- 14 Ağustos 2015
- 680
- 1.271
- 33
- Konu Sahibi Bahar Yildirim
-
Hayır, benim sorunum utanmak değil. Asla.Ne için ameliyat anlamadım?
Bende bazen göğüslerimin varlığından utanıyorum...
Tüplerini bağlatabilirsin. Ama bu yalnızca hamile kalmanı engeller. Yalnızca cüzdanı alıp güvenle seyahat için bir öneri değil. Kaldı ki dünya güvensiz.
Sağlığa bir zararı olmayan yöntem var mı?kadın doğumcuya sormanız lazım.siz adet görmemek istiyorsunuz benim aklımın erdiği ya rahminiz alınacak(ve herhangi bir hastalık yokken bu yapılabilir mi bilmiyorum)ya da hormon ilaçları alarak erken menopoza gireceksiniz ki iki şekilde de sizin hayatınızda adet görmekten daha fazla rahatsız edici durumlar olacağını tahmin ediyorum.konunun uzmanları daha iyi değerlendirirler.kararınızı bir gün değiştirebilme ihtimaline karşı, sağlığınızdan etmeyen geri dönüşü olan bir yöntem var mıdır bilmem.
Hayır, sorunum o değil.Cinsiyet değişikliği ?
Sağlığa bir zararı olmayan yöntem var mı?
Herhangi bir hastalık olmaksızın bu yönteme başvurabilir miyim?
Yahu bir de meraktan soruyorum sakın yargıladığımı düşünmeyin.
Ben kadınların genetik ve içgüdüsel olarak doğurganlığı istediklerini düşünürüm, yani genlerine yazılı bu diye düşünürüm. Üreme içgüdüsü yani. Siz gerçekten sınırlanmış mı hissediyorsunuz kendinizi nasıl ola ki bu his :/
Bu doğurma'dan tamamen koruyor mu insanı?Tüplerinizi bağlatabilirsiniz. Bu yeterli olur mu sizin için ?
Bu doğurma'dan tamamen koruyor mu insanı?
Öyle ise, evet yeterli olur.
Peki bir ameliyat şekli mi bu?
Ya da ilacı var mı?
İsteğe bağlı olarak gerçekleştirilebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?