Ben de sevmiyorum regl olmayı, marketten bu tarz ürünleri almayı, zamanını takip etmeyi falan ama yapacak bişey yok. Kendimce çözümler buluyorum, pedleri bana iki uç ay falan gidecek şekilde önceden alıyorum, fazla ağrım olduğu zaman ağrı kesici alıyorum hiç sevmesem de... Yani bunları birçok kadın yapıyor zaten. Bilemiyorum, varsa bir çözümü profesyonel destek tavsiye edebilirim ancak.
şu yorumu yapana, beni iyi anlamışsın yazmışsın, bunların güvenlikle falan ne alakası var anlamadım, kazara hamile kalmaksa derdin, spiral taktır, ama daha 26 yaşında hayatının kalanı adına geri dönülmez kararlar verme, insanlar öyle hatalar yapıyolar ki, o hatayı yaparken herkesi karşısına almayı bile göze alıyor, kafaya 10 sene sonra dank ettiğinde ise iş işten geçmiş oluyo, senden yaş olarak bayağı bi büyüğüm, yaptırdığım dövmeden, ünivesitede seçtiğim bölümden, ilk eşimden, gibi gibi bi çok şeyden yıllar sonra pişman oldum, allahtan koca boşanır, dövme silinir, üniversite tekrar okunur, ama doğurma yetisi geri kazanılamaz, senin bahsettiğin kendini kısırlaştırmak bi nevi, günün birinde pişman olmazsın umarım