerim .
Mesela önceden sarı bardağımla bişeyler içtiğimde sevindirici bişey olduysa hep onunla içmeye çalışırım .
Ya da tam tersi o gün mavi kazak giydiysem ve kötü geçtiyse uzun bi süre o kazağı giymem o olayı unutana kadar ..
Yüzümü 3 kere yıkamazsam o gün başıma bişey geleceğini düşünürüm .
Daha çok var böyle takıntılarım şuan aklıma gelenler bunlar =D

renk uyumu takıntım siyah birşey mutlaka üzerimde olacak evde giydiğimi dışarda dışarda giydiğimi evde giyemem evde yere asla terliksiz ayakabısız basamam yatağa yattığımda yarın için ne giyeceğimi düşünürüm bütün dolabımdaki elbiselerimi hayal ederim kıyafet aldığımda etiketlerini keserim ayakabbı aldığımda tabanını deiştiririm bi yere misafirliğe gittiğimde direk wc ye girer oturmadan kıyafet deiştiririm wc ye her girmemde lavabo ve klozeti çamaşır suyuyla yıkarım sonrakurularım gittiğim yerlerdede tv pc etrafındaki kabloları görmeye tahammül edemem evin bütün kapılarını sürekli kapatırım perdeleri kapatırım su bile içerken telefon çalarsa acele etmem açmam ama ben birini arayıpda telefon açılmayınca deliye dönerim yensin yenmesin sürekli yemek yaparım ne lanet bişeyim ya

Eve girince sanki biri varmış gibi dolaplar da dahil kontrol ederim
Gecenin Yarısı perde katlanmış olsa üşenmem düzeltirim
Dağlardaki kayaları kurda ayıya benzetir korkardım küçükken şimdi geçti neyseki

Astığım çamaşırların mandalları aynı renk olmak zorunda..
Mesela bir paça da mor mandal varsa diğer paçada da mor mandal olacak.
Çok sıkıntılı bir durum...

Evde terliksiz dolaşamam...

Uyumadan önce bir ayağım mutlaka yorganın dışında olmalı, yorgan altında asla uykuya dalamam..

misafirliğe gittiğinde wcde neden kıyafet değiştiriyorsun? ben mi yanlış anladım?

plaka okuma takıntım var
bardağı çalkalamadan kullanmam
bir sürü takıntım varda bunlar basit ve aklıma gelenler

rimele takıntım var ne zaman bir kozmetik mağazasına girsem alırım bir tane evde 15-20 tane var ama ben yine alma derdindeyimtuhaf bir takıntı

su yabanci numaralari acmama huyu cok gicik ya, birak onu
sarjimiz olmasa, acilen seni birinden arasak ne olacak

Şu yabancı numaraları açmama huyu bende de var çok fena :) isterse 20 kere arasın açmıyorum kötü bir huy ama aramasın beni yabancı numara, ilk önce mesaj atsın arkadaş ben buyum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…